Oldalsáv

Utánpótlás

2017. augusztus 31.

Akár a futsal bajnokai is lehetnek
Akár a futsal bajnokai is lehetnek

Okkal lehet büszke a DUNAFERR DUE RENALPIN FC a legsikeresebb, magyar játékosokból álló NBI-es futsal csapatára. Az elmúlt két szezon bajnoki csatájának ezüstérmesei, ugyanebben az időszakban, a Magyar Kupában is egy hasonló nemes érmet harcoltak ki maguknak.
tovább
2017. május 2.

Történelmet írtak
Történelmet írtak

A DUNAFERR DUE RENALPIN FC – RÁBA ETO U20 4-2 –es győzelem óriási fegyvertény volt a Dunaújváros Sportcsarnokban 2017.04.30-án! Nem a szél fújta be, nem valakinek a hátáról pattantak be a gólok, hanem igazi férfias küzdelemben születtek. A győriek is megmutatták az erejüket, ennek ellenére a mieink rengeteg helyzetet kidolgozva és önfeláldozóan védekezve szerezték meg a három pontot. Facskó Józseffel a csapat edzőjével a mérkőzés után beszélgettünk.
tovább
2017. április 24.

Felemás eredmények az utánpótlás csapatainknál
Felemás eredmények az utánpótlás csapatainknál

Fiú Futsal I. osztály U17 és U20 Nyugati csoport 19. fordulójában játszották le a GÖCSEJ SPORT KLUB - DUNAFERR DUE RENALPIN FC korosztályos mérkőzéseket Zalaegerszegen, a Kölcsey Gimnáziumban 2017.04.23-án, vasárnap délelőtt.
tovább
2017. április 21.

Az utánpótlás csapatok is a hajrába kezdenek
Az utánpótlás csapatok is a hajrába kezdenek

A hazai futsal bajnokság egyik sajátossága az időnként kényszerűségből elszenvedett hosszabb bajnoki szünetek. Ez sajnos az utánpótlás csapatok munkáját is nehezítette, hiszen tétmérkőzések nélkül is jó formában kellett tartani a fiúkat. A DUNAFERR DUE RENALPIN FC U17-es és U20-as egységei már újra a bajnoki pontokért lépnek pályára Zalaegerszegen vasárnap.
tovább
2017. március 30.

Berobbanhat a köztudatba
Berobbanhat a köztudatba

Duplán ünnepelhetett Bartha Roland a III. Dunaújvárosi Amatőr Futsal Bajnokság eredményhirdetésén. A Dunaferr Szakgimnázium és Szakközépiskola gépész szakos tanulója szerint is a fontosabb taps a Dunaferr DUE Renalpin Futsal Club U20 csapatának a bajnoki címéért szólt. Az egyéni dicsőségét pedig a Döntő Legjobb Játékosa díj hozta meg a számára.
tovább
2017. március 30.

Megérte a plusz erőfeszítés
Megérte a plusz erőfeszítés

A legjobb időpontot találták meg a III. Dunaújvárosi Amatőr Futsal Bajnokság eredményhirdetésére. Az eseményt a két legjobb hazai futsal csapat: a DUNAFERR DUE RENALPIN FC és a RÁBA ETO összecsapásának szünetében bonyolították le. Külön öröm volt a hazai csapat szurkolóinak, hogy a klub U20–as gárdájának adhatták át a győztesnek járó kupát és az aranyérmeket. Facskó Józseffel a csapat edzőjével beszélgettünk.
tovább
2017. március 3.

U17-eseink a válogató edzőtáborában
U17-eseink a válogató edzőtáborában

A DUNAFERR DUE RENALPIN FC U17-es csapata sorozatban ért el jó teljesítményt a szezon mostani szakaszában. Jelenleg a Fiú Futsal I. osztály U17 Nyugati csoportjának harmadik helyén állnak. Ez a sorozat rájuk irányította a figyelmet: közülük öten behívót kaptak a korosztályos válogatottba. Büszkék vagyunk rájuk.
tovább
2017. február 26.

Hatalmas U15 siker a rangos Futsal7végén
Hatalmas U15 siker a rangos Futsal7végén

Utánpótlás csapatunk a tegnapi napon (február 25-én) Kartalon, rangos mezőnyben, több tradicionális futsal klub részvételével 6. Pest megyei U15-ös Futsal7végén fantasztikus eredménnyel zárt: elhozta az ezüstérmet.
tovább
2017. február 24.

Nagy lehetőség előtt állnak az U15-ösök
Nagy lehetőség előtt állnak az U15-ösök

Ez a csapatunk óriási sikert ért el azzal, hogy a Pest Megyei Futsal bajnokság harmincöt csapatos mezőnyében a legjobb négy közé verekedte be magát. A nagy izgalommal várt négyes döntő Kartalon, február 25-én szombaton reggel fél kilenckor kezdődik.
tovább
2017. február 24.

Sikerre éhesen, bizonyításra készen
Sikerre éhesen, bizonyításra készen

A Fiú Futsal I. osztály U17-es Nyugati csoportjában a 17. fordulóra kerül sor. A DUNAFERR DUE RENALPIN FC a VESZPRÉM SZILÁGYI FUTSAL ellen idegenben lép a pályára 2017.02.25-én szombaton, délután kettőkor és négykor.
tovább
első előző következő utolsó

Fő támogatóink:

DMJV ISD Dunaferr Dunaújvárosi Főiskola

Támogatóink:

Corso Hummel Pentele Ablak Máté Diabló Kemi-Ker Dunaújváros Online DDSWEB Renalpin Campus Étterem City Café Neo Computers Pont Plan Építőipari Kft.
Minden jog fenntartva! © DUNAFERR DUE RENALPIN FUTSAL CLUB | honlapkészítés: DDSWEB