Oldalsáv

Csak papíron látszik könnyű meccsnek a Hidegkúti SC elleni

2023. március 26.
A rájátszás első fordulója bebizonyította, hogy a várakozással ellentétben viharos szelek fújnak a Férfi Futsal NB II. Nyugati csoport Alsó-házában. Valószínűleg a Dunaújváros Futsalt komoly erőbedobásra fogja kényszeríteni a Hidegkúti SC is.

Felejtessük el a múlt heti meccsünket!

A szembenálló felek bármelyike tehetne egy ilyen tartalmú fogadalmat. A hazaiak esete különösen fájdalmas lehetett, hiszen a KISÉP Futsal Szigetszentmiklós 4 – 10 (3 - 6)-ra egyszerűen legázolta őket. Ráadásul a hazai pályájukon. Az első negyed óráig még szorosan (3-4)-re tartották magukat, onnét viszont elhúztak a vendégeik.

Somogyi Gábor a Hidegkúti SC edzője a mieink elleni legutóbbi csata után bizakodva nyilatkozott:

- Az alsóházi rájátszásra készülve előremutatónak találom a játékunkat. Azt hiszem, hogy ez a riválisainkkal szemben eredményt hoz, ami a pontokban is megfog mutatkozni.

A hétfő esti mérkőzés egy újabb mércét állít mindkettőjük elé.

És a Dunaújváros Futsal csapata?

Remek széria után három döntetlennel folytatták a bajnokságot. Mesebeli számokat varázsoltak az eredményjelző táblákra: előbb egy 1-1 a TFSE ellen, aztán jött egy 3-3 a Nagykanizsával szemben, végül a legtalányosabb a 2F-BAU Tolna-Mözs otthonában elszenvedett 6-6 lett.

Az elismerésre méltó, már majdnem ünnepelt, ragyogó szériájuk elakadt. Igaz, hogy az egyik dicsőségük: a veretlenségük még fönnáll. Nem kell ahhoz túl nagy képzelő erő, hogy a Cseresnyés Alex, Csányi Dávid, Kovács Krisztián, Szili Szabolcs, Németh Tamás, Ivacs Gábor, Fekete Tamás,  Villám Balázs, Varga Milán névsort nézve azt feltételezzük: ezek a fiúk ettől sokkal többre is képesek lehetnek. Föltehető, hogy már ők is éhesek a győzelemre.

Tóth Árpád a csapatunk edzője a legutóbbi nyilatkozatából idézünk:

- Ez a meccs is mutatta, hogy innentől minden pontért kőkemény harc következik a pályán. Az a mérkőzés egy botlás volt, ettől függetlenül szeretnénk a következő mérkőzésen győztesen elhagyni a pályát.

Fő támogatóink:

Hungrana Dunaújvárosi Főiskola KK-Grain Kft. KK Raktárház

Támogatóink:

Corso Hummel Máté DDSWEB
Campus Étterem Siker Ablak Grabarics Út és Közmű Kft.

Médiapartnerek:

Dunaújvárosi Hírlap D+ TV Rádió 24
Dunaújváros Online Dunaújváros Közéleti Hetilapja
Minden jog fenntartva! © DUNAÚJVÁROS FUTSAL | honlapkészítés: DDSWEB