Oldalsáv

A forduló futsal rangadója következik

2018. november 11.
A Férfi Futsal NB I. 9. fordulójában, DUNAFERR DUE DUTRADE FC-MVFC BERETTYÓÚJFALU, a Dunaújvárosi Sportcsarnokban, 2018.11.12. hétfőn, 20:00-tól.

Slágermérkőzésére készülnek a résztvevők, és minden bizonnyal a szakág hívei is, hiszen ez alaklommal a bajnoki tabella két éllovasa méri össze az erejét. Hogy mi derülhet ki ezen a napon? Mivel még az alapszakasz vége is messze van, ezért „csak” a két legjobb hazai csapat aznapi formája. Mint majd látni fogjuk, ettől függetlenül ez egy parádés presztízs mérkőzés lesz!

Az MVSC Berettyóújfaluról

Sok mindent elárul róluk, hogy bár az őszi sorozatban egy mérkőzéses hátrányban vannak a többiekkel szemben, kedvezőbb gólkülönbségükkel mégis vezetik a tabellát. (Az elmaradt találkozójuk a KÚTHÁZ HALADÁS VSE elleni, ahol majd szintén alaposan megfognak küzdeni a pontokért, de az majd egy másik történet lesz…)

Az MVSC Berettyóújfalu az elmúlt jó néhány év meghatározó hazai csapata. Minden szempontból különlegesen jó körülményeket biztosít (mások mellett egy kizárólagos futsal csarnokot), az idei szezonra különösen megerősített játékoskeretének, az eredményes munkájukhoz. Profi játékosok alkotják, akiknek kizárólag ez a tevékenység a munkájuk. Az őszi szezonra a bajnoki sorozat mellett egy másik nagy kihívást, a BL csoport körért való küzdelmet is fölvállalták, ahol nem tudtak eredményesek lenni.

Sergio Mullor Cabrera vezetőedző keze alatt a rutinos magyar válogatottak mellett, három jól csengő, latinos hangzású nevű játékos várja, hogy a pályára léphessen. A legeredményesebb játékosai: Da Silva Gomes Ricardo és Sanchez Barrena Francisco Javier 9-9, valamint Rábl János 8 találattal.

Erről a csapatról rém egyszerű statisztikát készíteni, hiszen hét meccsből, hetet nyertek. Néhány héttel ezelőtt még a dunaújvárosi csapat is szurkolt nekik a BL küzdelmeikhez, de most hétfőn, kemény riválisként lépnek pályára egymás ellen.

A DUNAFERR DUE DUTRADE FC

Talán egy kicsit PR hangzásúnak találják, de igaz: ők a legjobb hazai játékosokból álló futsal csapat az NB I-ben. Stílusuk és teljesítményük hétről-hétre javul, ami a híres Fehér Zsolt vezetőedző féle iskola eredménye. Tehetség, jó célok és sok munka. Nagyon sok munka. Ez jellemzi a felkészülésüket.

A szezon kezdetekor egyet botlottak, hazai pályán a Haladással szemben, de azóta kisimult a teljesítményük. Kiváló, stílusos játékkal, győztesen zárták a többi mérkőzésüket.

Erre a rangadóra nem túl szerencsés módon egy hétfői - szerdai egymást követő mérkőzés után kerül sor, melyek közül főképp az utóbbi, a Magyar Kupa csata volt a nagyobb kihívás, de azt is sikerrel zárták. A mostani ellenfelük ez idő alatt csak egyet játszott, később oldja meg a hasonló feladatát.

Az újvárosi csapat a góllövő listán is jól szerepel: az első helyen     Fekete Róbert tizennyolc, a harmadikon megosztva Hosszú Ádám és Pál Patrik található a tizenegy góljaikkal.

A futsalt értő és játszó csapatok erőpróbája lesz a hétfő esti mérkőzés!

A DUNAFERR DUE DUTRADE FC menedzsmentje, már a mérkőzés előtti napoktól, számos interaktív játékkal, a mérkőzés szünetében a Spartan Cheerleading Sportegyesület bemutatójával, tombolákkal és nyereményekkel kívánja még teljesebbé tenni a kilátogató közönség szórakozását!

Balogh Tamás

Fő támogatóink:

Hungrana Dunaújvárosi Főiskola KK-Grain Kft. KK Raktárház

Támogatóink:

Corso Hummel Máté DDSWEB
Campus Étterem Siker Ablak Grabarics Út és Közmű Kft.

Médiapartnerek:

Dunaújvárosi Hírlap D+ TV Rádió 24
Dunaújváros Online Dunaújváros Közéleti Hetilapja
Minden jog fenntartva! © DUNAÚJVÁROS FUTSAL | honlapkészítés: DDSWEB