Oldalsáv

Az alapszakasz záró fordulójához érkeztek

2023. március 3.
Jelentős, és emlékezetes nap lesz Férfi Futsal NB II. Nyugati csoportjának a 22. forduló. Ezen az estén kiderül, hogy az elmúlt fél év munkája mire lesz elég a folytatásban. Különleges izgalmakat hozhat majd a Dunaújváros Futsal - KISÉP Futsal Szigetszentmiklós mérkőzés

Nagy a tét mindkét csapat számára

Nehéz helyzetben van a Szigetszentmiklós csapata,

de az elmúlt hetekben talán „tűzoltó munkába” kezdhettek?! A legutóbbi fordulóban egy igazi meglepetéssel álltak elő: a hozzájuk vendégként érkezett, tőlük jóval erősebbként számon tartott Mad Dogs csapatát verték 4-2-re. Mivel a futsal titkos törvényei szerint csodák nincsenek, csakis az előző verzióra gondolunk. Igaz, hogy február elején az UTE-t is megviccelték. Csak nem, hogy az erősebb csapatokkal szemben jobban megy nekik? Már pedig most megint egy olyan vár rájuk, ezúttal Rácalmáson…

És a Dunaújváros Futsal?

Előbb kellemesen gyanakodva figyelve, majd egyre jobban élvezve a változásokkal együtt érkező jobb eredményeket, a szurkolói okkal érezhetik azt, hogy most már ismét jó csapatuk van. Szerencséjükre ezt nem csak a szívük diktálja, hanem a bajnoki eredményeik is bizonyítják.

Lépéshátrányban

Nyilván az alapszakaszt egy győzelemmel szeretnék befejezni, ami nem csak a visszaszerzett büszkeségüket erősítené, hanem a további céljaikat is segítené… Feltételes módban írtam, és jó okom volt rá. A Felső Házba jutásért folyó versenyfutásban a nagy riválisnál a Nagykanizsánál van az előny. a 21. forduló után ők állnak a hatodik helyen, az előnyük egy pont!

Tóth Árpád a Dunaújváros Futsal edzője nyilatkozatából idézek:

- Nem könnyű a helyzetünk! Sajnos most már nem a saját kezünkben van a sorsunk. A Felső- Házba kerüléshez a következő mérkőzésen ismét nyernünk kell, a Nagykanizsának pedig bukni, a Haladás II. elleni mérkőzésen.

Kötelező győzelem nincs, minden meccsen meg kell szenvedni a győzelemért. Nem lesz ez másképp az utóbbi időben bravúrokat bemutató Szigetszentmiklós ellen sem.

Fő támogatóink:

Hungrana Dunaújvárosi Főiskola KK-Grain Kft. KK Raktárház

Támogatóink:

Corso Hummel Máté DDSWEB
Campus Étterem Siker Ablak Grabarics Út és Közmű Kft.

Médiapartnerek:

Dunaújvárosi Hírlap D+ TV Rádió 24
Dunaújváros Online Dunaújváros Közéleti Hetilapja
Minden jog fenntartva! © DUNAÚJVÁROS FUTSAL | honlapkészítés: DDSWEB