Oldalsáv

Felnőtt

2020. január 16.

Idegtépő csata volt

Az SG Kecskemét és a DUNAFERR DUE DUTRADE FC péntek esti összecsapásáról nagy küzdelem után az újvárosiak a 2-1-es győzelmükkel vihették magukkal a három pontot.
tovább
2020. január 16.

Folytatódik a Férfi Futsal NB I. bajnoki sorozata

A DUNAFERR DUE DUTRADE FC csapata ezúttal az SG Kecskemét Futsal otthonába a Messzi István Sportcsarnokba látogat. A mérkőzés ma este 19.00-kor kezdődik. Nagy a tét, de a felkészülésük alaposan és rendben folyt. Sorsdöntő összecsapás lesz belőle.
tovább
2020. január 16.

Különleges ellenféllel szemben

A Magyar Futsal Válogatott felkészülési mérkőzésen fogadta a DUNAFERR DUE DUTRADE FC csapatát. Az erőpróbára Budapesten a Vasas kiváló sportcsarnokában került sor, hétfőn délután.
tovább
2020. január 16.

Edzésbe álltak

Szűk kéthetes téli pihenő jutott a DUNAFERR DUE DUTRADE FC NB I-es játékosainak. Az első edzésük január másodikára esett. Néhány játékostól a téli szünetbeli programjukról érdeklődtünk. Beszélgetésünket azzal zárták, hogy adjuk át az olvasóknak is az újévi jókívánságaikat.
tovább
2020. január 16.

Jön a Fradi
Jön a Fradi

A Férfi Futsal NB I. 14. fordulóban a DUNAFERR DUE DUTRADE FC - FTC-FISHER KLÍMA összecsapásra figyelnek a szakág hívei és elkötelezettjei, mert ez lesz a forduló rangadója. A mérkőzést a Dunaújvárosi Sportcsarnokban játsszák, ma este nyolctól. Az eseményt az M4 élőben közvetíti.
tovább
2019. december 13.

Egy nagy lehetőség előtt
Egy nagy lehetőség előtt

Ennek is nevezhetjük a DEBRECENI EGYETEMI AC- DUNAFERR DUE DUTRADE FC mérkőzést, amit a Debreceni Egyetemi Sportarénában játszanak ma este 18.30-tól.
tovább
2019. november 28.

Újabb nagy feladat előtt állnak
Újabb nagy feladat előtt állnak

A Férfi Futsal NB I. 12. fordulójában következik az MVFC Berettyóújfalu - DUNAFERR DUE DUTRADE FC összecsapás, a Pálfy István Rendezvénycsarnokban, november 29-én, pénteken este fél héttől.
tovább
2019. november 21.

Futsal rangadó
Futsal rangadó

Minden bizonnyal ez várható a Férfi Futsal NB I. 11. fordulójában következő DUNAFERR DUE DUTRADE FC - HALADÁS VSE összecsapástól, ami a Dunaújvárosi Sportcsarnokban ma este 19.00-kor kezdődik.
tovább
2019. november 20.

Saját maguknak tették nehézzé
Saját maguknak tették nehézzé

Újabb döntetlennel zárta a bajnoki csatáját a DUNAFERR DUE DUTRADE FC NB I-es felnőtt csapata. Ezúttal az Aramis SE-vel osztozkodott a pontokon, miután 3-3-ra zárták le a Budaörsön lejátszott mérkőzést.
tovább
2019. november 18.

Folytatódnak a küzdelmek a Férfi Futsal NBI-ben
Folytatódnak a küzdelmek a Férfi Futsal NBI-ben

A DUNAFERR DUE DUTRADE FC az Aramis SE oroszlánbarlangjába látogat. A megmérettetés hétfőn, 19.20-kor kezdődik. Nagy izgalmak várhatók.
tovább
első előző következő utolsó

Fő támogatóink:

ISD Dunaferr DUTRADE DMJV Dunaújvárosi Főiskola

Támogatóink:

Corso Hummel Máté Diabló DDSWEB Campus Étterem Neo Computers Pont Plan Építőipari Kft. Kálvin János Református Gimnázium, Szakközépiskola és Általános iskola General Big Building Kft. Aqua Pipe Therm Siker Ablak Pentele Solar

Médiapartnerek:

Dunaújvárosi Hírlap D+ TV Rádió 24
Dunaújváros Online Dunaújváros Közéleti Hetilapja
Minden jog fenntartva! © DUNAFERR DUE DUTRADE FUTSAL CLUB | honlapkészítés: DDSWEB