Oldalsáv

Elhoztuk a három pontot Tolnáról

2022. szeptember 6.
A hibák ellenére sem forgott igazi veszélyben a győzelmünk

Még az előző szezonból hozott büntetése miatt csak Perjési Viktorra nem számíthatott Tóth Árpád vezetőedző. A múlt heti UTE elleni fiaskó után mindenképpen javítani szerettünk volna és győzelmi reményekkel érkeztünk Tolnára. Vendéglátónk az előző fordulóban a nagyon jó erőkből álló MAD DOGS ellen maradt alul.

Zártan védekezve, kontrákra berendezkedve, jól kezdtük a mérkőzést. Több helyzetet is kialakítottunk, de azok rendre kimaradtak. A hazai csapat a centerjátékra építve többször is sikeresen veszélyeztetett, de Bán Berci remekelt a kapuban. A gólcsendet Csányi törte meg a 9. percben (0-1),  egy szépen kidolgozott helyzet során, Ivacs remek passza után jutatta a labdát a hálóba. A mérkőzés képe nem változott és a 14. percben egy szerencsés góllal (0-2) már kettőre növeltük előnyünk. A vezetés mintha minket zavart volna meg, ellenfelünk egy percen belül szépített (1-2). A félidő végét jelző sípszó előtt Ivacs talált be (1-3), ezzel két gólos előnnyel vonulhattunk pihenőre.

A pihenő a hazai csapatot rázta fel, akik egyre veszélyesebben játszottak, melynek eredményeként először szépítettek (2-3), majd a 29. percben egalizálni is tudtak (3-3). Vezetőedzőnk időkéréssel és cserékkel próbálta felrázni csapatunkat, melynek eredményeként Boldizsár révén újra nálunk volt az előny (3-4). Godslove remekbe szabott találatával ismét kettővel vezettünk (3-5). A hazai csapat még tudott szépíteni, de az utolsó hét percben szerzett három találatunknak köszönhetően magabiztos győzelem lett a vége (4-8).

Hajrá Újváros!

ZZ

Fő támogatóink:

Hungrana Dunaújvárosi Főiskola KK-Grain Kft. KK Raktárház

Támogatóink:

Corso Hummel Máté DDSWEB
Campus Étterem Siker Ablak Grabarics Út és Közmű Kft.

Médiapartnerek:

Dunaújvárosi Hírlap D+ TV Rádió 24
Dunaújváros Online Dunaújváros Közéleti Hetilapja
Minden jog fenntartva! © DUNAÚJVÁROS FUTSAL | honlapkészítés: DDSWEB