Oldalsáv

Gólszüret a hazai pályán

2024. március 3.
A Férfi Futsal NB II. Nyugati csoport Alsó-ház 2. fordulójában játszották le a Dunaújváros Futsal - Asterix SC Érd 9-0 (2-0) –ra végződött mérkőzést.

A mérkőzésre az Asterix sajnálatosan rövid kispaddal tudott kiállni, de becsülettel helytálltak, még az utolsó percben is gólra törően játszottak. Azt, hogy a 38. percben Borka Dávidot (két sárga után) kiállították, a hazaiak is sajnálkozva vették tudomásul.

A Dunaújváros Futsal csapata élt a lehetőséggel, és látványos, szép játékkal érte el a gólzáporos győzelmét. A gólszerzők: ritka pengés sorozattal Ivacs Gábor (5!),  a gólözönt elindító Vincze Dezső (2), Kuti András (1) és a pályafutása első felnőtt meccsét játszó Pribék Tamás (1).

A mérkőzés utáni interjúkból idézünk:

Tóth Árpád a csapat edzője

-Nagyot változott a játékunk az előző mérkőzés óta. Edzettünk, és megbeszéltük a Tihanyban jelentkező problémákat, ahol főleg a helyzetkihasználással voltak gondjaink. Álmosan kezdtük a mérkőzést, de a félidő végén lőtt gólok hazására megnyugodtunk és a második félidőt már gond nélkül tudtuk lehozni.

Az is okozhat gondot, ha az ellenfél, mint most is kisebb létszámmal érkezik, és lebecsülik őket. Mondtam a fiúknak, hogy ez nem történhet meg, és azt is, hogy azzal tisztelheted meg az ellenfelet, ha komolyan veszed a játékot és annyi gólt lősz nekik, amennyit csak lehet.

Varga Milán

A csapat mindig gólra éhes játékosa ezúttal nem lőtt egyet sem, de jól és hasznosan tette a dolgát.

-Kilencet lőttünk, ami nagyon jó dolog, és csak azt sajnáltam, hogy ez nem a Felső-házban történt. Külön gratulálok az Ivacs Gabinak, aki ötöt vágott, ami akármelyik osztályban is kiváló teljesítmény.

Pribék Tamás

Az utánpótlásból első alkalommal fölkerült játékos egyből góllal tette le a névjegyét a felnőttek között.

-Nagyon boldog vagyok az első felnőtt meccsem után, hiszen gólt is lőttem és gólpasszt is tudtam adni. Természetesen nem sikerült minden, de remélem, hogy lesz még módom rá, hogy hasznossá tegyem a játékomat!

Fő támogatóink:

Hungrana Dunaújvárosi Főiskola KK-Grain Kft. KK Raktárház

Támogatóink:

Corso Hummel Máté DDSWEB
Campus Étterem Siker Ablak Grabarics Út és Közmű Kft.

Médiapartnerek:

Dunaújvárosi Hírlap D+ TV Rádió 24
Dunaújváros Online Dunaújváros Közéleti Hetilapja
Minden jog fenntartva! © DUNAÚJVÁROS FUTSAL | honlapkészítés: DDSWEB