Oldalsáv

Felnőtt

2017. augusztus 8.

Örömmel tért vissza a vakációból
Örömmel tért vissza a vakációból

Véget ért a nyári szünet a DUNAFERR DUE RENALPIN FC játékosainak a számára is. A kemény nyitány az állóképességi teszt előtt beszélgettünk Németh Péterrel, aki mosolyogva érkezett, mint egy eminens diák, pedig ő egy komoly tanár úr is egy személyben. A csapattársak egy jó társaságot is jelentenek a számára, a futsal pedig kimondottan hiányzott már neki. Az új bajnokság nyújtotta kihívás is kedvére való, hiszen bízik a többiekben.
tovább
2017. augusztus 1.

A mieink is megkezdték a felkészülést
A mieink is megkezdték a felkészülést

A válogatott szeptemberi programja miatt ugyan csak két hónap múlva kezdődik a bajnokság, da a DUNAFERR DUE RENALPIN FC NB I-es futsal csapata is megkezdte a bajnokságra való felkészülését.
tovább
2017. június 21.

Élvezzük a dicsőségünket
Élvezzük a dicsőségünket

A boldog és büszke tények ismertek: a Dunaferr DUE RENALPIN FC NB I-es futsal csapata, a Magyar Labdarúgó Szövetség - Ffi Futsal NB I. 2016/2017-es szezonjában ismét kiharcolta a Bajnoki Ezüstöt! Vezetőségünk a diadalt barátsággal megünnepelni hívta össze a siker támaszait, a kiharcolóit és a jövő reménységeit. Mint egy nagy család, úgy töltöttük el az időt, jó hangulatban, együtt a Campus Étteremben. A mostani nyár eleji dolgunk az, hogy fürödjünk a sikerben.
tovább
2017. június 6.

A szezon záró mérkőzése következik: az izgalmak garantáltak!
A szezon záró mérkőzése következik: az izgalmak garantáltak!

A Férfi Futsal NB I Felső-ház 10. záró fordulójában: az ARAMIS SE - DUNAFERR DUE RENALPIN FC összecsapás, Budaörsön a Városi Sportcsarnokban, 2017.06.06-án kedden este 20.30-kor kezdődik.
tovább
2017. május 31.

Szezonbeli utolsó hazai bajnoki mérkőzésen fogadjuk a Haladást
Szezonbeli utolsó hazai bajnoki mérkőzésen fogadjuk a Haladást

Hatalmas csaták, nehéz, izgalmas mérkőzések után a végéhez közeledik a Férfi Futsal NB I. 2016/2017-es szezonja. Csapatunk, a DUNAFERR DUE RENALPIN FC ennek a sorozatnak az utolsó hazai mérkőzését a Dunaújváros Sportcsarnokban 2017.06.01-én csütörtökön 19.00 órás kezdéssel játssza.
tovább
2017. május 27.

Újra hazai pályán!
Újra hazai pályán!

A Férfi Futsal NB I Felső-ház 8. fordulóban játszák a DUNAFERR DUE RENALPIN FC - FUTSAL CLUB VESZPRÉM mérkőzést a Dunaújváros Sportcsarnokban, 2017.05.29-én, hétfőn 19.00-tól.
tovább
2017. május 23.

Emelt fővel a szikrázó csata után
Emelt fővel a szikrázó csata után

Sorsdöntőnek egyik fél sem mondhatta a Férfi Futsal NB I Felső-ház 7. fordulójának rangadóját: a RÁBA ETO - DUNAFERR DUE RENALPIN FC 2-1 (0-0) mérkőzést, mivel a hazaiak az újabb bajnoki cím besöprését, a vendégek az ezüstérem lefoglalását a rájátszás vége előtt biztosíthatták volna be vele. E helyett egy kifogástalan presztízs meccset játszottak Győrben, 2017.05.22-én hétfő este.
tovább
2017. május 21.

Irány az oroszlán barlangja!
Irány az oroszlán barlangja!

Újabb rangadó előtt áll a csapatunk. Ez lesz a Férfi Futsal NB I Felső-ház 7. fordulójának legnagyobb csatája Győrben, a Magvassy Sportcsarnokban 2017.05.22-én, hétfőn,18:30-as kezdettel. Sorba vesszük a körülményeket.

tovább
2017. május 16.

Újabb fordulópont előtt
Újabb fordulópont előtt

Igazi kihívás vár a szembenálló felekre a Férfi Futsal NB I Felső-ház 6. fordulójában következő DUNAFERR DUE RENALPIN FC-MVFC-BERETTYÓÚJFALU mérkőzésen a Dunaújváros Sportcsarnokban 2017.05.18. csütörtök 20:00-tól.
tovább
2017. május 16.

Győzni akarunk
Győzni akarunk

Rendhagyó időpontban kerül sor a DUNAFERR DUE RENALPIN FC-MVSC BERETTYÓÚJFALU rangadóra, a rájátszás hatodik fordulójában, 2017.05.18-án, csütörtökön este nyolctól. A sorozat góllövő listájának vezetője Fekete Robi is nagyon készül erre az eseményre.
tovább
első előző következő utolsó

Fő támogatóink:

DMJV ISD Dunaferr Dunaújvárosi Főiskola

Támogatóink:

Corso Hummel Pentele Ablak Máté Diabló Kemi-Ker Dunaújváros Online DDSWEB Renalpin Campus Étterem City Café Neo Computers Pont Plan Építőipari Kft.
Minden jog fenntartva! © DUNAFERR DUE RENALPIN FUTSAL CLUB | honlapkészítés: DDSWEB