Oldalsáv

Úgy készülünk, mint egy rangadóra

2016. október 21.
Nyugodtan mondhatjuk, hogy bármelyik sportágban is várják a hazai csapatok az éppen tetszőleges helyezéssel bíró Ferencvárost, az eseményt a Rangadó jelzővel illetik. Így vagyunk ezzel most mi is, amikor a Férfi Futsal NB I.-es bajnokság 6. fordulójában a Dunaferr DUE RENALPIN FC ellenfele az FTC Futsal – Fisher Klíma csapata lesz. A mérkőzésre a Dunaújváros Sportcsarnokban 2016.10.24 –én hétfőn, 19.00 kezdettel kerül sor.

Fotó: Dénes János Fotó: Dénes János

A Zöldek okkal és büszkén jelölik magukat a legnépszerűbb magyarországi klubnak. A respektet szívesen megadjuk, de ezzel az udvariaskodásunknak vége: szívesen és győzelmi szándékkal mérjük össze magunkat velük.

 

Kemény sorozat áll a csapatunk mögött

 

A bajnokságot a Veszprém ellen kezdtük és bizony kényelmetlenek éreztük a velük szemben kiharcolt 1 - 1 (1-1)-et. Azóta persze kiderült, hogy ez az egy pont milyen értékes, hiszen az akkori ellenfelünk azóta sem hibázott.

 

A folytatásban az Aramis ellen értünk el egy imponáló 12-3 (3-0)-ás hazai pályás sikert.                                    

A 4. forduló előrehozott mérkőzésén, itthon szervírozta nekünk a Rába ETO a feketelevest. A meccset 3 - 9 (0-3)-ra hozták. A különbség sajnálatosra sikerült, a tény viszont ismerős: lényegesen a hazai mezőny előtt járnak.

 

Ezt követően a  HALADÁS VSE-t otthonában győztük le: 3 - 5 (0-3)-ra!                                                                                                                                             

Az eddigi utolsó összecsapásunk a Nyírgyulaj ellen 3 - 3 (1-1)-re zárult idegenben, ezen a héten hétfőn. A Dunaferr DUE RENALPIN FC az első félidőben közel állt akár a mérkőzés eldöntéséhez is, de ez sajnos nem sikerült. A második húsz percre újjászülető és komoly élcsapatos erényeket bemutató hazaiakkal szemben nagy szükség volt a csapatunk erényeire: a győzelem érdekében vívott megalkuvás nélküli küzdelemre, a kiváló kondícióra és a nagyszerű taktikai repertoárra.

 

Ezek után következik a Ferencváros elleni mérkőzés!

 

Ezen akárcsak a többi megmérettetésen, itt is győzelmi céllal lépünk pályára 2016.10.24-én hétfőn 19.00 óra kezdettel.

 

A hagyományokat folytatva ez alkalommal is ajándékot sorsolunk ki a klub színeiben, a piros-fehérbe érkezett szurkolók között, ahogy ismét lebonyolítunk egy kapura lövéses villámtornát a legfiatalabbak között a mérkőzés szünetében.

 

Tartsatok velünk, segítsetek a buzdításotokkal: Hajrá Dunaferr!

 

Balogh Tamás

Fő támogatóink:

Hungrana Dunaújvárosi Főiskola KK-Grain Kft. KK Raktárház

Támogatóink:

Corso Hummel Máté DDSWEB
Campus Étterem Siker Ablak Grabarics Út és Közmű Kft.

Médiapartnerek:

Dunaújvárosi Hírlap D+ TV Rádió 24
Dunaújváros Online Dunaújváros Közéleti Hetilapja
Minden jog fenntartva! © DUNAÚJVÁROS FUTSAL | honlapkészítés: DDSWEB