Oldalsáv

A Tihany ellen készülünk

2024. április 4.
Vendégváró hangulatban vannak játékosaink, ami nem csoda, hiszen van egy kis "elszámolni valójuk" a Tihanyi FC csapatával. Ugyanis ők lesznek az ellenfeleink a Férfi Futsal NB II. Nyugati csoport Alsó-ház 6. fordulójában a Rácalmási Sportcsarnokban, 2024.04.05-én pénteken, este hét órától

Hogy is állunk az Alsó-házban?
Az élen a Mad Dogs Viadukt SE áll 16 ponttal, őt a Dunaújváros Futsal követi. A harmadik helyen a most érkező Tihany tanyázik. A két érdi csapat zárja a tabellát. Ráadásul négy meccs után pont nélkül szomorkodik a WPC MEISTER-ÉRD-SZISE.

Hogy miből gondoljuk a felfokozott hangulatot?
A két csapat legutóbbi találkozóján született, az újvárosiak számára elszomorító eredményből. Az újvárosi szurkolók nyugodtan várták mérkőzés eredményét, hiszen nem alulértékelve a Tihany csapatát, de bőven ütősebbnek képzelték a saját csapatukat. Ezzel szemben 1-0-s vereséggel térhettek haza. Tóth Árpád a dunaújvárosiak edzője akkor is önkritikusan nyilatkozott:

-Bár a létszámban megvoltunk, de így is hiányzott 3-4 emberünk. Ahogy máskor is, most is sportszerű meccset játszottunk a Tihannyal. Sajnos a kapusuk nagyon jó napot fogott ki, illetve sokszor rossz döntést hoztunk a befejezéseknél. Az akarással nem volt gond, helyzetünk bőven akadt, viszont gól nélkül nehéz mérkőzést nyerni. Hiányzott egy-két kimagasló teljesítmény...


Ugye milyen egyszerű játék a futsal is?!
A fentiekből okulva kérjük szépen, hogy a keretből legalább néhányan rázzák meg magukat, és hozzanak ki magukból az adott napon kimagasló teljesítményt. Hogy aztán a példaként emlegetett Ivacs Gábor, Varga Milán, Kuti András, Vincze Dezső, Szili Szabolcs és Németh Tamás közül kik állnak az élre, az már mindegy, akár valamennyien hozhatják a legjobb formájukat! Úgy szelíden, csendesen, bónuszként azért azt még hozzátenném, hogy innentől fogadjanak szót a Cseresnyés Alexnek, mert a 2:1-ben, pláne a (3:1)-ben kapura törő ellenfelekkel szemben esélyesebb lehetne ő és a váltótársa is.

Fő támogatóink:

Hungrana Dunaújvárosi Főiskola KK-Grain Kft. KK Raktárház

Támogatóink:

Corso Hummel Máté DDSWEB
Campus Étterem Siker Ablak Grabarics Út és Közmű Kft.

Médiapartnerek:

Dunaújvárosi Hírlap D+ TV Rádió 24
Dunaújváros Online Dunaújváros Közéleti Hetilapja
Minden jog fenntartva! © DUNAÚJVÁROS FUTSAL | honlapkészítés: DDSWEB