Oldalsáv

Komoly kihívás előtt állunk

2024. március 22.
Férfi Futsal NB II. Nyugati csoport Alsó-ház 5. fordulójában csap össze a Dunaújváros Futsal és a Mad Dogs-Viadukt SE

Hogy miért nagy kihívás?

Egyrészt a listavezető poszt miatt, de azért halkan azt is pendítsük meg, hogy az előny mostani megszerzése, akár a szezon végéig is lendületet adhat a péntek esti győztesnek. A pontosztozkodás is a jelenleg az első helyen álló Mad Dogsnak kedvezne, hiszen tartani tudnák a két pont előnyüket.

Azt azért az elmúlt hetek minden újvárosi meccse után eleget hallhattuk a fiúktól, hogy mennyire fájlalják a Felső-házbeli szereplés lehetőségének „eljátszását”, és azzal egy időben azonnal hozzátették, hogy vigaszként ennek a csoportnak a megnyerését tűzték ki a céljuknak.

Most aztán egymásra nézhetünk és bíztatóan kacsinthatunk: Uraim!  Hajrá, itt a lehetőség!

Esélylatolgatás nélkül lássuk a tényeket!

A Mad Dogs három meccsből hármat hozott. Szoros meccsen kemény második félidőt produkálva, de azért (4-3)-ra verte a WPC Meister-Érd-Szise-t, otthonában verte (3-1)-re azt a Tihany FC-t, akiknél az újvárosi fiúk három pontot tékozoltak el. Végül, legutóbb hazai pályán (8-2)-re verték a vendég Aszterix SC Érdet 18-án. Mondjuk azt, hogy bomba formában vannak? Ez leginkább a Dunaújváros Futsal ellen lejátszásra kerülő második félidőben fog kiderülni.

Tóth Árpád a hazaiak edzője:

- Nem foglalkozom a sorsolással… csak mindig az adott meccsel. Ez is egy fontos mérkőzés lesz, persze az alsóház megnyeréshez fontos, viszont a Mad Dogs után még van négy meccs... Pénteken nyerni szeretnénk a hazai pályán. Reméljük újra élvezhetjük a szurkolóink támogatását és velük együtt sikerül nyernünk!

Fő támogatóink:

Hungrana Dunaújvárosi Főiskola KK-Grain Kft. KK Raktárház

Támogatóink:

Corso Hummel Máté DDSWEB
Campus Étterem Siker Ablak Grabarics Út és Közmű Kft.

Médiapartnerek:

Dunaújvárosi Hírlap D+ TV Rádió 24
Dunaújváros Online Dunaújváros Közéleti Hetilapja
Minden jog fenntartva! © DUNAÚJVÁROS FUTSAL | honlapkészítés: DDSWEB