Oldalsáv

Sikeres hétvégét zártak az utánpótlás csapataink

2019. november 20.
Fordulatos, látványos mérkőzést játszottak az U17-es és az U20-as csapataink a RUBEOLA FC csapataival november 17-én, vasárnap délután.

Jó úton járnak

Fordulatos, látványos mérkőzést játszottak az U17-es DUNAFERR DUE DUTRADE FC - RUBEOLA FC csapatok november 17-én, vasárnap délután. Az eredmény 4 - 4 (2-3) lett. A döntetlen ellenére volt miért gratulálni Kiszl Csabának, mivel ő is szép teljesítménnyel hívta föl magára a figyelmet.

Nem sikerült győznünk, mert az ellenfelünk jobban védekezett nálunk. Elvileg és a játék képe alapján jobbak vagyunk náluk, de valamiért ma csak ennyit tudtunk elérni. Többször eladtuk a labdát és ezért nem tudtunk annyi gólt lőni, mint amennyit kellett volna. Egy jó hajrával behoztuk a lemaradásunkat, de a győztes gólra már nem maradt játékidőnk. Nagyon igyekeztem, de nem vagyok magammal megelégedve. a következő meccsünket is hazai pályán játszuk, és bízok a sikerünkben!

Igazi csapat voltak

Az  U20-sok is megmérkőztek egymással 17-én, vasárnap délután. DUNAFERR DUE DUTRADE FC - RUBEOLA FC 11-0 (6-0).  A felnőtt csapattal dolgozó Németh László (a Lacika) nyilatkozata:

Már az öltözőből elszántan jöttünk ki, mert alaposan megbeszéltük, hogy egymásért fogunk küzdeni. Betartottuk azokat a taktikai elemeket, amiket az edző kért tőlünk. Úgy érzem, hogy ma mindenki odatette magát és ezért lettünk sikeresek. Kettő gólt lőttem, de nem ez a fontos, hanem, hogy jó játékkal tudtunk győzni. Bár még pontosabbak is lehettünk volna a helyzetkihasználásoknál, de elégedett vagyok a teljesítményünkkel. Amennyiben elhisszük, hogy bennünk van ez a tehetség és mindenki a közös célért harcol, akkor a következőkben is megálljuk majd a helyünket.

Parádés teljesítmények, gólözönnel

Azt reméltük, hogy Facskó József, a csapatok edzője elégedetten zárja ezt a remek futsalos délutánt!

Facskó József (Fotó: Dénes János) Facskó József (Fotó: Dénes János) Boldog vagyok, mert szép dolgokat mutattak be a fiúk, de természetesen még nem lehetünk elégedettek, hiszen sok munka és nagy csaták várnak ránk.

Az U17-esek valamiért nagyon indiszponáltan játszották végig a mérkőzést. Bennük sokkal több van ennél, és közel álltak a győzelemhez. Nem voltunk elég türelmesek, hogy kivárjuk azokat a helyzeteket, amikből már biztosan gólokat lőhettünk volna. Szerencsére a döntetlent ki tudtuk harcolni, és a most következő hétvégén az ELTE ellen tudunk majd javítani. Tehetséges fiatalokból áll ez a csapat, ezért további sok munkával, szép eredményeket érhetünk el velük.

Az U20-asok igazi Csapatként működtek ezen a délutánon. Játékban, önzetlenségben és akarásban is kiváló teljesítményt nyújtottak. Dicséret illeti őket. A folytatásban is erre lesz szükség a további sikerek eléréséhez.

Balogh Tamás

Fő támogatóink:

Hungrana Dunaújvárosi Főiskola KK-Grain Kft. KK Raktárház

Támogatóink:

Corso Hummel Máté DDSWEB
Campus Étterem Siker Ablak Grabarics Út és Közmű Kft.

Médiapartnerek:

Dunaújvárosi Hírlap D+ TV Rádió 24
Dunaújváros Online Dunaújváros Közéleti Hetilapja
Minden jog fenntartva! © DUNAÚJVÁROS FUTSAL | honlapkészítés: DDSWEB