Oldalsáv

A lámpaláz már elmúlt

2021. június 4.
A Férfi Futsal NB I. 13. fordulójában következik az SG KECSKEMÉT FUTSAL - DUNAFERR DUE DUTRADE FC mérkőzés, amelyet a Messzi István Sportcsarnokban vívunk meg 2020.12.13-án 19:00 órától.

A Férfi futsal élvonalában, a különböző okokból mára már szinte reménytelenül összekeveredtek a lejátszásra kerülő mérkőzések kezdési időpontjai. Jelen pillanatban viszont biztosnak látszik, hogy ebben a fordulóban a két fent bemutatott, korábban baráti viszonyt ápoló klub legénysége fog megvívni a bajnoki pontokért. Izgalmas, ki - ki  meccsre készülhetünk.

A szisztematikus munka visszaigazolása

Az eredményesség, amivel a Kecskemét csapata büszkélkedhet. Bár a mezőny többi tagjához képest még rövid ideje szerepelnek az NB I.-ben, de úgy tűnik megtalálták a biztos bent maradáshoz szükséges irányt. A stabil gazdasági hátterük lehetőséget adott a csapat légiósokkal való megerősítésére. Koós Károly vezetőedző sikerrel építette be őket a csapatába.

Nézzünk csak a tabellára!

A mostani házigazdák most már a negyedik helyről várják a folytatást. Mivel eggyel kevesebb mérkőzést játszottak, mint az előttük álló Veszprém, tovább erősödhet a felsőházba tartók küzdelme a megnyugtató pozíciókért.

Egy biztos, hogy egy sikeres széria áll mögöttük.

A sorozat a Veszprém elleni idegenben elért 3-2-es győzelmükkel kezdődött, amire az egész liga fölkapta a fejét. Ez a lendület az Aramist is elsodorta, hiszen Kecskeméten verték őket 6-4-re, de kitartott a Lilák ellen is, hiszen őket 3-2-re győzték le Újpesten a legutóbbi fordulóban. 

Várhatóan nem ők lesznek a döntetlen királyok!

Ezt az eddigi egyetlen ilyen meccsük igazolja: az akkori 2-2-t a Dunaferrel szemben harcolták ki, még szeptember végén, Dunaújvárosban. 

Azóta már sok víz lefolyt a Dunán!

Azóta jól halad a megfiatalított keretünk magára találása. Igen, ezt kell mondjuk rájuk, hiszen  a csapat dicséretes munkát végezve, már bíztató jeleket produkál.   

Az mindegyik eddig lejátszott mérkőzésükön látszott, hogy a tehetségben és az akarásból nem szenvedtek hiányt. Az is figyelemre méltó, hogy a mérkőzések elején (a kívülállók számára) meglepően jó játékot produkáltak.

A küzdelmeiket alaposabban megfigyelők viszont jól tudják, hogy a kezdeti lendületük már a második félidőben is egyre inkább észrevehető. Mint legutóbb a Budaörsi csatában is, a vereségbe csúszó mérkőzésen is feltudtak állni, és szépítettek az eredményen. Akkor, arra a napra Bartha Roland gólja nem szépségtapaszt, és vigasztalást hozott, hanem bizonyítékot nyújtott arra, hogy jó úton járva megszülethetnek azok a gólok, amik azokat a bajnoki pontokat jelenthetik majd a számukra, amelyekre várhatóan nagy szükségük lesz még a hajrában!

Facskó József az edzőjük rendre hitet tesz mellettük

Nagyon megvagyok elégedve a srácokkal, megyünk előre és a játék iránti alázattal tesszük a dolgunkat.

BT

Fő támogatóink:

ISD Dunaferr DUTRADE DMJV Dunaújvárosi Főiskola

Támogatóink:

Corso Hummel Máté Diabló DDSWEB Campus Étterem Neo Computers Pont Plan Építőipari Kft. Kálvin János Református Gimnázium, Szakközépiskola és Általános iskola General Big Building Kft. Aqua Pipe Therm Siker Ablak Pentele Solar

Médiapartnerek:

Dunaújvárosi Hírlap D+ TV Rádió 24
Dunaújváros Online Dunaújváros Közéleti Hetilapja
Minden jog fenntartva! © DUNAFERR DUE DUTRADE FUTSAL CLUB | honlapkészítés: DDSWEB