Oldalsáv

Izgalmas látogatás vár Nagykanizsán a csapatunkra

2022. október 23.
Lehetőség lesz a szépítésre...

Mitől lehet izgalmas egy nagykanizsai mérkőzés?

Mindenekelőtt a tét miatt. Igaz, hogy a hazai csapat a mutatós hatodik (tehát éppen egy jó kis felsőházi) pozícióval büszkélkedhet, de két meccsel többet játszott a mieinknél.

Ez aztán elképzelhetően önbizalommal tölti fel a piros mezben pályára lépő csapatunkat, hiszen igaz, hogy a kötelező győzelmek nehéz feladatokat jelentenek minden azt a feladatot megkapónak, de az az út vezet a kitűzött céljaik eléréséhez.

Az izgalmak másik okát a szépszámú helyi szurkoló adja, akik remélhetőleg csakis a tőlük elvárható, sportszerű, de hatalmas buzdítással vetetik magukat észre.

A Nagykanizsa FC

Különleges sorozattal mutatta be magát a bajnokság eddigi szakaszában. A négy győzelme mellett ugyanannyi vereséget is elkellett viselniük. Így aztán nem meglepő, hogy a gólkülönbségük mínusz ötön áll. Legutóbb 7-2-re vesztettek a Mad Dogs pályáján, előtte otthon egy szűk 5-3-ra verték a Tolnát. A hónap elején pedig rossz vége lett számukra az újpesti látogatásuknak, hiszen 12-5-re ütötték ki őket a lilák.

A Dunaújváros Futsal

A sors úgy hozta, hogy kényszerűségből két mérkőzésünk is elmaradt az utóbbi időben. Igaz ugyan, hogy a kényszerpihenő időt adott Tóth Árpád legénységének arra, hogy tovább csiszolják a játékukat, de éles ellenfél hiányában még nem tudták kiköszörülni a fájdalmas fiaskót: a Haladástól elszenvedett vereséget.

Igaz, hogy két hete a Pécs ellen idegenben a legelszántabb formájukat hozták, de az a bántóan rövid kispadjuk és a mérkőzés közben tovább fogyatkozó csapatuk miatt, „csak” a tisztes helytállásra futotta.

Fő támogatóink:

Hungrana Dunaújvárosi Főiskola KK-Grain Kft. KK Raktárház

Támogatóink:

Corso Hummel Máté DDSWEB
Campus Étterem Siker Ablak Grabarics Út és Közmű Kft.

Médiapartnerek:

Dunaújvárosi Hírlap D+ TV Rádió 24
Dunaújváros Online Dunaújváros Közéleti Hetilapja
Minden jog fenntartva! © DUNAÚJVÁROS FUTSAL | honlapkészítés: DDSWEB