Oldalsáv

Fölvállalja a harcot

2019. augusztus 3.
Jó kiállású, megfontolt legénynek látszik, az eredményei is ezt bizonyítják róla. Az egyik új igazolásunk: Horváth Benedek.

Zemankó Zoltán és Horváth Benedek Zemankó Zoltán és Horváth Benedek

A Vasasban kezdtem el futsalozni, a tavalyi szezonban a BME-ben játszottam. Nem sikerült valami fényesen és ezért is szerettem volna ideigazolni, hogy most végre egy komoly célokat kitűző csapatban játszhassak.

A sport mellett tanulok is, a Corvinus Egyetem Turizmus – Vendéglátás szakára járok. Az első évet sikeresen teljesítettem. Még nem sikerült megismernem a várost, de egy nyugodt, kellemes településnek tűnik.

Általában centert szoktam játszani. Az erősségem, hogy jól tartom meg a labdákat, de úgy érzem, hogy egy az egyben is jó vagyok.  Ez egy harcos pozíció, de természetesnek veszem a vele járó küzdelmet, és szívesen beleállok.

Ezek mellett igyekszem minél több gólt lőni. 

Az első hét tapasztalatait kedvezőnek találom, jól sikerült az összeismerkedés a társaimmal. Szerencsére a nagyobbik részüket már ismertem, ellenfélként a pályáról, de a válogatottbeli csapattársként is.  Jó közösségnek tűnik a csapatunk. Egészen biztos, hogy nehéz meccsek is várnak ránk, de abban bízok, hogy ezeket sikeresen megfogjuk oldani.

Balogh Tamás

Fő támogatóink:

ISD Dunaferr DUTRADE DMJV Dunaújvárosi Főiskola

Támogatóink:

Corso Hummel Máté Diabló DDSWEB Campus Étterem Neo Computers Pont Plan Építőipari Kft. Kálvin János Református Gimnázium, Szakközépiskola és Általános iskola General Big Building Kft. Aqua Pipe Therm Siker Ablak Pentele Solar

Médiapartnerek:

Dunaújvárosi Hírlap D+ TV Rádió 24
Dunaújváros Online Dunaújváros Közéleti Hetilapja
Minden jog fenntartva! © DUNAFERR DUE DUTRADE FUTSAL CLUB | honlapkészítés: DDSWEB