Oldalsáv

Felnőtt

2019. február 9.

A századik góllal zárták le az alapszakaszt
A századik góllal zárták le az alapszakaszt

Mindenki nehéznek gondolta, és az is lett a DUNAFERR DUE DUTRADE FC az alapszakaszt lezáró, idegenben megvívott rangadója, a bajnoki tabellát magabiztosan vezető MVSC Berettyóújfalu ellen. Bár 5-3-as vereség lett a vége, de emelt fővel jöhettek le a végén az első osztály egyetlen, erre a szakágra épített és használt pályájáról. Elmondjuk, hogy miért.
tovább
2019. február 7.

Erőfelmérés
Erőfelmérés

A Férfi Futsal NB I. 18. fordulójában az alapszakasz záró eseménye következik a két élcsapatnak. Ez lesz az MVFC BERETTYÓÚJFALU- DUNAFERR DUE DUTRADE FC rangadó Berettyóújfaluban a Pálfy István Rendezvénycsarnokban, 2019.02.08. péntek 18:30-tól.
tovább
2019. február 6.

Egy komoly lehetőség
Egy komoly lehetőség

Férfi Futsal Magyar Kupa 4. fordulójának visszavágójaként láthatjuk a DUNAFERR DUE DUTRADE FC-RUBEOLA FC CSÖMÖR mérkőzést a Dunaújvárosi Sportcsarnokban 2019. 02. 06. szerda 19:00-től. Érdekes, jó iramú találkozónak nézünk elébe.
tovább
2019. január 17.

Készülődés a Szigetszentmiklós ellen
Készülődés a Szigetszentmiklós ellen

Ez a dolga a DUNAFERR DUE DUTRADE FC csapatának, akik a Férfi Futsal NB I. 17. fordulóban a Szigetszentmiklós Futsal-t fogadják a Dunaújváros Sportcsarnokban péntek este héttől.
tovább
2019. január 17.

Megnyugtató az előny
Megnyugtató az előny

Ennek a megszerzése volt a célja a DUNAFERR DUE DUTRADE FC csapatának a Magyar Kupa szerdai mérkőzését megelőzően, a Rubeola FC Csömör elleni oda-visszavágó első mérkőzésén. Ezt az ellenfelük pályáján vívtak szerda este. Tervből valóság született, pontosabban egy 7-2 (1-5)-ös újvárosi győzelem. Nem adták könnyen a diadalt.
tovább
2019. január 15.

Mese nincs, nagy a tét
Mese nincs, nagy a tét

Magyar Kupa mérkőzésre készül A DUNAFERR DUE DUTRADE FC a közelmúltban ellenük parádésan helytálló RUBEOLA FC CSÖMÖR csapatával - idegenben, szerda este fél nyolctól.
tovább
2019. január 10.

Ismét egy kemény csata várható
Ismét egy kemény csata várható

Újabb izgalmas mérkőzéseket láthatnak az érdeklődők a Férfi Futsal NB I. 16. fordulójában. Közülük az egyiknek a DUNAFERR DUE DUTRADE FC- DEBRECENI EGYETEMI AC összecsapás ígérkezik a Dunaújvárosi Sportcsarnokban, 2019. 01. 11-én pénteken, 19:00-tól.
tovább
2019. január 3.

Út közben
Út közben

Egy változatos őszi szezon áll a DUNAFERR DUE DUTRADE FC csapata mögött. Ragyogó diadalok mellett kisebb botlások is előfordultak a sorozatukban. Fehér Zsolt vezetőedzővel a háttérben zajló dolgokról beszélgettünk.
tovább
2019. január 3.

Az alapszakasz hajrája következik
Az alapszakasz hajrája következik

A Férfi Futsal NB I. 15. fordulójában következik a RUBEOLA FC CSÖMÖR - DUNAFERR DUE DUTRADE FC mérkőzés a Csömöri Sportcsarnokban, 2019.01.04-én, pénteken 18.45-től.
tovább
2018. december 15.

Ez egy döntetlen ízű rangadó volt
Ez egy döntetlen ízű rangadó volt

Az eredmény mégis a hazai csapat győzelmét jelzi: 1.FC VESZPRÉM DUNAFERR DUE DUTRADE FC 4-3 (1-1). Vajon akkor mégis mi hozta a hazaiak győzelmét?
tovább
első előző következő utolsó

Fő támogatóink:

DUTRADE DMJV ISD Dunaferr Dunaújvárosi Főiskola

Támogatóink:

Corso Hummel Máté Diabló DDSWEB Campus Étterem Neo Computers Pont Plan Építőipari Kft. Kálvin János Református Gimnázium, Szakközépiskola és Általános iskola General Big Building Kft.

Médiapartnerek:

Dunaújvárosi Hírlap D+ TV Rádió 24
Dunaújváros Online Dunaújváros Közéleti Hetilapja
Minden jog fenntartva! © DUNAFERR DUE DUTRADE FUTSAL CLUB | honlapkészítés: DDSWEB