Oldalsáv

Kemény csata után

2018. november 28.
Ilyen mérkőzés jutott az U 20-as csapatunknak, akik a BME-BT FC - 1988 DÉLI FC ellenni idegenbeli győzelemmel dicsekedhettek az elmúlt vasárnap. Különösen igaz ez az utóbbi időben jó formát hozó Garda Bálintra, aki a heves küzdelemben egy sajnálatos sérülést szenvedett.

Nálatok is létszámfölényben volt az ellenfél – a kispadon. Ez megrettenti az embert?

Nem, mert úgy gondolom, hogy ebben a bajnokságban nincs igazán kimagasló csapat, mindenki – mindenkit meg tud verni. Mi is a jók közé számítunk. Van egy bitang első sorunk és a második sem gyenge. Jöhetett volna ez a BME akár három sorral is, ugyanúgy győztünk volna ellenük. Magunkat tőlük jobbnak tartom.

Bírtátok velük a tempót?

A csapatunkból egy-két játékosnál nem fizikálisan, hanem inkább mentálisan jelentkezett a fáradtság. Például nálam is, plusz a fájós lábam miatt nehézségeim támadtak. Talán ezek miatt hoztunk rossz döntéseket a második félidőben.

El kell ismerni, hogy az ellenfelünk kemény nyomás alatt tartott bennünket és, ha nem a Gergely Milán áll a kapunkban, akkor még bajba is kerülhettünk volna. Szerencsére jó napot fogott ki és a számos hazai kísérletet bravúrokkal tudta hárítani.

Jól kezdted a mérkőzést, de hamar megsérültél.

A sérülés még a gólom előtt történt. Belementem egy párharcba, ami a térdek összekoccanásával járt. Ez egy szokványos meccsrutinnak számít, de most súlyosabb lett a következménye. Az esetnél már éreztem, hogy szúr és fáj, amit a félidőben jeleztem is az edzőmnek. Igaz, hogy fájt, de végig küzdöttem vele a mérkőzést, mert én is nagyon szerettem volna nyerni.

A végén a BME 5:4-ben támadott, be kellett vetődnöm, a labdát kirúgtam, de az ellenfelem a játékszer helyett a térdemet találta el. Most ott tartok, hogy nem tudom behajlítani. A magam módján elláttam és kezeltem, a végső döntést az orvosunk fogja kimondani.

Reménykedek a minél előbbi visszatérésemben, mert az utóbbi mérkőzéseket jó formában játszottam végig. Hat meccs - hat gól! Legközelebb a Nyírgyulaj ellen lépünk pályára, a Dunaúvárosi Egyetem Arénájában, vasárnap délben. Az említett problémám miatt lehet, hogy ez számomra csak egy pihenő nappá alakul.

 

Balogh Tamás

Fő támogatóink:

ISD Dunaferr DUTRADE DMJV Dunaújvárosi Főiskola

Támogatóink:

Corso Hummel Máté Diabló DDSWEB Campus Étterem Neo Computers Pont Plan Építőipari Kft. Kálvin János Református Gimnázium, Szakközépiskola és Általános iskola General Big Building Kft. Aqua Pipe Therm Siker Ablak Pentele Solar

Médiapartnerek:

Dunaújvárosi Hírlap D+ TV Rádió 24
Dunaújváros Online Dunaújváros Közéleti Hetilapja
Minden jog fenntartva! © DUNAFERR DUE DUTRADE FUTSAL CLUB | honlapkészítés: DDSWEB