Oldalsáv

Hazai pályán fogadjuk a Csömör csapatát

2018. október 11.
Mi már ráhangolódtunk a Férfi Futsal NB I. 6. fordulójában sorra kerülő DUNAFERR DUE DUTRADE FC - RUBEOLA FC CSÖMÖR mérkőzésre, amit a Dunaújváros Sportcsarnokban 2018. 10. 12. Péntek 19:00-tól játszunk!

Túl azon, hogy a hazai mérkőzések a többinél könnyebben látogathatók, ezt a viadalt más okok miatt is szívesen ajánljuk az érdeklődők figyelmébe.

RFC Csömör

A klub története a Rubeola futball csapat Csömörre költözésével kezdődött 97’-ben, akiket azután már ott is marasztaltak a mai napig. 97’-től a futsalban is megmutatták a tudásukat. 2004-ben már magyar bajnokok lettek. Ezt a rekordot azóta még nem tudták megismételni. Kalandos küzdelmeik után ezt a szezont már ismét az első osztályban játszák.

A szimpatikus ellenfelünk honlapján, a soron következő mérkőzéseik előtt rendre megjelenik egy nagyon szigorú elvárás, amellyel egy-egy újabb bravúrt remélnek a Tigrisektől. Ők pedig az elvárt szellemben próbálják teljesíteni az elvárásokat.

Az biztos, hogy ragyogóan, két bravúros döntetlennel kezdték a mostani szezont. Az elsőt a Haladás ellen idegenben, a másodikat hazai pályán a Nyírgyulajjal szemben hozták 2-2-re A folytatás már nem volt ilyen sikeres, hiszen előbb a Veszprém bánt el velük idegenben 4-1-re, majd hazai pályán zártak egy kínos 8-2-es fiaskóval az Aramissal szemben. Végül egy tartható 

3-1-es vereséget szenvedtek az erre a szezonra megerősödött Debrecentől. A szerény produkció hozta a számukra az utolsó előtti, a kilencedik helyezést és a vele járó két pontot.

Három kiváló ismerősünk is érkezik a csapat színeiben Dunaújvárosba: Józsa Tamás és Varsányi Áron is volt a Dunaferr játékosa, Takó Csaba vezetőedző pedig az elmúlt szezonban vitte az újvárosi csapatot.

 

DUNAFERR DUE DUTRADE FC

A dunaújvárosi csapat mostani, menetelését elég alaposan végigkövethettük. Röviden összefoglalva így pörögtek az események.

Remekül kezdődött az őszi idény. A BME BT FC ellen idegenben, a régen várt sziporkázó játékkal született az első 6-1-es győzelmük.

A második forduló tanulságos hazai csatát és 7-4-es vereséget hozott a Kútház Haladás VSE ellen. Azóta az egyenletes, meggyőző, és látványos játékuk nyomán, sorozatban születnek a Fehér Zsolt vezetőedző által újrahangolt csapat győzelmei. A Nyírgyulaj ellen idegenben 4-1, Hazai pályán a Veszprém ellen 5-3, legutóbb pedig az  Aramis SE csarnokavatóján a szintén jól hangzó  6-2.

A Dunaferres legénység ezúttal sem egy kiscsapat, vagy az NB I. újonca, hanem egy magbecsült ellenfél ellen készül. Ahogy szokta: aprólékosan megtervezett sok munkával.

Gondolom nem esünk túlzásba, ha ezúttal is egy meggyőző hazai győzelmet és hozzá látványos játékot hozó mérkőzésre számítunk.

Végül, de nem utolsó sorban

A Klub menedzsmentje a ráhangolás időszakában interaktív játékokkal és egy sor híradással tartja ébren a szurkolói figyelmét. A mérkőzést a csapat névadó szponzora, a Dunaferr munkavállalói a munkahelyi belépőkártyájukkal díjtalanul nézhetik meg. A távolmaradók informálását a Sportstream Livestream videós közvetítésével, és a már hagyományos élő, írásos tudósításával biztosítja a csapat közösségi oldalán.

 

Balogh Tamás

Fő támogatóink:

ISD Dunaferr DUTRADE DMJV Dunaújvárosi Főiskola

Támogatóink:

Corso Hummel Máté Diabló DDSWEB Campus Étterem Neo Computers Pont Plan Építőipari Kft. Kálvin János Református Gimnázium, Szakközépiskola és Általános iskola General Big Building Kft. Aqua Pipe Therm Siker Ablak Pentele Solar

Médiapartnerek:

Dunaújvárosi Hírlap D+ TV Rádió 24
Dunaújváros Online Dunaújváros Közéleti Hetilapja
Minden jog fenntartva! © DUNAFERR DUE DUTRADE FUTSAL CLUB | honlapkészítés: DDSWEB