Oldalsáv

Fölvállalja a harcot

2019. augusztus 3.
Jó kiállású, megfontolt legénynek látszik, az eredményei is ezt bizonyítják róla. Az egyik új igazolásunk: Horváth Benedek.

Zemankó Zoltán és Horváth Benedek Zemankó Zoltán és Horváth Benedek

A Vasasban kezdtem el futsalozni, a tavalyi szezonban a BME-ben játszottam. Nem sikerült valami fényesen és ezért is szerettem volna ideigazolni, hogy most végre egy komoly célokat kitűző csapatban játszhassak.

A sport mellett tanulok is, a Corvinus Egyetem Turizmus – Vendéglátás szakára járok. Az első évet sikeresen teljesítettem. Még nem sikerült megismernem a várost, de egy nyugodt, kellemes településnek tűnik.

Általában centert szoktam játszani. Az erősségem, hogy jól tartom meg a labdákat, de úgy érzem, hogy egy az egyben is jó vagyok.  Ez egy harcos pozíció, de természetesnek veszem a vele járó küzdelmet, és szívesen beleállok.

Ezek mellett igyekszem minél több gólt lőni. 

Az első hét tapasztalatait kedvezőnek találom, jól sikerült az összeismerkedés a társaimmal. Szerencsére a nagyobbik részüket már ismertem, ellenfélként a pályáról, de a válogatottbeli csapattársként is.  Jó közösségnek tűnik a csapatunk. Egészen biztos, hogy nehéz meccsek is várnak ránk, de abban bízok, hogy ezeket sikeresen megfogjuk oldani.

Balogh Tamás

Fő támogatóink:

Hungrana Dunaújvárosi Főiskola KK-Grain Kft. KK Raktárház

Támogatóink:

Corso Hummel Máté DDSWEB
Campus Étterem Siker Ablak Grabarics Út és Közmű Kft.

Médiapartnerek:

Dunaújvárosi Hírlap D+ TV Rádió 24
Dunaújváros Online Dunaújváros Közéleti Hetilapja
Minden jog fenntartva! © DUNAÚJVÁROS FUTSAL | honlapkészítés: DDSWEB