Oldalsáv

Felnőtt

2018. október 11.

Hazai pályán fogadjuk a Csömör csapatát
Hazai pályán fogadjuk a Csömör csapatát

Mi már ráhangolódtunk a Férfi Futsal NB I. 6. fordulójában sorra kerülő DUNAFERR DUE DUTRADE FC - RUBEOLA FC CSÖMÖR mérkőzésre, amit a Dunaújváros Sportcsarnokban 2018. 10. 12. Péntek 19:00-tól játszunk!
tovább
2018. október 10.

Valóban ünneprontó lett az újvárosi csapat
Valóban ünneprontó lett az újvárosi csapat

A Férfi Futsal NB I. 5. fordulójában játszották le az ARAMIS SE- DUNAFERR DUE DUTRADE FC 2-6 (1-4) mérkőzést. A csapatok ezzel avatták az új Aramis SE Futsal Csarnokot Budaörsön, 2018.10.08-án hétfőn este.
tovább
2018. október 10.

Ez a hét is jól kezdődött!
Ez a hét is jól kezdődött!

A budaörsi 6-2-es győzelmünkkel. Reméljük máris készültök a Férfi Futsal NB I. 6. fordulójában sorra kerülő DUNAFERR DUE DUTRADE FC - RUBEOLA FC CSÖMÖR mérkőzésre, amit a Dunaújváros Sportcsarnokban 2018. 10. 12. Péntek 19:00-tól játszunk le!
tovább
2018. október 1.

Magabiztos győzelem, némi izgalmakkal
Magabiztos győzelem, némi izgalmakkal

Férfi Futsal NB I. 4. fordulójának slágermérkőzése a DUNAFERR DUE DUTRADE FC-FUTSAL CLUB VESZPRÉM 5 – 3 (4 - 0)-ra végződött összecsapás volt, amit a Dunaújváros Sportcsarnokban vívtak hétfő este.
tovább
2018. szeptember 2.

A bajnoki rajt előtt
A bajnoki rajt előtt

A DUNAFERR DUE DUTRADE FC NBI-es csapata számára a BME elleni mérkőzéssel indul a bajnokság. A mérkőzést Budapesten, szeptember harmadikán vívják. Fehér Zsolt vezetőedzővel a felkészülési időszak tapasztalatairól, az elvárásokról és a terveikről beszélgettünk.
tovább
2018. augusztus 11.

Jól érzi magát nálunk
Jól érzi magát nálunk

Sáhó Kristóf fiatalember, most töltötte be a huszonegyedik életévét. A jó híre, amit az előző klubjában, a Rába ETO futsal csapatában és a különböző korosztályú válogatott csapatokban szerzett, országosan is ismertté tette. A tehetséges játékos a nyári átigazolási szezon végén Dunaújváros Futsal csapatát választotta. A mára már beilleszkedett játékossal az első itteni benyomásairól beszélgettünk.
tovább
2018. augusztus 11.

Újra nálunk játszik
Újra nálunk játszik

Két sikeres újvárosi szezon után, egy éves kitérőre az eddigi legsikeresebb hazai futsal csapathoz, a Rába ETO-hoz igazolt a tavalyi nyáron. Ott is kiváló teljesítményt nyújtott, majd visszatért Dunaújváros Futsal csapatához. Klacsák Bencével, a válogatott játékossal beszélgettünk.
tovább
2018. július 23.

Fehér Zsolt visszatért Dunaújvárosba
Fehér Zsolt visszatért Dunaújvárosba

Még élvezzük a nyári szünet áldásait, de már volt miért érdeklődnünk Dunaújváros futsal klubjában. A legfontosabb hírük egy szenzációs erősítés: Fehér Zsolt visszatér a korábbi sikereinek a helyszínére, a mostantól új nevet viselő klub, a DUE DUNAFERR DUTRADE FC vezetőedzői posztjára. A régi – új mestert a szezon előtti elképzeléseiről faggattuk.
tovább
2018. június 10.

Üres kézzel
Üres kézzel

A Férfi Futsal NB I. bronzérmese az idén a SWIELSKY HALADÁS VSE csapata lett, miután az ezért a medálért folyó küzdelem három meccséből kétszer is legyőzte a DUNAFERR DUE RENALPIN FC-t.
tovább
2018. június 6.

Majd most kiderül
Majd most kiderül

Régen várt, de nehezen megélt izgalmak után a döntő összecsapáson, a Férfi Futsal NB I. bronzérmének megszerzésére készül a házigazda, a SWIETELSKY HALADÁS VSE és az egy héten belül már másodszor Szombathelyre utazó DUNAFERR DUE RENALPIN FC. A mérkőzés az Aréna Savariában, június 8-án pénteken 18.15-kor kezdődik.
tovább
első előző következő utolsó

Fő támogatóink:

DUTRADE DMJV ISD Dunaferr Dunaújvárosi Főiskola

Támogatóink:

Corso Hummel Máté Diabló DDSWEB Campus Étterem Neo Computers Pont Plan Építőipari Kft. Kálvin János Református Gimnázium, Szakközépiskola és Általános iskola General Big Building Kft.

Médiapartnerek:

Dunaújvárosi Hírlap D+ TV Rádió 24
Dunaújváros Online Dunaújváros Közéleti Hetilapja
Minden jog fenntartva! © DUNAFERR DUE DUTRADE FUTSAL CLUB | honlapkészítés: DDSWEB