Oldalsáv

Változás a kispadon

2018. január 15.
Takó Csaba a mostani szezon kezdetétől működik együtt a DUNAFERR DUE RENALPIN FC NB I-es csapatával. A Rába ETO elleni mostani összecsapástól kezdve vezetőedzőként vezeti a fiúkat.

Takó Caba (Fotó: Sándor Judit) Takó Caba (Fotó: Sándor Judit) Mi változik a korábbiakhoz képest?

Nyilván ez most már egy más jellegű feladat lesz a számomra, hiszen ettől kezdve a napi munka is az én felelőségemmé válik. Ez egy új helyzet a csapatnak és nekem is. Bízok benne, hogy kölcsönösen jól fogjuk lereagálni.

Mi a célod: egy új csapat építése, vagy a már megismertet szeretnéd sikerre vezetni?

Nem hiszem, hogy egy újat kéne építeni, mert ez egy jól működő egység. Nyilván minden gépezeten lehet tovább finomítani, ami erre a csapatra is igaz, és inkább ez a cél. A miénk jelenleg az ország egyik legjobb alakulata és velük akarunk minél jobb eredményeket elérni.

Valamennyi játékost személyesen ismerem, de az első néhány napot az alaposabb megismerésükre szántam. A vezetőséggel együtt utána tudjuk azokat a további lépéseket meghatározni, amik ahhoz szükségesek, hogy minél eredményesebbek legyünk.

Nagyon kemény belépőt kaptál: első alkalommal a Rába ETO ellen kell dirigálnod ebben a minőségedben a csapatot.

Nagyképűen hangzana, ha azt mondanám, hogy örülök neki, de egyáltalán nem érint rosszul ez a kihívás. Nyilván az itteni játékosokra is igaz, hogy a rangadókra fölszívják magukat és ezért bízok benne, hogy a legjobb énjüket fogják mutatni ezen a mérkőzésen. Amennyiben ez így lesz, akkor egy jó meccset tudunk játszani. Már az őszi, ellenük vívott hazai találkozón is bebizonyosodott, hogy bármilyen eredményre képesek vagyunk ellenük. Én úgy érzem, hogy a győriek jelenleg messze vannak a top formájuktól és bízok benne, hogy ez a mi malmunkra hajthatja a vizet. Ehhez persze az kell, hogy mi megfelelő teljesítményt nyújtsunk.

Balogh Tamás

Fő támogatóink:

Hungrana Dunaújvárosi Főiskola KK-Grain Kft. KK Raktárház

Támogatóink:

Corso Hummel Máté DDSWEB
Campus Étterem Siker Ablak Grabarics Út és Közmű Kft.

Médiapartnerek:

Dunaújvárosi Hírlap D+ TV Rádió 24
Dunaújváros Online Dunaújváros Közéleti Hetilapja
Minden jog fenntartva! © DUNAÚJVÁROS FUTSAL | honlapkészítés: DDSWEB