Oldalsáv

Ismét példamutatóan szerepelt

2017. február 8.
Az U20-as csapatunk legrangosabb játékosa, hiszen volt már válogatott, és a felnőtt csapatban is rendre szerephez jut. Nemcsak álmodja a gólkirályi címet, hanem keményen küzd is érte. Csányi Dáviddal az U20-as csapatunk Göcsej elleni 8-1-es győzelme után beszélgettünk.

Csányi Dávid (Fotó: Dénes János) Csányi Dávid (Fotó: Dénes János) bt: Az ezen a napon bemutatott teljesítményedért neked adom a magam „Nap Játékosa” díját.

CSD: Köszönöm, de szerintem Garda Bence ugyanúgy megérdemli ezt a címet, ahogy én. A mai napon egy teljesen más játékot láttunk tőle, mint amit az előző hetekben nyújtott. Amennyiben így folytatja, az nagyon jót fog tenni neki és a csapatnak is. Magamról szólva: az elején egy kicsit akadozott a játék, de a végére sikerült jól teljesítenem.

 

bt: Hihetetlenül jó kondícióban érkeztél a mai mérkőzésre is.

CSD: Szerencsére sokat tudok edzeni, nagyon nagy segítség, hogy a felnőtt csapatnál is dolgozhatok, ezért kondicionális problémáim már nincsenek, utolértem magam.

 

bt: Ismét jól álltál a gólgyártásban...

CSD: Háromig jutottam és volt egy negyedik is, amit remélem nem öngólnak, hanem az én találatomnak fognak bejegyezni, hiszen még versenyben vagyok a gólkirályi cím eléréséért. Nagyon igyekezek, hogy el tudjam nyerni.

 

bt: Ebben a csapatban te vagy a legrangosabb játékos. Hallgatnak rád a többiek?

CSD: Úgy érzem -szerencsére- igen. Azt, hogy belülről irányítsam a többieket Facskó József, a csapat edzője, valamint Németh Péter és Fehér Zsolt is kéri tőlem. Megpróbálok így is a csapat hasznára lenni.

 

bt: Két hervasztó mérkőzés előzte meg a mai remek győzelmet.

CSD: A mai ellenfelünk sajnos rövid kispaddal érkezett, ezért nem volt nehéz ellenfél. Én a Veszprém mellé sorolom a csapatunkat. Nagyon sajnálom, hogy legutóbb az utolsó percekben elveszítettük az ellenük vívott csatát. A következő szint a Győré. Bizony ők előttünk járnak, de legközelebb nem adunk akkora lehetőséget nekik, mint legutóbb. Keményen dolgozunk a hibáink kijavításán.

Balogh Tamás

Fő támogatóink:

Hungrana Dunaújvárosi Főiskola KK-Grain Kft. KK Raktárház

Támogatóink:

Corso Hummel Máté DDSWEB
Campus Étterem Siker Ablak Grabarics Út és Közmű Kft.

Médiapartnerek:

Dunaújvárosi Hírlap D+ TV Rádió 24
Dunaújváros Online Dunaújváros Közéleti Hetilapja
Minden jog fenntartva! © DUNAÚJVÁROS FUTSAL | honlapkészítés: DDSWEB