Oldalsáv

Technikai okok miatt elmarad a mérkőzés

2022. október 17.
Elérkezett az idő a Férfi Futsal NB II. Nyugati csoport 8. fordulójára. A csapatok nagy elánnal készültek erre a lehetőségre, de a Dunaújváros Futsal - Hidegkúti SC mérkőzés, amit a Dunaújvárosi Egyetem Arénájában terveztünk lejátszani 2022.10.17-én negyed nyolckor – technikai okok miatt elmarad. Az esemény pótlására nem a közeljövőben, hanem előrelátható módon, várhatóan január 12-én kerül sor.

Pedig milyen jó lett volna!

A csapatunk tagjai, a hétről – hétre egyre erőteljesebb és látványosabb játékuk nyomán okkal reménykedhettek abban, hogy beérik a munkájuk gyümölcse és ismét győzelemmel zárják le a következő meccsüket. A Haladás II. ellen is egyenrangú félként tették a dolgukat, csupán néhány bölcsebb döntés kellett volna ahhoz, hogy szerencsésebben alakuljon a mérkőzés állása, ami pontot, és pontokat jelenthetett volna.

Még jobban kirajzolódott az elszánt munka a Pécs elleni csatában, amikor a hazaiak a lényegesen hosszabb kispadjukkal sem tudtak döntő fölényt kialakítani. A mieink az utolsó pillanatig küzdöttek és Kovács Krisztián be is bizonyította, hogy a modern világ ide, vagy oda: a labdarúgás összes régi törvényei ma is érvényesek. Az utolsó pillanatig van esély az állás kedvező változtatására: a negyvenedik percben született a piros mezesek gólja. Na majd a folytatásban újra lehetőség nyílik a bizonyításra!

Fő támogatóink:

Hungrana Dunaújvárosi Főiskola KK-Grain Kft. KK Raktárház

Támogatóink:

Corso Hummel Máté DDSWEB
Campus Étterem Siker Ablak Grabarics Út és Közmű Kft.

Médiapartnerek:

Dunaújvárosi Hírlap D+ TV Rádió 24
Dunaújváros Online Dunaújváros Közéleti Hetilapja
Minden jog fenntartva! © DUNAÚJVÁROS FUTSAL | honlapkészítés: DDSWEB