Oldalsáv

Nagy kihívás előtt áll a Dunaújváros Futsal csapata

2022. október 9.
A Férfi Futsal NB II. Nyugati csoport 7. fordulójában komoly feladat vár a csapatunkra, a PTE PEAC-B BUILD&TRADE lesz az ellenfelük.

Hogy mitől lesz ez a szezon elején rögtön kihívás?

A sansz miatt. A dolgukat komolyan vevő csapatok első helyen már most a rájátszásba kerülést emlegetik. A pécsiek jelenleg a hatodik helyet foglalják el a bajnoki tabellán, három pontos az előnyük a nyolcadik helyre sodródott gárdánk előtt. Gyorsan tegyük hozzá, hogy egy mérkőzéssel többet játszottak.

Úgy tűnik, hogy a mieink egy idegenbeli győzelemmel, és egy azt követő jó szériával fölzárkózhatnak az élvonalhoz. Egy kevésbé szerencsés eredmény azonban a sok munkával már egy kicsit elhessegetett keserű idők hangulatát hozná vissza…

Nézzük a PTE PEAC-B BUILD&TRADE eddigi teljesítményét

A három győzelmükkel szemben ugyanannyi vereséget szenvedtek. Ez még így is elég a pillanatnyilag kényelmes hatodik helyük megtartására. Időrendi sorrendben nagy falatnak a TFSE-BESTRONG (bár idegenben is csak egy 2-1-es zakóval)az UTE, illetve a Mad Dogs bizonyult a számukra.

És a mieink?

Szemre is látszik az elvégzett munkájuk és annak az eredményeként az egymást követő élesedő küzdelmeik. Az út, amire léptek jónak látszik, de az eltelt idő még nem volt elegendő a könyörtelen, győzelemre törő játékuk folyamatos bemutatására. Amikortól azt negyven percen át a pályára tudják vinni, akkor a Mad Dogs, és a Haladás színvonalú meccseken megszerezhetik a három pontokat.

Mit tervezel a következő meccsre a Pécs ellen idegenben? Kérdeztük Tóth Árpádot a Dunaújváros edzőjét.

Nem lennék sportember, ha nem úgy mennék föl a pályára, hogy nyerni akarok. Javulnunk kell, de van is mire építeni.

Fő támogatóink:

Hungrana Dunaújvárosi Főiskola KK-Grain Kft. KK Raktárház

Támogatóink:

Corso Hummel Máté DDSWEB
Campus Étterem Siker Ablak Grabarics Út és Közmű Kft.

Médiapartnerek:

Dunaújvárosi Hírlap D+ TV Rádió 24
Dunaújváros Online Dunaújváros Közéleti Hetilapja
Minden jog fenntartva! © DUNAÚJVÁROS FUTSAL | honlapkészítés: DDSWEB