Oldalsáv

Mindenki reménykedhet

2020. július 13.
A szezonkezdés előtti első edzés zárásaként, a mi színeinkben első alkalommal munkába lépő Frank Tamás vezetőedzővel beszélgettünk.

Frank Tamás (Fotó: dunaujvaros.com) Frank Tamás (Fotó: dunaujvaros.com) Túl vagyunk az első itteni edzéseden. Volt benned lámpaláz?

Nyilván egy kicsit más érzéssel tölti el az embert, ha egy új helyre megy, de ezt az érzést lámpaláznak azért nem nevezném. Inkább a kíváncsiság bujkált bennem, hogy vajon mi fog várni rám. Az első benyomások abszolút jók.

Egy nagyon furcsa összeállítású csapattal dolgoztál. Kiket hívtál?

Elsősorban olyan fiatal játékosokat, akik „kiöregedőben” vannak az U20-ból, esetleg a közelmúltban eltávoztak. Azok az U20-as játékosok voltak elsősorban meg híva, akik a felnőtt csapat közelébe kerülhetnek. Tizenhárom mezőnyjátékosunk volt és két rutinos kapus.

Melléjük az első csapatbeliek közül is néhányan bejelentkeztek, aminek kimondottan örültem, hiszen mindenkinek mozogni kell. Megpróbálom a hét folyamán eldönteni, hogy kik azok a játékosok, akikre a felnőtt keretben számíthatok. 

Mennyire vagy megelégedve a látottakkal?

A ritmusa jó volt az edzésnek. Láttam, hogy mindenki szeretne bizonyítani és ezért csinálta a dolgát, ezért így elsőre, megvagyok elégedve!

Hányan reménykedhetnek a felnőtt keretben?

Mindenki reménykedhet, de ez attól függ igazán, hogy alakulnak a tervezett igazolásaink. Most már a posztokat is figyelni kell. Mivel az NB I.-ben „fiatal szabály” van, ezért négy - öt játékosnak mindenképpen helyet kell csinálnunk.

Balogh Tamás

Fő támogatóink:

ISD Dunaferr Hungrana DMJV Dunaújvárosi Főiskola

Támogatóink:

Corso Hummel Máté Diabló DDSWEB
Campus Étterem Pont Plan Építőipari Kft. Kálvin János Református Gimnázium, Szakközépiskola és Általános iskola Siker Ablak

Médiapartnerek:

Dunaújvárosi Hírlap D+ TV Rádió 24
Dunaújváros Online Dunaújváros Közéleti Hetilapja
Minden jog fenntartva! © DUNAÚJVÁROS FUTSAL | honlapkészítés: DDSWEB