Oldalsáv

Újabb fontos győzelmet arattak a dunaújvárosi futsalosok

2024. április 16.
A bajnokság hajrájába érkeztek a csapatok, senki sem szeretne már hibázni. Ezért is volt minden résztvevőnek nehéz feladat a Férfi Futsal NB II. Nyugati csoport Alsó-ház 4. fordulója, A Dunaújváros Futsal csapata Érdre látogatott és az ASTERIX SC ÉRD-et 5-2-(1-0)-ra legyőzve vitte magával a bajnoki pontokat. A mérkőzést Érden, s Batthyány Általános és Sportiskolában, 2024.04.15-én, hétfőn este 21.00-ás (BL sorozatba illő) kezdettel játszották le.

Komolyan vették

A dunaújvárosi fiúk a legutóbbi parádés, 12-0-s, a Tihanyi Futsal ellen elért hazai mérkőzéssel hangolódtak a hétfői, a hétfő esti érdi összecsapásra. Az imponáló siker nem tette őket elbizakodottá, amit a lőtt góljaik száma is bizonyít.

A gólokról

A hazai háló először Csányi Dávid találatától a nyolcadik percben zörrent. A félidő a továbbiakban további gól nélkül telt el. A szünet után úgy tűnik megrázták magukat a csapatok. Előbb Puskás Attila, majd Kuti András köszönt be a kapusnak (0-3) a 26. percben. A hazaiak első találata Kozák Tamásé a 36.-ban, A hajrá az újvárosi csapaté lett, előbb Varga Milán, aztán ismét Csányi Dávid talált a kapuba, amire szintén a 39. percben a hazai Kozák Tamás szépító góllal válaszolt (2-5).

A riválisok

A tihanyiak kemény vendettában 10-0-ra verték a WPC MEISTER-ÉRD-SZISE-t. A Mad Dogs-Viadukt ezúttal pihenős volt, de így is egy pont előnnyel áll az élen a Dunaújváros Futsal előtt. Tőlük néggyel lemaradva a Tihanyi Futsal követi őket a harmadik helyen.

Fő támogatóink:

Hungrana Dunaújvárosi Főiskola KK-Grain Kft. KK Raktárház

Támogatóink:

Corso Hummel Máté DDSWEB
Campus Étterem Siker Ablak Grabarics Út és Közmű Kft.

Médiapartnerek:

Dunaújvárosi Hírlap D+ TV Rádió 24
Dunaújváros Online Dunaújváros Közéleti Hetilapja
Minden jog fenntartva! © DUNAÚJVÁROS FUTSAL | honlapkészítés: DDSWEB