Oldalsáv

Utánpótlás

2018. november 28.

Kemény csata után
Kemény csata után

Ilyen mérkőzés jutott az U 20-as csapatunknak, akik a BME-BT FC - 1988 DÉLI FC ellenni idegenbeli győzelemmel dicsekedhettek az elmúlt vasárnap. Különösen igaz ez az utóbbi időben jó formát hozó Garda Bálintra, aki a heves küzdelemben egy sajnálatos sérülést szenvedett.
tovább
2018. november 10.

Reméljük, lezárult egy fejezet

Az U17-es és az U20-as csapataink a közelmúltban a Debrecen hasonló utánpótlás csapataival mérkőztek meg. A fiatalabbak az újabb, remélhetőleg az őszi záró vesszőfutásukon vannak túl, az idősebbek egy sikeres, győztes csatát vívtak.
tovább
2018. május 22.

Futsal- és sporttábor idén nyáron is
Futsal- és sporttábor idén nyáron is

A Dunaferr DUE Renalpin FC három hét futsal tábort szervez a nyári szünetben általános iskolásoknak
tovább
2018. március 13.

Újabb válogatott jelöltünk van
Újabb válogatott jelöltünk van

A Magyar U18-as Futsal Válogatott nagy munka előtt áll. Egy rövid hazai edzőtáborozáson rendezi a sorait, amely 2018.03.13-15- között zajlik. Ezt követően a Generali Cup elnevezésű nemzetközi tornára utazik Csehországba, melyet Vsetínben bonyolítanak le március 15-18. között.
tovább
2018. február 9.

Lendületben az utánpótlás csapataink
Lendületben az utánpótlás csapataink

Derűs hangulatban zárhattuk a Fiú Futsal I. osztály 13. fordulóját. A két mérkőzést a Veszprém korosztályos csapatai ellen vívták a mieink. Az U17-sek 13-1-re nyertek, az U20-sok nagy csatában 3-3-ra hozták a meccset. A mérkőzések után kértünk egy rövid interjút Facskó Józseftől, az utánpótláscsapataink csapataink vezetőedzőjétől.
tovább
2018. január 28.

A jövőbeli közös sikereinket építi
A jövőbeli közös sikereinket építi

Németh Péter a DUNAFERR DUE RENALPIN FC klasszis játékosa komoly feladatot vett a kezébe. A korábban 114 sikeres válogatott mérkőzésen helytálló sportember, szerencsés módon kiváló pedagógus is egy személyben. Jelenleg a klubunkban az utánpótlás csapatainkban végzendő szakmai munkát koordinálja, és a legkisebbeket tanítja a futsal alapjaira. Legutóbb erről a munkájáról mesélt nekünk.
tovább
2018. január 28.

Büszkén beszélhetünk az utánpótlásunkról
Büszkén beszélhetünk az utánpótlásunkról

A DUNAFERR DUE RENALPIN FC menedzsmentje a jövőt építi, amikor a legkisebbektől a válogatott korú játékosáig, minden korosztálynak hasonló figyelemmel és odaadással segíti a fejlődését. Erről az áldozatos, szinte a színfalak mögött zajló tevékenységről fogunk most beszámolni.
tovább
2018. január 28.

Jó formát hoztak az utánpótlás csapataink
Jó formát hoztak az utánpótlás csapataink

Kellemes futsal matinét kaptunk a DUNAFERR DUE RENALPIN FC - NYÍRGYULAJ utánpótlás mérkőzésektől az elmúlt fordulókban. A vendégek a hóeséssel is megküzdve időben érkeztek meg a Dunaújvárosi Egyetem Arénájába.
tovább
2017. augusztus 31.

Akár a futsal bajnokai is lehetnek
Akár a futsal bajnokai is lehetnek

Okkal lehet büszke a DUNAFERR DUE RENALPIN FC a legsikeresebb, magyar játékosokból álló NBI-es futsal csapatára. Az elmúlt két szezon bajnoki csatájának ezüstérmesei, ugyanebben az időszakban, a Magyar Kupában is egy hasonló nemes érmet harcoltak ki maguknak.
tovább
2017. május 2.

Történelmet írtak
Történelmet írtak

A DUNAFERR DUE RENALPIN FC – RÁBA ETO U20 4-2 –es győzelem óriási fegyvertény volt a Dunaújváros Sportcsarnokban 2017.04.30-án! Nem a szél fújta be, nem valakinek a hátáról pattantak be a gólok, hanem igazi férfias küzdelemben születtek. A győriek is megmutatták az erejüket, ennek ellenére a mieink rengeteg helyzetet kidolgozva és önfeláldozóan védekezve szerezték meg a három pontot. Facskó Józseffel a csapat edzőjével a mérkőzés után beszélgettünk.
tovább
első előző következő utolsó

Fő támogatóink:

ISD Dunaferr DUTRADE DMJV Dunaújvárosi Főiskola

Támogatóink:

Corso Hummel Máté Diabló DDSWEB Campus Étterem Neo Computers Pont Plan Építőipari Kft. Kálvin János Református Gimnázium, Szakközépiskola és Általános iskola General Big Building Kft. Aqua Pipe Therm Siker Ablak Pentele Solar

Médiapartnerek:

Dunaújvárosi Hírlap D+ TV Rádió 24
Dunaújváros Online Dunaújváros Közéleti Hetilapja
Minden jog fenntartva! © DUNAFERR DUE DUTRADE FUTSAL CLUB | honlapkészítés: DDSWEB