Oldalsáv

Mosolygós köszöntés

2019. november 22.
Barta Endre, Dunaújváros humán ügyekért felelős alpolgármestere meglátogatta a DUNAFERR DUE DUTRADE FC utánpótlás csapatait szerda este a sportcsarnokban. Az esemény kiváló lehetőséget adott az elmúlt hét helyi futsalos hőseinek, az U17-es válogatottban remekül helytálló Dorogi Benjámin és Szabó Zalán köszöntésére is.

A barátságos hangulatú látogatáson megjelentek a Klub U17 és U20-as játékosai, Facskó József, az edzőjük vezetésével. Természetesen az ünnepelt játékosok sem hiányoztak.

A különleges vendég könnyen megtalálta a fiatalokkal a hangot, hiszen a hasonló életkorában ő is szívesen lépett játékosként a futballpályákra. A futsalról élő, napi ismereti is vannak, hiszen szurkolóként is gyakran megjelent a felnőtt csapat mérkőzésein.

A rangos vendég gratulált a híressé vált két ifjú kitűnőségnek, majd elmondta, hogy öröm és büszkeség, amikor a fiatalok jelentős időt töltenek a sportolással. Külön szerepe van a versenysportnak a számukra. Azt is hallhattuk tőle, hogy a városnak szüksége van egy első osztályú futsal csapatra, akik ezért a következő években is élvezhetik a támogatását.

Az oldott hangulatú találkozón egy különleges ajándékot, egy közös mozi látogatásra szóló meghívást kaptak a klub tagjai.  A csapatépítős lehetőség nagy örömöt okozott, élni is fognak vele.

Balogh Tamás

Fő támogatóink:

ISD Dunaferr DUTRADE DMJV Dunaújvárosi Főiskola

Támogatóink:

Corso Hummel Máté Diabló DDSWEB Campus Étterem Neo Computers Pont Plan Építőipari Kft. Kálvin János Református Gimnázium, Szakközépiskola és Általános iskola General Big Building Kft. Aqua Pipe Therm Siker Ablak Pentele Solar

Médiapartnerek:

Dunaújvárosi Hírlap D+ TV Rádió 24
Dunaújváros Online Dunaújváros Közéleti Hetilapja
Minden jog fenntartva! © DUNAFERR DUE DUTRADE FUTSAL CLUB | honlapkészítés: DDSWEB