Oldalsáv

Sikeres hétvégét zártak az utánpótlás csapataink

2019. november 20.
Fordulatos, látványos mérkőzést játszottak az U17-es és az U20-as csapataink a RUBEOLA FC csapataival november 17-én, vasárnap délután.

Jó úton járnak

Fordulatos, látványos mérkőzést játszottak az U17-es DUNAFERR DUE DUTRADE FC - RUBEOLA FC csapatok november 17-én, vasárnap délután. Az eredmény 4 - 4 (2-3) lett. A döntetlen ellenére volt miért gratulálni Kiszl Csabának, mivel ő is szép teljesítménnyel hívta föl magára a figyelmet.

Nem sikerült győznünk, mert az ellenfelünk jobban védekezett nálunk. Elvileg és a játék képe alapján jobbak vagyunk náluk, de valamiért ma csak ennyit tudtunk elérni. Többször eladtuk a labdát és ezért nem tudtunk annyi gólt lőni, mint amennyit kellett volna. Egy jó hajrával behoztuk a lemaradásunkat, de a győztes gólra már nem maradt játékidőnk. Nagyon igyekeztem, de nem vagyok magammal megelégedve. a következő meccsünket is hazai pályán játszuk, és bízok a sikerünkben!

Igazi csapat voltak

Az  U20-sok is megmérkőztek egymással 17-én, vasárnap délután. DUNAFERR DUE DUTRADE FC - RUBEOLA FC 11-0 (6-0).  A felnőtt csapattal dolgozó Németh László (a Lacika) nyilatkozata:

Már az öltözőből elszántan jöttünk ki, mert alaposan megbeszéltük, hogy egymásért fogunk küzdeni. Betartottuk azokat a taktikai elemeket, amiket az edző kért tőlünk. Úgy érzem, hogy ma mindenki odatette magát és ezért lettünk sikeresek. Kettő gólt lőttem, de nem ez a fontos, hanem, hogy jó játékkal tudtunk győzni. Bár még pontosabbak is lehettünk volna a helyzetkihasználásoknál, de elégedett vagyok a teljesítményünkkel. Amennyiben elhisszük, hogy bennünk van ez a tehetség és mindenki a közös célért harcol, akkor a következőkben is megálljuk majd a helyünket.

Parádés teljesítmények, gólözönnel

Azt reméltük, hogy Facskó József, a csapatok edzője elégedetten zárja ezt a remek futsalos délutánt!

Facskó József (Fotó: Dénes János) Facskó József (Fotó: Dénes János) Boldog vagyok, mert szép dolgokat mutattak be a fiúk, de természetesen még nem lehetünk elégedettek, hiszen sok munka és nagy csaták várnak ránk.

Az U17-esek valamiért nagyon indiszponáltan játszották végig a mérkőzést. Bennük sokkal több van ennél, és közel álltak a győzelemhez. Nem voltunk elég türelmesek, hogy kivárjuk azokat a helyzeteket, amikből már biztosan gólokat lőhettünk volna. Szerencsére a döntetlent ki tudtuk harcolni, és a most következő hétvégén az ELTE ellen tudunk majd javítani. Tehetséges fiatalokból áll ez a csapat, ezért további sok munkával, szép eredményeket érhetünk el velük.

Az U20-asok igazi Csapatként működtek ezen a délutánon. Játékban, önzetlenségben és akarásban is kiváló teljesítményt nyújtottak. Dicséret illeti őket. A folytatásban is erre lesz szükség a további sikerek eléréséhez.

Balogh Tamás

Fő támogatóink:

ISD Dunaferr DUTRADE DMJV Dunaújvárosi Főiskola

Támogatóink:

Corso Hummel Máté Diabló DDSWEB Campus Étterem Neo Computers Pont Plan Építőipari Kft. Kálvin János Református Gimnázium, Szakközépiskola és Általános iskola General Big Building Kft. Aqua Pipe Therm Siker Ablak Pentele Solar

Médiapartnerek:

Dunaújvárosi Hírlap D+ TV Rádió 24
Dunaújváros Online Dunaújváros Közéleti Hetilapja
Minden jog fenntartva! © DUNAFERR DUE DUTRADE FUTSAL CLUB | honlapkészítés: DDSWEB