Oldalsáv

Büszkék vagyunk a Támogatóinkra - I.rész -

2017. október 11.
Ezúttal az egyik névadónk elismerésre méltó, nem csak a szakterületén végzett tevékenységét mutatjuk be.

A dunaújvárosi székhelyű ISD DUNAFERR társaságcsoport Magyarország egyik legnagyobb ipari termelő vállalata. Egy több mint hat évtizedes múltra visszatekintő cégcsoport, amely támogatja az értékteremtő közösségeket.

 

Alapítása óta fontosnak tartja, hogy meghatározó tényezője legyen a város, a kistérség és a régió életének, működését a szinergiára törekvés jellemzi. Aktívan vállal részt a különböző támogatási akciókban.

 

Az ISD DUNAFERR neve nem csak a vele jegyzett sokféle, kiváló minőségű termék révén lett világhírű. Fennállása óta kiemelkedő támogatója a sportnak. Ebbéli elkötelezettségének köszönhetően az itteni szakosztályok sportolói, a városunkban honos szakágakban, egyéni és csapatversenyeken egyaránt, szinte megszámlálhatatlanul sok magyar és nemzetközi bajnoki címet értek el. Rendszeres résztvevői lehettek a világ sporteseményeinek, így az Olimpiának is.

 

Mi is e sikeres elődök útjára léphettünk az ISD DUNAFERR támogatásával. Köszönjük a segítségét, és mindent megteszünk annak érdekében, hogy büszkén viselhessük az ő nevüket is.

Balogh Tamás

Fő támogatóink:

ISD Dunaferr DUTRADE DMJV Dunaújvárosi Főiskola

Támogatóink:

Corso Hummel Máté Diabló DDSWEB Campus Étterem Neo Computers Pont Plan Építőipari Kft. Kálvin János Református Gimnázium, Szakközépiskola és Általános iskola General Big Building Kft. Aqua Pipe Therm Siker Ablak Pentele Solar

Médiapartnerek:

Dunaújvárosi Hírlap D+ TV Rádió 24
Dunaújváros Online Dunaújváros Közéleti Hetilapja
Minden jog fenntartva! © DUNAFERR DUE DUTRADE FUTSAL CLUB | honlapkészítés: DDSWEB