Oldalsáv

Velünk maradtak

2020. július 10.
Hihetetlen izgalmakkal folytatódik a Férfi Futsal NB I. idei nyári játékos keringése. Sokféle hír szól a komoly igazolásokról, mások szenzációkat is emlegetnek. A lehetőségeinkhez mérten, álmodozástól mentesen, a józan ész diktálta határok mentén folyik ez a munka. Nagy büszkeségünk, amikor a korábbi játékosaink velünk maradnak.

Reveland Z. - Szeghy Sz. - Horváth B. - Cseresnyés A. Reveland Z. - Szeghy Sz. - Horváth B. - Cseresnyés A.

Újratöltve

Nagy izgalommal vártunk a felek döntésére, de a mai napon végre a megfelelő, az örömhírt kaptuk az érintettektől: Reveland Zoltán ebben a szezonban is velünk tart.

Őszintén szólva leginkább az NBA játékos menedzsereitől féltünk, hogy elhalásszák tőlünk, de a klubunk velük is keményen állta a versenyt így a mi zászlónk alatt lép be a hazai férfi futsal NB I. küzdelmeibe.

Nagy az örömünk, büszkék vagyunk rád. Áruld el, hogy miért döntöttél mellettünk?

A hatodik évemet kezdem Dunaújvárosban. Jól érzem magam itt. Természetesen minden más klubbal szemben elsőbbséget élvez az újvárosi. Szerencsére sikerült újra megállapodni, úgyhogy nem nagyon volt kérdés, hogy maradok-e.

Milyen célt tűztél ki magad elé?

Az idén erőt merítek és megpróbálom újra felépíteni magam. Ez a tevékenységem már egy ideje folyamatban is van. Szeretnék tevékenyen részt venni a csapat sikerességében, és remélem nem fog ebben semmi sem hátráltatni.

Milyen eredményt szeretnél elérni a csapattal?

Egyelőre nehéz bármilyen célról beszélni, amíg nem alakul ki a keret, de látatlanban mindenképp a tavalyinál jobb eredményre számítok.

Frank Tamás vezetőedző az egyik fontos segítségének nevezett meg téged.

Elsősorban továbbra is a kapusokkal való foglalkozás lesz az egyik feladatom, de természetesen egyik rutinos játékosként mindenben támogatom!

Isten hozott Revi a sorainkban, jó egészséget és sok, a csapatunkkal közös sikert kívánunk neked és magunknak!

Jó szellemben, jelentős rutinnal

A klub vezetése Szeghy Szabolccsal is megállapodott, tehát az új szezonban velünk tart! Az ő személyében is egy kiváló szellemű, céltudatos, és rutinos játékossal erősödtünk. Néhány szót sikerült váltanunk vele.

Örömmel maradtam a megszokott közegünkben, amit ugyan nem kíméltek meg a nagy nyári személycserék, de szerencsére olyan kedvelt társaim folytatják itt a pályafutásukat, akikkel egy harcos csapatot alakíthatunk ki.

Az új vezetőedző, Frank Tamás sem ismeretlen a számomra, hiszen dolgoztunk már együtt, és bízok az eredményes közös munkánkban.

A vírusos kényszerszünetben sem puhultam el, hiszen a sok fizikai munka mellett, futsalos edzésmunkát is végeztem. Persze ez mégsem olyan, mint a szezonbeli edzésprogram, de szerencsére nem szaladtak el a kilóim.

Furcsa és kellemetlen volt az idei tavaszunk, kevés közösségi örömet adott az egész társadalomnak. Szerencsére az elmúlt kéthétben egy – két alkalommal már lemehettünk a Balatonra a barátaimmal, ami nagyon jót tett nekünk.

Azt hiszem, hogy az idei nyáron kimarad az ibizai, vagy görögországi nyaralás. Ezt most Magyarországra terveztem, mert a saját lehetőségeimmel inkább az itthoni idegenforgalmat és a kereskedelmet szeretném „támogatni”.

Egyre inkább hiányzik a közösségünk, várom, hogy pattogjon a labda és szeretnék zavartalanul fölkészülni az előttünk álló szezonra!

Kedves Szabi Barátunk! Örülünk, hogy ismét bennünket választottál! Minden erényedre szükségünk lesz ebben a szezonban is. A jó egészséget és a velünk közös sikert kívánjuk neked!

"Ördöngős Bedy" is velünk folytatja

Büszkék vagyunk rá, hogy Horváth Benedek a következő szezontól ismét a mi színeinkben lép a pályára! A kiváló technikai érzékű, nem csak a futsalban, hanem a tanulmányait tekintve is iskolázott, csupa szív játékosunkra, nagy szükségünk lesz az új szériában is. Ő vele ismét egy fiatal, elhivatott sportember erősíti a keretünket.

Kedves Bedy Barátunk, Isten hozott a fedélzeten, jó egészséget, és sok velünk közös sikert kívánunk neked is!

"Mr. Csupaszív" is velünk marad

Örömmel jelentjük, hogy a klubunk és Cseresnyés Alex, az egyik kapusunk, megállapodtak egymással, és ennek értelmében ő is velünk küzd az új szezonban.

Minden más fényezés helyett fogadjátok jó szívvel tőlünk a „Csupaszív” elnevezést, hiszen Alexnek ez a legismertebb jellemvonása. Hozzá hasonlóan sportszerű, segítőkész fiatalembert (24 éves) aligha találhatnánk a futsal élvonalában.

Kedves Alex Barátunk! Reméljük, hogy ebben az évben nagy és sportszerű küzdelemre kényszeríted a kapus társaidat, és a tétmérkőzéseid számát az eddigi 299-ről alaposan és sikeresen megemeled! Jó egészséget kívánunk hozzá!

Balogh Tamás

Fő támogatóink:

ISD Dunaferr DUTRADE DMJV Dunaújvárosi Főiskola

Támogatóink:

Corso Hummel Máté Diabló DDSWEB Campus Étterem Neo Computers Pont Plan Építőipari Kft. Kálvin János Református Gimnázium, Szakközépiskola és Általános iskola General Big Building Kft. Aqua Pipe Therm Siker Ablak Pentele Solar

Médiapartnerek:

Dunaújvárosi Hírlap D+ TV Rádió 24
Dunaújváros Online Dunaújváros Közéleti Hetilapja
Minden jog fenntartva! © DUNAFERR DUE DUTRADE FUTSAL CLUB | honlapkészítés: DDSWEB