Oldalsáv

Az ELTE-BEAC csapatát fogadjuk

2021. november 22.
2021. november 22-én este a fővárosi egyetemisták látogatnak Dunaújvárosba. A mérkőzés 19:00 órakor kezdődik.

A vendég csapat rendkívül jó formában van ebben a szezonban. Eddigi hét mérkőzésükből ötször győztesen hagyták el a pályát és mindössze kétszer szenvedtek vereséget. A bajnokság két élcsapata, a Haladás és az UTE tudott nekik megálljt parancsolni, de idegenben sem illetődnek meg és többször rabolták el a pontokat a vendéglátóktól.

Csapatunk az elmúlt hetekben egyre szervezettebb játékot mutat és sikerült elindulnunk felfelé a tabellán. A mai mérkőzés előtt a helyzetünk nem egyszerű, hiszen Bartha Roland eltiltás miatt nem áll Facskó József rendelkezésére, de többen egyéb okok miatt nem tudtak játékra jelentkezni. Természetesen ez nem azt jelenti,hogy feltartott kézzel megyünk bele a bajnokság egyik legjobb formában lévő csapata elleni összecsapásba, de fegyelmezett és taktikus játékra lesz szükségünk, ha itthon akarjuk tartani a három pontot.

Hajrá Újváros!

ZZ

Fő támogatóink:

ISD Dunaferr DUTRADE DMJV Dunaújvárosi Főiskola

Támogatóink:

Corso Hummel Máté Diabló DDSWEB Campus Étterem Neo Computers Pont Plan Építőipari Kft. Kálvin János Református Gimnázium, Szakközépiskola és Általános iskola General Big Building Kft. Aqua Pipe Therm Siker Ablak Pentele Solar

Médiapartnerek:

Dunaújvárosi Hírlap D+ TV Rádió 24
Dunaújváros Online Dunaújváros Közéleti Hetilapja
Minden jog fenntartva! © DUNAÚJVÁROS FUTSAL | honlapkészítés: DDSWEB