Oldalsáv

Csodák pedig nincsenek

2024. március 24.
A Férfi Futsal NB II. Nyugati csoport Alsó-ház 5. fordulójában a Mad Dogs-Viadukt SE csapatát fogadtuk

Jó előjelek után érkezett a Mad Dogs

Előbb azt a Tihanyt verték idegenben 3-1-re, akitől az újvárosiak ugyancsak idegenben vereséget szenvedtek, majd a megelőző fordulóban a másodosztálytól lassan búcsúzkodni kényszerülő Aszterixet döngölték a parkettába a 8-2-es győzelmükkel.

Elúsztak az alapszakaszból hozott pontok

A Dunaújváros Futsal hat ponttal kezdte a rájátszást. Az első figyelmeztetést az említett tihanyi (1-0)-ás vereségük adta. A második kemény fricskát a mostani (4-1)-es vereség hozta, amivel hat pontos hátrányba kerültek a Mad Dogssal szemben. Az azért nehezen elképzelhető, hogy bajba kerüljenek, de a vigaszdíjként óhajtott Alsó-házi elsőség dolga az elmúlt pénteki eredmény után már kérdésessé vált.

Nézzük a részleteket

Az első félidő a szokásos birkózást hozta és a hazai szurkolók erősen reménykedtek, hogy a hazai csapat a mára már szokásossá vált komótos kezdése után megszerzi a várt újabb hazai győzelmét.

Másként történt

A rendre bűvös 10. perc sem hozott átütő erőt mi több, a 11'ben Fischer megszerezte a vendégek vezetését (0-1). A hazai gárda keményen, de eredménytelenül küzdött, ami nem volt elég az egyenlítéshez.

A második félidő

A hazai bajokat öt perc játék után tovább fokozta Sztojanovits egy újabb vendég góllal. (0-2) A legszebb hazai akciót a születésnapjára készülődő Vincze–Vargával bemutatott megmozdulása jelentette, Igaz, hogy a labda egy hazai játékost is érintett, de azért, ami szép, az szép. Ezen kívül más szívderítő látványosság nemigen termett a hazai közönségnek, akiket csupán Cseresnyés kapusként bemutatott önpusztító küzdelme mellett a számos (pontatlan) próbálkozás lelkesíthetett.

Végül Fischer (1-3), majd a végjátékban 5:4-et játszó hazaiakat (üres kapura) Tóth mattolta (1-4).

Fő támogatóink:

Hungrana Dunaújvárosi Főiskola KK-Grain Kft. KK Raktárház

Támogatóink:

Corso Hummel Máté DDSWEB
Campus Étterem Siker Ablak Grabarics Út és Közmű Kft.

Médiapartnerek:

Dunaújvárosi Hírlap D+ TV Rádió 24
Dunaújváros Online Dunaújváros Közéleti Hetilapja
Minden jog fenntartva! © DUNAÚJVÁROS FUTSAL | honlapkészítés: DDSWEB