Oldalsáv

Mosolygós köszöntés

2019. november 22.
Barta Endre, Dunaújváros humán ügyekért felelős alpolgármestere meglátogatta a DUNAFERR DUE DUTRADE FC utánpótlás csapatait szerda este a sportcsarnokban. Az esemény kiváló lehetőséget adott az elmúlt hét helyi futsalos hőseinek, az U17-es válogatottban remekül helytálló Dorogi Benjámin és Szabó Zalán köszöntésére is.

A barátságos hangulatú látogatáson megjelentek a Klub U17 és U20-as játékosai, Facskó József, az edzőjük vezetésével. Természetesen az ünnepelt játékosok sem hiányoztak.

A különleges vendég könnyen megtalálta a fiatalokkal a hangot, hiszen a hasonló életkorában ő is szívesen lépett játékosként a futballpályákra. A futsalról élő, napi ismereti is vannak, hiszen szurkolóként is gyakran megjelent a felnőtt csapat mérkőzésein.

A rangos vendég gratulált a híressé vált két ifjú kitűnőségnek, majd elmondta, hogy öröm és büszkeség, amikor a fiatalok jelentős időt töltenek a sportolással. Külön szerepe van a versenysportnak a számukra. Azt is hallhattuk tőle, hogy a városnak szüksége van egy első osztályú futsal csapatra, akik ezért a következő években is élvezhetik a támogatását.

Az oldott hangulatú találkozón egy különleges ajándékot, egy közös mozi látogatásra szóló meghívást kaptak a klub tagjai.  A csapatépítős lehetőség nagy örömöt okozott, élni is fognak vele.

Balogh Tamás

Fő támogatóink:

Hungrana Dunaújvárosi Főiskola KK-Grain Kft. KK Raktárház

Támogatóink:

Corso Hummel Máté DDSWEB
Campus Étterem Siker Ablak Grabarics Út és Közmű Kft.

Médiapartnerek:

Dunaújvárosi Hírlap D+ TV Rádió 24
Dunaújváros Online Dunaújváros Közéleti Hetilapja
Minden jog fenntartva! © DUNAÚJVÁROS FUTSAL | honlapkészítés: DDSWEB