Oldalsáv

Egy lelkesítő futsal utánpótlás forduló után

2019. november 26.
Túl vagyunk a Fiú Futsal I. osztály U17 és az U20 DUNAFERR DUE DUTRADE FC-ELTE SE mérkőzéseken, amiket a Dunaújvárosi Egyetem Arénájában játszottak le, vasárnap délelőtt.

Először az U17-es csapatunk lépett pályára, és egy küzdelmes mérkőzésen 5-3 (3-1)-es vereséget szenvedett.

Az ellenfelük három góllal meglépett a mérkőzés elején, de az utolsó percben az újvárosi Vámosi szépítő góljával mehettek a rövid pihenőre. A szünet után újból ő talált be, majd Áldott Bence ki is egyenlített. Sajnos a hajrára nem tudták ezt az állást tartani, az ellenfelük két újabb góllal biztosította be a győzelmét.

Az U 20-asok a későbbi időpontot kapták. Egy ritkán látható küzdelmes csatában, az újvárosiak  8-1 (3-1) –es magabiztos győzelmet arattak.

Góljaikat Kolompár Márk (3), Németh László (2),  Bebesi Csenger (2) , Danó Dominik (1) lőtték.

Facskó József az utánpótlás csapataink edzőjére ezen a vasárnapon is izgalmas délelőtt várt.

Facskó József (Fotó: Dénes János) Facskó József (Fotó: Dénes János) Az U17-nél még mindig létszámgondokkal küzdünk, és ez az eredményességen is tükröződik. A mai napon mindkét csapatnak gratulálok, mert kiváló szellemben, egyenlő feltételek mellett, jó meccset játszottak. Sajnos az övék lett a három pont, de ezen a fordulatos mérkőzésen a mieink is helytálltak.

Az U20-asok túlfűtött hangulatban tették a dolgukat, de ez egy korosztályos jellemző, hiszen nekik már a felnőtt csapat ajtaján kell kopogtatniuk. Végre elmondhatom róluk, hogy van egy Csapatom. Olyan emberek, akik egymásért tudnak és akarnak harcolni. Ma bizonyítottak, a 8-1 egy remek eredmény!

Balogh Tamás

Fő támogatóink:

ISD Dunaferr DUTRADE DMJV Dunaújvárosi Főiskola

Támogatóink:

Corso Hummel Máté Diabló DDSWEB Campus Étterem Neo Computers Pont Plan Építőipari Kft. Kálvin János Református Gimnázium, Szakközépiskola és Általános iskola General Big Building Kft. Aqua Pipe Therm Siker Ablak Pentele Solar

Médiapartnerek:

Dunaújvárosi Hírlap D+ TV Rádió 24
Dunaújváros Online Dunaújváros Közéleti Hetilapja
Minden jog fenntartva! © DUNAFERR DUE DUTRADE FUTSAL CLUB | honlapkészítés: DDSWEB