Oldalsáv

Örömmel tért vissza a vakációból

2017. augusztus 8.
Véget ért a nyári szünet a DUNAFERR DUE RENALPIN FC játékosainak a számára is. A kemény nyitány az állóképességi teszt előtt beszélgettünk Németh Péterrel, aki mosolyogva érkezett, mint egy eminens diák, pedig ő egy komoly tanár úr is egy személyben. A csapattársak egy jó társaságot is jelentenek a számára, a futsal pedig kimondottan hiányzott már neki. Az új bajnokság nyújtotta kihívás is kedvére való, hiszen bízik a többiekben.

Németh Péter Németh Péter bt: Milyen hangulatban jöttél vissza a nyári szünetről?

NP: Már nagyon vártam erre a napra, hiányzott a foci. Jókedvűen tértem vissza. Nyilván jól telik a nyár, de örülök, hogy elkezdtük az edzéseket.

bt: A tréning hiányzik, vagy ez a remek társaság?

NP: Mind a kettő, hiszen ez összekapcsolódik, így itt mindegyik adott. Nagyon kedvelem őket, de edzeni és focizni is szeretek. 

bt: Schrancz Balázs szerint, aki majd az edzéseiteket fogja vezetni, többen is jó kondícióban érkeztek vissza a nyaralásból. Te is fitt vagy?

NP: Mozogtam, de hazudnék, ha azt mondanám, hogy a legjobb formában jöttem vissza, tehát vannak hiányosságaim. Most jön majd az az időszak, amikor majd utolérjük magunkat és a rajtra már minden rendben lesz.

bt: Az elmúlt két szezon végeredménye alapján magasan a léc. Mindenki el akarja majd hódítani azt a pozíciót tőletek.

NP: Ez mindig így működik, ez a verseny alapja. Kérdőjelek vannak bennem, hogy milyen lesz majd ez a bajnokság. Minden irányból hallani a híreket, hogy van olyan csapat, aki erősödik és van, aki még inkább, mások pedig gyengülnek. A mi keretünk is még formálódik, ezért nehéz bármit is mondani. Az viszont biztos, hogy olyan csapatban és olyan társakkal játszom, akik az elmúlt években se rettentek meg ettől a magas léctől. Ezúttal is szeretnénk megfelelni az előírásoknak és a saját becsvágyunknak egyaránt.

Balogh Tamás

Fő támogatóink:

Hungrana Dunaújvárosi Főiskola KK-Grain Kft. KK Raktárház

Támogatóink:

Corso Hummel Máté DDSWEB
Campus Étterem Siker Ablak Grabarics Út és Közmű Kft.

Médiapartnerek:

Dunaújvárosi Hírlap D+ TV Rádió 24
Dunaújváros Online Dunaújváros Közéleti Hetilapja
Minden jog fenntartva! © DUNAÚJVÁROS FUTSAL | honlapkészítés: DDSWEB