Oldalsáv

Úgy készülünk, mint egy rangadóra

2016. október 21.
Nyugodtan mondhatjuk, hogy bármelyik sportágban is várják a hazai csapatok az éppen tetszőleges helyezéssel bíró Ferencvárost, az eseményt a Rangadó jelzővel illetik. Így vagyunk ezzel most mi is, amikor a Férfi Futsal NB I.-es bajnokság 6. fordulójában a Dunaferr DUE RENALPIN FC ellenfele az FTC Futsal – Fisher Klíma csapata lesz. A mérkőzésre a Dunaújváros Sportcsarnokban 2016.10.24 –én hétfőn, 19.00 kezdettel kerül sor.

Fotó: Dénes János Fotó: Dénes János

A Zöldek okkal és büszkén jelölik magukat a legnépszerűbb magyarországi klubnak. A respektet szívesen megadjuk, de ezzel az udvariaskodásunknak vége: szívesen és győzelmi szándékkal mérjük össze magunkat velük.

 

Kemény sorozat áll a csapatunk mögött

 

A bajnokságot a Veszprém ellen kezdtük és bizony kényelmetlenek éreztük a velük szemben kiharcolt 1 - 1 (1-1)-et. Azóta persze kiderült, hogy ez az egy pont milyen értékes, hiszen az akkori ellenfelünk azóta sem hibázott.

 

A folytatásban az Aramis ellen értünk el egy imponáló 12-3 (3-0)-ás hazai pályás sikert.                                    

A 4. forduló előrehozott mérkőzésén, itthon szervírozta nekünk a Rába ETO a feketelevest. A meccset 3 - 9 (0-3)-ra hozták. A különbség sajnálatosra sikerült, a tény viszont ismerős: lényegesen a hazai mezőny előtt járnak.

 

Ezt követően a  HALADÁS VSE-t otthonában győztük le: 3 - 5 (0-3)-ra!                                                                                                                                             

Az eddigi utolsó összecsapásunk a Nyírgyulaj ellen 3 - 3 (1-1)-re zárult idegenben, ezen a héten hétfőn. A Dunaferr DUE RENALPIN FC az első félidőben közel állt akár a mérkőzés eldöntéséhez is, de ez sajnos nem sikerült. A második húsz percre újjászülető és komoly élcsapatos erényeket bemutató hazaiakkal szemben nagy szükség volt a csapatunk erényeire: a győzelem érdekében vívott megalkuvás nélküli küzdelemre, a kiváló kondícióra és a nagyszerű taktikai repertoárra.

 

Ezek után következik a Ferencváros elleni mérkőzés!

 

Ezen akárcsak a többi megmérettetésen, itt is győzelmi céllal lépünk pályára 2016.10.24-én hétfőn 19.00 óra kezdettel.

 

A hagyományokat folytatva ez alkalommal is ajándékot sorsolunk ki a klub színeiben, a piros-fehérbe érkezett szurkolók között, ahogy ismét lebonyolítunk egy kapura lövéses villámtornát a legfiatalabbak között a mérkőzés szünetében.

 

Tartsatok velünk, segítsetek a buzdításotokkal: Hajrá Dunaferr!

 

Balogh Tamás

Fő támogatóink:

ISD Dunaferr DUTRADE DMJV Dunaújvárosi Főiskola

Támogatóink:

Corso Hummel Máté Diabló DDSWEB Campus Étterem Neo Computers Pont Plan Építőipari Kft. Kálvin János Református Gimnázium, Szakközépiskola és Általános iskola General Big Building Kft. Aqua Pipe Therm Siker Ablak Pentele Solar

Médiapartnerek:

Dunaújvárosi Hírlap D+ TV Rádió 24
Dunaújváros Online Dunaújváros Közéleti Hetilapja
Minden jog fenntartva! © DUNAFERR DUE DUTRADE FUTSAL CLUB | honlapkészítés: DDSWEB