Oldalsáv

Egy őrült mérkőzés volt

2015. december 19.
A Dunaferr DF RENALPIN FC - SWIETELSKY HALADÁS VSE 8:7-re (5:2) végződött rangadó után Fehér Zsolt a DF vezetőedzője a csapat aznapi és az őszi teljesítményéről is egyaránt büszkén nyilatkozott. A folytatás receptje ismerős lehet: még több munka.

Fehér Zsolt (duol.hu) Fehér Zsolt (duol.hu)

bt: Gratulálok ehhez a mai napi sikerhez is.

FZS: Nagyon szépen köszönjük. Egy óriási mérkőzésen vagyunk túl, egy nagyon-nagyon őrült hajsza volt, és nagyon büszke vagyok a játékosokra, akik végig bírták ezt a terhet, ami rajtuk volt.

bt: Az ellenfél is nagyon akarta a győzelmet, de nem hiszem, hogy jobban, mint te!

FZS: Az egész csapatom akarta ezt a győzelmet. Az ellenfélről röviden csak annyit, hogy tavaly a harmadikak lettek a bajnokságban és egy nagyon jó csapatról van szó, akik az idén még előrébb szeretnének kerülni. Úgy gondolom, hogy mi ebbe bele tudunk és bele is szeretnénk szólni. Egy nagyon jó csapattal játszottunk és nagyon boldog vagyok, hogy itthon tudtuk tartani a három pontot. 

bt: Három harcosod nagyon kemény csatákból érkezett (a válogatott VB selejtezőiből), és egy külön (U19) hasonló terhelés után. Ilyen „leharcolt” állapotukban megtudták oldani, amit vártál tőlük?

FZS: Abszolút. Afölött játszottak, amit vártam tőlük. Nagyon sokat dolgoztak az elmúlt tizenkét napban. Bebizonyították, hogy nem véletlenül vannak itt és mennyi munkát végeztek el. Olyan gólokat szereztünk, amikre készültünk és megbeszéltünk. Sajnos kevés volt az idő, hogy együtt tudjunk dolgozni, de amit ma csapatszinten leraktunk ide, attól a Közönség is jól érezhette magát. Egy vízilabdás eredmény született, aminek én nem örülök, mert nem szerettem volna, hogy ilyen sok gól szülessen a mérkőzésen. Nyilván volt olyan, amit rosszul csináltunk. Ennek ellenére a három pontot itthon tudtuk tartani. Szerettem volna, hogy jobban védekezzünk, de ez ma sajnos nem sikerült.

bt: Vége az őszi szezonnak. Elégedett vagy vele?

FZS: Abszolút. Hiszen, ha a szezon előtt valaki azt mondja: ez a csapat a harmadik helyen fog majd fordulni, akkor elégedett lettem volna. Nem szabad hátradőlnünk, tovább kell dolgoznunk. Most már azért több csapat is nagyon készül ránk. Ez egy óriási dolog, amit az elmúlt öt hónapban vívtunk ki magunknak. Ezt meg kell lovagolnunk, és még jobban kell fejlődnünk, hogy minél sikeresebbek tudjunk lenni.

A vereségük ellenére is elismerően nyilatkozott a hazai csapatról a Marcos Angulo a vendégek vezetőedzője. Az utolsó másodpercig kell hinni, mert csak úgy születhet meg a diadal tudtuk meg tőle az egyik titkát.  Marcos Angulo (budapestifoci.hu) Marcos Angulo (budapestifoci.hu)

bt: Nem ti győztetek - miért?

MA: Elsődlegesen azért nem nyertünk, mert az ellenfelünk kihasználta a kontrák adta lehetőségeket. Sokkal jobban akarták, és hittek a győzelemben, ezért gratulálok a győzelmükhöz - megérdemelten nyertek.

bt: 6:4- nél is azt mondtad: nyugalom, nyugalom, nyugalom. Miért?

MA: Azért mondtuk, hogy nyugi-nyugi, mert a játékvezetőkkel volt egy kis konfliktus és nem akartam, hogy a mi csapatunk is belemenjen egy ilyen adok - kapokba. Nem akartam, hogy sárga lapokat kapjunk, inkább azt mondtam, van idő még gólt szerezni.

bt: Úgy láttam, hogy végig hittél a győzelemben.

MA: Igen, végig hittem benne akkor is, amikor két, vagy három góllal is vezetett a Dunaferr, ez a futsal. Végig kell hinni a győzelemben, és akkor a legutolsó másodpercben is lehet gólt rúgni.

bt: Milyen volt az évetek?

MA: Elégedett vagyok ezzel az évvel, mert a második helyen fordulunk és ez nagyon nagy örömmel tölt el annak ellenére, hogy nálunk csak egy válogatott játékos szerepel, míg a Dunaújvárosból 3-4, a Berettyóújfaluból 5-6 és a Győrből is többen ott is szerepelnek. Boldog Karácsonyt kívánok mindenkinek és BUÉK!

 

Balogh Tamás

Fő támogatóink:

Hungrana Dunaújvárosi Főiskola KK-Grain Kft. KK Raktárház

Támogatóink:

Corso Hummel Máté DDSWEB
Campus Étterem Siker Ablak Grabarics Út és Közmű Kft.

Médiapartnerek:

Dunaújvárosi Hírlap D+ TV Rádió 24
Dunaújváros Online Dunaújváros Közéleti Hetilapja
Minden jog fenntartva! © DUNAÚJVÁROS FUTSAL | honlapkészítés: DDSWEB