Oldalsáv

Letette a névjegyét

2017. október 9.
Ez aztán egy jó igazolás volt! Okkal mondják ezt a szurkolóink Pál Patrik szerződtetésére. A szálfatermetű, hatalmas lövőerejű és a villámgyors összjátékban is jeleskedő játékosunk, már az első felkészülési mérkőzések óta a góllövésekkel is jeleskedik. A lengyelek ellen készülődő felnőtt válogatottba is meghívást kapott, ahonnét egy sérülése miatt kellett idő előtt távoznia. Most a vele készült interjúból idézünk:

Budaörsről az Aramis csapatából érkeztem. Ott az U15-ös korosztályból indulva minden korosztályos csapatban szerepeltem, így közel öt évet húztam le náluk. Az idén nyáron keresett meg a mostani csapatom, a DUNAFERR DUE RENALPIN FC azzal, hogy itt folytassam a pályafutásomat. Úgy éreztem, hogy a további fejlődésem szempontjából ez a legtökéletesebb hely, ahol szerepet vállalhatok.

Az ideérkezésemkor kapott itteni feladatot nem éreztem nehéznek. Szeretem a kihívásokat és olyan játékos vagyok, aki belemegy a munkába és keményen végzi a dolgát. Szerintem ettől lép az ember egyről a kettőre.

Úgy érzem, hogy a beilleszkedésemmel nem volt gond. Az Újváros elleni mérkőzéseken már egy kicsit megismertem a taktikai elemeket, tehát már tudtam, hogy körülbelül mit fognak játszani, és ezért is gyorsan fölvettem a ritmust itt a csapatban. Egyértelműen támadószellemű játékosnak tartom magamat.

Nagyon jól érzem magam itt Dunaújvárosban. Ebben segít, hogy a csapat jó részét már korábbról is ismertem. Mind a vezetőség, mind a játékostársaim barátsággal fogadtak és azóta is mellettem állnak.

Pál Patrik Pál Patrik

Balogh Tamás

Fő támogatóink:

Hungrana Dunaújvárosi Főiskola KK-Grain Kft. KK Raktárház

Támogatóink:

Corso Hummel Máté DDSWEB
Campus Étterem Siker Ablak Grabarics Út és Közmű Kft.

Médiapartnerek:

Dunaújvárosi Hírlap D+ TV Rádió 24
Dunaújváros Online Dunaújváros Közéleti Hetilapja
Minden jog fenntartva! © DUNAÚJVÁROS FUTSAL | honlapkészítés: DDSWEB