Oldalsáv

Újra hazai pályán!

2017. május 27.
A Férfi Futsal NB I Felső-ház 8. fordulóban játszák a DUNAFERR DUE RENALPIN FC - FUTSAL CLUB VESZPRÉM mérkőzést a Dunaújváros Sportcsarnokban, 2017.05.29-én, hétfőn 19.00-tól.

Az első hely már elkelt, hiszen a Rába ETO-t már bajnoknak tekinthetjük, de a többi pozíciókárt még óriási küzdelmekre számíthatunk.

A bajnoki táblázat állása jelenleg így áll:

1          RÁBA ETO                                                  26

2          DUNAFERR DUE RENALPIN FC         16       

3          MVFC-BERETTYÓÚJFALU                      15       

4          FUTSAL CLUB VESZPRÉM                     12       

5          ARAMIS SE                                                11       

6          SWIETELSKY  HALADÁS VSE               2         

A fentiek tükrében még jobban látszik, hogy vajon miért növekednek az izgalmak a csapatok és a szakág hívei körében a rájátszás fináléjára. A második pozíciótól lefelé mindenki szeretne javítani a jelenlegi helyezésén. Nyilvánvalóan még a Haladás is, akik legalább folytatnák a pontgyűjtésüket, hiszen tényleges előrelépésükre nem sok esélyt látni. Ebben az időszakban már csak egy taktika létezik: mindenki győzni akar.

FUTSAL CLUB VESZPRÉM

Igen, nyilvánvalóan ők is előbbre kívánnak jutni. A dobogóra. Legutóbbi sikerükkel erős utalást tettek arra, hogy a céljaik változatlanul nagyon komolyan vehetők. Ezen a mérkőzésen nagy csatában, idegenben gyűrték le az előtte már ismét önbizalmat szerzett Aramis  együttesét (6-4)-re.

A Madarász féle legénység a korábbi fordulókban meglehetősen szélsőséges teljesítményt nyújtott, hiszen a győzelmeiket vereségekkel váltogatták: A Rába ETO-val, a Berettyóújfaluval és a Dunaferrel nem bírtak el, viszont Veszprémben a Haladást egy szoros meccsen, és az Aramist pedig oda-vissza is verni tudták.

A sajnálatos sérüléshullámukból lassan kilábalók közül nem csak a legutóbb négy gólig jutó Tataira kell figyelni, hanem az egész, könnyen lelkessé váló csapatukra.

DUNAFERR DUE RENALPIN FC

Úgy tűnik, hogy a mieink trófeája változatlanul értékesnek számít a bajnokság többi résztvevői számára, hiszen az egész szezon alatt, kivált a rájátszásban óriási elszántsággal vívták velünk a meccseiket.

Ezekben a csatákban csak a bajnok és a nyírségi legénység tudott tőlünk pontokat kicsikarni. Várhatóan a hétfő esti összecsapáson a Veszprém is szívesen belépne ebbe a klubba! A tiszteletre méltó törekvésükre elképzelésünk szerint a hazai csapatnak is lesz egy – két szava.

Azt nem tudhatjuk, hogy számszerűen milyen eredmény fog születni a mostani DUNAFERR DUE RENALPIN FC - FC Veszprém összecsapáson, de az borítékolható, hogy a hazaiak ismét megalkuvás nélküli hatalmas lendülettel, keményen és látványos játékkal fogják megörvendeztetni a szurkolóikat.

A Fehér Zsolt által vezetett gárdában csupa olyan játékost tisztelhetünk, akik nagyon sokat tettek azért, hogy ezt a mostani nagyszerű formájukat elérjék. Igazi Csapattá értek. Reveland Zoltán,  Klacsák Bence, Fridrich Dávid, Horváth Norbert, Fekete Róbert, Hosszú Ádám, Rigó László, Varsányi Áron , Németh Péter, Schrancz Balázs, Németh Tamás, Varga Csaba, Velez Donát, Csányi Dávid István és Józsa Tamás alig titkolható cinkos mosollyal teszik a dolgukat és minden meccsen győzni akarnak! Most, a Veszprém ellen is!

A szurkolóinknak

A DUNAFERR DUE RENALPIN FC Menedzsmentje ezúttal sem csak a kapukat nyitja ki az odaérkezők előtt.

A legnagyobb helyi munkáltató az ISD Dunaferr Zrt. alkalmazottai a munkahelyi belépőjükkel díjtalanul szurkolhatják végig ezt a találkozót is.

Mindenki más növelheti az esélyeit az utolsó hazai mérkőzésen az eddigi belépőjegyek alapján kisorsolásra kerülő kétszemélyes görögországi utazásra. Ennek a támogatója a Neckermann Viszonteladó Utazási Iroda, az AGE Travel  Dunaújváros, Vasmű út 39. Fszt. (Csillagház).

Az aznapi belépőjegyek felmutatatásával a helyi City Cafe-ban 10% kedvezmény jár minden alkoholos italra és minden alkoholos és alkoholmentes koktélra.

A klub színeiben, a piros-fehérben érkező szurkolók között, a mérkőzés szünetében egy Diabló pizzát sorsolnak ki. Egy ilyen finomság vár a szünetben sorra kerülő kapura rúgási verseny győztesére is.

Egy újabb nagy csatára várjuk benneteket, a szurkolóinkat!

 

Hajrá Dunaferr!

Balogh Tamás

Fő támogatóink:

Hungrana Dunaújvárosi Főiskola KK-Grain Kft. KK Raktárház

Támogatóink:

Corso Hummel Máté DDSWEB
Campus Étterem Siker Ablak Grabarics Út és Közmű Kft.

Médiapartnerek:

Dunaújvárosi Hírlap D+ TV Rádió 24
Dunaújváros Online Dunaújváros Közéleti Hetilapja
Minden jog fenntartva! © DUNAÚJVÁROS FUTSAL | honlapkészítés: DDSWEB