Oldalsáv

Utánpótlás

2018. november 28.

Kemény csata után
Kemény csata után

Ilyen mérkőzés jutott az U 20-as csapatunknak, akik a BME-BT FC - 1988 DÉLI FC ellenni idegenbeli győzelemmel dicsekedhettek az elmúlt vasárnap. Különösen igaz ez az utóbbi időben jó formát hozó Garda Bálintra, aki a heves küzdelemben egy sajnálatos sérülést szenvedett.
tovább
2018. november 10.

Reméljük, lezárult egy fejezet

Az U17-es és az U20-as csapataink a közelmúltban a Debrecen hasonló utánpótlás csapataival mérkőztek meg. A fiatalabbak az újabb, remélhetőleg az őszi záró vesszőfutásukon vannak túl, az idősebbek egy sikeres, győztes csatát vívtak.
tovább
2018. május 22.

Futsal- és sporttábor idén nyáron is
Futsal- és sporttábor idén nyáron is

A Dunaferr DUE Renalpin FC három hét futsal tábort szervez a nyári szünetben általános iskolásoknak
tovább
2018. március 13.

Újabb válogatott jelöltünk van
Újabb válogatott jelöltünk van

A Magyar U18-as Futsal Válogatott nagy munka előtt áll. Egy rövid hazai edzőtáborozáson rendezi a sorait, amely 2018.03.13-15- között zajlik. Ezt követően a Generali Cup elnevezésű nemzetközi tornára utazik Csehországba, melyet Vsetínben bonyolítanak le március 15-18. között.
tovább
2018. február 9.

Lendületben az utánpótlás csapataink
Lendületben az utánpótlás csapataink

Derűs hangulatban zárhattuk a Fiú Futsal I. osztály 13. fordulóját. A két mérkőzést a Veszprém korosztályos csapatai ellen vívták a mieink. Az U17-sek 13-1-re nyertek, az U20-sok nagy csatában 3-3-ra hozták a meccset. A mérkőzések után kértünk egy rövid interjút Facskó Józseftől, az utánpótláscsapataink csapataink vezetőedzőjétől.
tovább
2018. január 28.

A jövőbeli közös sikereinket építi
A jövőbeli közös sikereinket építi

Németh Péter a DUNAFERR DUE RENALPIN FC klasszis játékosa komoly feladatot vett a kezébe. A korábban 114 sikeres válogatott mérkőzésen helytálló sportember, szerencsés módon kiváló pedagógus is egy személyben. Jelenleg a klubunkban az utánpótlás csapatainkban végzendő szakmai munkát koordinálja, és a legkisebbeket tanítja a futsal alapjaira. Legutóbb erről a munkájáról mesélt nekünk.
tovább
2018. január 28.

Büszkén beszélhetünk az utánpótlásunkról
Büszkén beszélhetünk az utánpótlásunkról

A DUNAFERR DUE RENALPIN FC menedzsmentje a jövőt építi, amikor a legkisebbektől a válogatott korú játékosáig, minden korosztálynak hasonló figyelemmel és odaadással segíti a fejlődését. Erről az áldozatos, szinte a színfalak mögött zajló tevékenységről fogunk most beszámolni.
tovább
2018. január 28.

Jó formát hoztak az utánpótlás csapataink
Jó formát hoztak az utánpótlás csapataink

Kellemes futsal matinét kaptunk a DUNAFERR DUE RENALPIN FC - NYÍRGYULAJ utánpótlás mérkőzésektől az elmúlt fordulókban. A vendégek a hóeséssel is megküzdve időben érkeztek meg a Dunaújvárosi Egyetem Arénájába.
tovább
2017. augusztus 31.

Akár a futsal bajnokai is lehetnek
Akár a futsal bajnokai is lehetnek

Okkal lehet büszke a DUNAFERR DUE RENALPIN FC a legsikeresebb, magyar játékosokból álló NBI-es futsal csapatára. Az elmúlt két szezon bajnoki csatájának ezüstérmesei, ugyanebben az időszakban, a Magyar Kupában is egy hasonló nemes érmet harcoltak ki maguknak.
tovább
2017. május 2.

Történelmet írtak
Történelmet írtak

A DUNAFERR DUE RENALPIN FC – RÁBA ETO U20 4-2 –es győzelem óriási fegyvertény volt a Dunaújváros Sportcsarnokban 2017.04.30-án! Nem a szél fújta be, nem valakinek a hátáról pattantak be a gólok, hanem igazi férfias küzdelemben születtek. A győriek is megmutatták az erejüket, ennek ellenére a mieink rengeteg helyzetet kidolgozva és önfeláldozóan védekezve szerezték meg a három pontot. Facskó Józseffel a csapat edzőjével a mérkőzés után beszélgettünk.
tovább
első előző következő utolsó

Fő támogatóink:

DUTRADE DMJV ISD Dunaferr Dunaújvárosi Főiskola

Támogatóink:

Corso Hummel Máté Diabló DDSWEB Campus Étterem Neo Computers Pont Plan Építőipari Kft. Kálvin János Református Gimnázium, Szakközépiskola és Általános iskola General Big Building Kft. BTL Siker Ablak

Médiapartnerek:

Dunaújvárosi Hírlap D+ TV Rádió 24
Dunaújváros Online Dunaújváros Közéleti Hetilapja
Minden jog fenntartva! © DUNAFERR DUE DUTRADE FUTSAL CLUB | honlapkészítés: DDSWEB