Oldalsáv

Ettől rosszabbul nem is kezdődhették volna a rájátszást

2024. március 3.
Persze innét lesz szép az élen maradás. Elvileg ez volt és valószínűleg marad is a célja a Dunaújváros Futsal csapatának, akik a Férfi Futsal NB II. Nyugati csoport Alsó-ház 1. fordulójában a Tihanyi FC-től 1-0 (1-0)-ás vereséget szenvedtek.

Nem vigasztalásként említem, de

ebbe a nyitányba mások is „belealudtak”. A Felső-házban is meglepetésekkel nyitottak a keményen tervező csapatok. Az ELTE-BEAC - TFSE-11TEAMSPORTS  puskaporszagú  3 – 7 (1 - 4)-es eredménye, valamint a Haladás VSE II. - Nagykanizsai Futsal Club 4 – 6 (0 - 5) férfias küzdelmet sejtet. Az Alsó-házban a Mad Dogs-Viadukt SE - WPC MEISTER-Érd-SZISE 4 – 3 (3 - 0)-nál is későn ébredő volt a vesztes csapat.

A Tihanyi FC- Dunaújváros Futsal 1-0 (1-0) viszont tanácstalan kérdőjelet állít elénk.

A hazaiak gólját Rusvai György már a 7. percben megszerezte. A jegyzőkönyvekbe utána már csak előbb az első félidő végén a vendég Németh Tamás, majd a második elején a gólszerzőnek írtak be egy sárga lapot.  A góllövés a továbbiakban egyik félnek sem sikerült.

Tóth Árpi  csapatunk edzője nyilatkozatából idézünk:

-Bár létszámban megvoltunk, de így is hiányzott 3-4 emberünk. Ahogy máskor is, most is  sportszerű meccset játszottunk a Tihannyal. Sajnos a kapusuk nagyon jó napot fogott ki, illetve sokszor rossz döntést hoztunk a befejezéseknél. Az akarással nem volt gond, helyzetünk bőven akadt, viszont gól nélkül nehéz mérkőzést nyerni. Hiányzott egy-két kimagasló teljesítmény!

 

Fő támogatóink:

Hungrana Dunaújvárosi Főiskola KK-Grain Kft. KK Raktárház

Támogatóink:

Corso Hummel Máté DDSWEB
Campus Étterem Siker Ablak Grabarics Út és Közmű Kft.

Médiapartnerek:

Dunaújvárosi Hírlap D+ TV Rádió 24
Dunaújváros Online Dunaújváros Közéleti Hetilapja
Minden jog fenntartva! © DUNAÚJVÁROS FUTSAL | honlapkészítés: DDSWEB