Oldalsáv

Utánpótlás

2019. november 26.

Egy lelkesítő futsal utánpótlás forduló után
Egy lelkesítő futsal utánpótlás forduló után

Túl vagyunk a Fiú Futsal I. osztály U17 és az U20 DUNAFERR DUE DUTRADE FC-ELTE SE mérkőzéseken, amiket a Dunaújvárosi Egyetem Arénájában játszottak le, vasárnap délelőtt.
tovább
2019. november 22.

Mosolygós köszöntés
Mosolygós köszöntés

Barta Endre, Dunaújváros humán ügyekért felelős alpolgármestere meglátogatta a DUNAFERR DUE DUTRADE FC utánpótlás csapatait szerda este a sportcsarnokban. Az esemény kiváló lehetőséget adott az elmúlt hét helyi futsalos hőseinek, az U17-es válogatottban remekül helytálló Dorogi Benjámin és Szabó Zalán köszöntésére is.
tovább
2019. november 20.

Sikeres hétvégét zártak az utánpótlás csapataink
Sikeres hétvégét zártak az utánpótlás csapataink

Fordulatos, látványos mérkőzést játszottak az U17-es és az U20-as csapataink a RUBEOLA FC csapataival november 17-én, vasárnap délután.
tovább
2019. október 30.

Kellemes izgalmat hozott nekünk ez a nap is
Kellemes izgalmat hozott nekünk ez a nap is

A futsal U17 válogatott stábja kiválasztó edzőtábort tartott Veszprémben, október 30-án. Erre a DUNAFERR DUE DUTRADE FC három tehetséges játékosa: Danó Dominik, Dorogi Benjámin és Szabó Zalán kapott behívót.
tovább
2018. november 28.

Kemény csata után
Kemény csata után

Ilyen mérkőzés jutott az U 20-as csapatunknak, akik a BME-BT FC - 1988 DÉLI FC ellenni idegenbeli győzelemmel dicsekedhettek az elmúlt vasárnap. Különösen igaz ez az utóbbi időben jó formát hozó Garda Bálintra, aki a heves küzdelemben egy sajnálatos sérülést szenvedett.
tovább
2018. november 10.

Reméljük, lezárult egy fejezet

Az U17-es és az U20-as csapataink a közelmúltban a Debrecen hasonló utánpótlás csapataival mérkőztek meg. A fiatalabbak az újabb, remélhetőleg az őszi záró vesszőfutásukon vannak túl, az idősebbek egy sikeres, győztes csatát vívtak.
tovább
2018. május 22.

Futsal- és sporttábor idén nyáron is
Futsal- és sporttábor idén nyáron is

A Dunaferr DUE Renalpin FC három hét futsal tábort szervez a nyári szünetben általános iskolásoknak
tovább
2018. március 13.

Újabb válogatott jelöltünk van
Újabb válogatott jelöltünk van

A Magyar U18-as Futsal Válogatott nagy munka előtt áll. Egy rövid hazai edzőtáborozáson rendezi a sorait, amely 2018.03.13-15- között zajlik. Ezt követően a Generali Cup elnevezésű nemzetközi tornára utazik Csehországba, melyet Vsetínben bonyolítanak le március 15-18. között.
tovább
2018. február 9.

Lendületben az utánpótlás csapataink
Lendületben az utánpótlás csapataink

Derűs hangulatban zárhattuk a Fiú Futsal I. osztály 13. fordulóját. A két mérkőzést a Veszprém korosztályos csapatai ellen vívták a mieink. Az U17-sek 13-1-re nyertek, az U20-sok nagy csatában 3-3-ra hozták a meccset. A mérkőzések után kértünk egy rövid interjút Facskó Józseftől, az utánpótláscsapataink csapataink vezetőedzőjétől.
tovább
2018. január 28.

A jövőbeli közös sikereinket építi
A jövőbeli közös sikereinket építi

Németh Péter a DUNAFERR DUE RENALPIN FC klasszis játékosa komoly feladatot vett a kezébe. A korábban 114 sikeres válogatott mérkőzésen helytálló sportember, szerencsés módon kiváló pedagógus is egy személyben. Jelenleg a klubunkban az utánpótlás csapatainkban végzendő szakmai munkát koordinálja, és a legkisebbeket tanítja a futsal alapjaira. Legutóbb erről a munkájáról mesélt nekünk.
tovább
első előző következő utolsó

Fő támogatóink:

Hungrana Dunaújvárosi Főiskola KK-Grain Kft. KK Raktárház

Támogatóink:

Corso Hummel Máté DDSWEB
Campus Étterem Siker Ablak Grabarics Út és Közmű Kft.

Médiapartnerek:

Dunaújvárosi Hírlap D+ TV Rádió 24
Dunaújváros Online Dunaújváros Közéleti Hetilapja
Minden jog fenntartva! © DUNAÚJVÁROS FUTSAL | honlapkészítés: DDSWEB