Oldalsáv

Győzelem a sereghajtó ellen

2022. január 25.
Küzdelmes, kemény összecsapásokkal tarkított mérkőzésen sikerült itthon tartanunk a három pontot

A két csapat októberi összecsapásán is győztesen hagytuk el a pályát, de jól emlékszünk, hogy akkor az utolsó percekben szorossá tudta tenni a mérkőzést vendéglátónk. Így tudtuk, hogy nem lesz egyszerű ez a mérkőzés sem.

A mérkőzés elején, szinte a kezdősípszó után Lajos Lóri jóvoltából gyorsan megszereztük a vezetést. Azt gondolhattuk, hogy ezek után a vendégek kitámadnak és könnyebben tudunk majd helyzeteket kialakítani, gólokat szerezni. Nem így történt, a budapesti alakulat továbbra is nagyon zártan védekezet. Ez megnehezítette a dolgunkat hiszen a jól szervezett, zárt védekezést nehéz volt feltörni. A félidő derekán Csányi újra betalált, azonban a vendégek szépítettek, így újra csak egy gól volt a különbség. A lefújás előtt Boldizsár növelte előnyünket, így nyugodtan vonulhattunk a szünetre.

A második játékrészben feljebb toltuk a védekezésünket és igyekeztünk már az ellenfél térfelén labdát szerezni. A helyenként parázs, kőkemény összecsapásokkal tarkított második játékrészben Váradi Kornél, Csányi és Boldizsár góljaival magabiztosan tartottuk itthon a három pontot.

Dunaújváros Futsal – BAK 6:2

Gólok: Lajos L., Csányi D. (2), Boldizsár Cs. (2), Váradi K.

ZZ

Fő támogatóink:

ISD Dunaferr DUTRADE DMJV Dunaújvárosi Főiskola

Támogatóink:

Corso Hummel Máté Diabló DDSWEB Campus Étterem Neo Computers Pont Plan Építőipari Kft. Kálvin János Református Gimnázium, Szakközépiskola és Általános iskola General Big Building Kft. Aqua Pipe Therm Siker Ablak Pentele Solar

Médiapartnerek:

Dunaújvárosi Hírlap D+ TV Rádió 24
Dunaújváros Online Dunaújváros Közéleti Hetilapja
Minden jog fenntartva! © DUNAÚJVÁROS FUTSAL | honlapkészítés: DDSWEB