Oldalsáv

Itt az újabb lehetőség!

2022. november 13.
A csapatunk részére, hogy elkezdje a fölzárkózást! Ugyanis a Férfi Futsal NB II. Nyugati csoport 11. fordulójában a KISÉP Futsal Szigetszentmiklós vendégeként lépnek pályára, 2022.11.14-én este fél kilenckor.

Erős csapat a Szigetszentmiklós?

Bármilyen ellenfél ellen lép valaki pályára, az annak számít, hiszen ők is győzni akarnak. Kicsit vigasztalóan mondom, (bár igazából nincsenek rászorulva) , hogy békés csapatépítő munkában vannak, és ebben a szezonban nem valószínű, hogy a dobogóra törnének.

Az eredményeik elgondolkodtatók, hiszen az egy győzelmük (a Tolna-Mözs ellen) mellett csak egy döntetlent (meglepőmódon a Haladás II. ellen) tudtak csak kiharcolni maguknak. A gólkülönbségük is ezt tükrözi: mínusz negyven.

Ha van egy csapat, a mieinken kívül, akik kiéheztek már egy sikerre, azok a Szigetszentmiklósiak. Mi másra számíthatunk mint egy vérbő ki – ki csatára?!

És a Dunaújváros Futsal?

Épül a csapat. Sokat tesznek az előrelépésükért, de az eddig nem volt elég a tartós sikerhez, márpedig nekik is arra van szükségük. Újra meg kell kóstolják a győzelem ízét ahhoz, hogy aztán a következő csatákban már csakis azért küzdjenek.

Még több munka!

Tóth Árpád a csapat edzője a legutóbbi mérkőzés után is hű volt önmagához, kendőzetlenül tárta föl az akkor látott problémákat. Nyilvánvalóan azok kiköszörülése vezethet a csapat sikeréhez.

- A végén sajnos két olyan gólt kaptunk (egyet büntetőből, a másikat 5:4-es felállásunkban üres kapura), amiket nehéz lett volna menteni. Sokkal inkább azt sajnálom, amikor 1-1-es állásnál ziccert vétettünk.

A legutóbbi ellenfelünk a TFSE a listavezető, és megérdemelten az. Ezért egy igazi erőfölmérő volt az a mérkőzés. Az eredményeink azt mutatják, hogy sem az edzéseken, sem a mérkőzéseken eddig nem tettünk bele annyit, amennyi az előrelépésünkhöz kell ebben az osztályban.  Senki sem teszi föl a kezét, utol fogjuk érni magunkat.

Sok sérülés sújtotta a csapatot a közelmúltban!

- Remélem, hogy abban is előbbre lépünk. Három – négy „félsérülttel” készültünk legutóbb is. Mást, mint a bizakodást a teljes fölépülésükben, aligha tehetünk. Rossz dolog, ha öt-hat játékos hiányzik egy csapatból, de nem ebben keresem a hibák okát. Többet kell tennünk érte, hogy ez a sorozat megforduljon.

 

Fő támogatóink:

Hungrana Dunaújvárosi Főiskola KK-Grain Kft. KK Raktárház

Támogatóink:

Corso Hummel Máté DDSWEB
Campus Étterem Siker Ablak Grabarics Út és Közmű Kft.

Médiapartnerek:

Dunaújvárosi Hírlap D+ TV Rádió 24
Dunaújváros Online Dunaújváros Közéleti Hetilapja
Minden jog fenntartva! © DUNAÚJVÁROS FUTSAL | honlapkészítés: DDSWEB