Oldalsáv

Újabb nagy feladat előtt állnak

2019. november 28.
A Férfi Futsal NB I. 12. fordulójában következik az MVFC Berettyóújfalu - DUNAFERR DUE DUTRADE FC összecsapás, a Pálfy István Rendezvénycsarnokban, november 29-én, pénteken este fél héttől.

A Berettyóújfalu

Az ő teljesítményüket könnyű felmérni. Az eddigi tizenegy mérkőzésen összesen két pontot veszítettek. Ez volt a híres, a Debrecen elleni 3-3-as döntetlenjük. Azóta viszont, bár mindenki vérre menő csatákat vív velük, senkinek sem kegyelmeztek. Le a kalapokkal: tiszteletre méltó széria.

Az újvárosi fiúk

Már a meccs előtti fél nap is fárasztó programot ígér. Berettyóújfalura utaznak, ami még az autópályán sem éppen egy leányálom. Persze azután jön a java: megmérkőzni a listavezetővel. Rangot adó mérkőzés lesz. Csak a magunk dolgával foglalkoztak, derekasan dolgoztak, mert inspirálja őket a különleges ellenfél. Nyilvánvaló, hogy nem föltett kézzel lépnek a pályára, elvégre ez az idei, a borsot törők bajnoksága.

Némi bátorsággal arra fogadhatunk, hogy a tabella első három helyezettje aránylag magabiztosan várhatja a következő fordulókat, de azt még ők sem vehetik tutira, hogy sétagalopp lesz a számukra minden mérkőzés. Ebben a szezonban mindenki más, profi módon tud borsot törni az ellenfelei orra alá. Persze nem mindig, csak olyankor, amikor senki nem számít rá.

A csapat meghatározó személyiségeitől ezt hallottuk:

Fehér Zsolt vezetőedző

A bajnokság legerősebb csapatához látogatunk! Tudjuk, hogy nagyon nehéz és kemény mérkőzés vár ránk! Szeretnénk bravúrt csinálni! Ezt annak ellenére is mondom, hogy az amúgy is szűk keretemből három – négy meghatározó játékos is hiányozni fog!

Szeghy Szabolcs

Az öt sárgalapom miatt sajnos nem vehetek részt ezen a találkozón, de az edzéseken megpróbálom ugyanúgy hajtani a srácokat, mint ahogy eddig is tettem. Itt már nincs könnyű meccs, és senki sem vehet senkit félvállról. Amennyiben  a maximumot tudjuk nyújtani, akkor megtudjuk nehezíteni a Berettyó dolgát.

A tabella állása igen különleges, nem emlékszem az elmúlt 10 évben olyanra hogy a 4-10 hely között 1-2 meccs differencia lett volna. Öldöklő csata folyik a felsőházért, ez már tisztán látszik. Én mindig elmondom, hogy a befektetett munka fog dönteni a végén. A szerencse hosszútávon mindig azok mellé szegődik, akik tesznek érte. Remélem most sem lesz másképp!

Németh Péter

A bajnokesélyes otthonában próbáljuk tovább építeni magunkat...

Sáhó Kristóf

Ez egy újabb mérkőzés, amin pontot vagy pontokat szerezhetünk. Természetesen a Berettyó ellen idegenben, ez nagyon nehéz lesz, de sokat dobna a csapat teljesítményén, ha Berettyóújfalun egy jó eredményt sikerülne elérni

Rigó László

Mindenképp nehéz mérkőzés lesz. Hosszú az út ami alap helyzetben is megterhelő, ráadásul a tavalyi bajnokhoz megyünk akik jelenleg is vezetik a tabellát. Mindezek ellenére természetesen mindent meg fogunk tenni a pontszerzésért.

Horváth Benedek

Nagyon nehéz mérkőzésre készülünk, hiszen a bajnokság legerősebb csapatához látogatunk. A hazai meccsünkön egy szoros csatát vívtunk a Berettyóval, ahol kevésen múlott a bravúr, de bízok benne, hogy most sikerülni fog, és sikerül megszereznünk a három pontot.

Faragó Lajos

Most a listavezetőhöz látogatunk, természetesen nem feltartott kézzel, hiszen ponttal, vagy pontokkal szeretnénk hazajönni. Nagyon nehéz mérkőzésre számítunk, hiszen a Berettyó nem véletlen foglalja el a tabella első helyét.  Nekünk az a feladatunk, hogy bevéssük a fejünkbe, és végre hajtsuk azokat a taktikai elemeket, amiket a Mester kér tőlünk és, ha ez a két feltétel érvényesülni fog akkor boldogan térhetünk haza.

Klacsák Bence

Hasonló találkozóra számítok, mint amilyen az előző volt. Nagyon készülünk rá, pontért illetve pontokért megyünk Berettyóra. Ha azt a játékot tudjuk nyújtani, mint legutóbb, illetve arra még egy-két lapáttal rá tudunk tenni, akkor ez sikerülhet is.

Fridrich Dávid

Tény, hogy az utazás szempontjából ez egy nemkívánatos kirándulás lesz, hiszen legalább négy órát fogunk buszozni. Mivel a BL szereplős Berettyóújfaluhoz látgatunk, ez egy komoly kihívásnak számít. A Haladás ellen már megmutattuk, hogy mire vagyunk képesek, és ha azt a jó teljesítményt kitudjuk tolni a kétszer húsz percre, akkor lehet sanszunk a pontra, vagy a pontokra is.

Pál Patrik

Nagyon nehéz mérkőzésre számítok, ahol a papírforma is a hazaiak mellett szól. Ettől függetlenül nem feltett kezekkel utazunk Berettyóújfalura, hanem azért, hogy megnehezítsük a dolgukat, és akár meglepetést is tudjunk okozni. Nagyobb csapatok ellen mindig feltudjuk szívni magunkat, remélem most se lesz másképp, bízok a csapattársaimban!

Balogh Tamás

Fő támogatóink:

ISD Dunaferr DUTRADE DMJV Dunaújvárosi Főiskola

Támogatóink:

Corso Hummel Máté Diabló DDSWEB Campus Étterem Neo Computers Pont Plan Építőipari Kft. Kálvin János Református Gimnázium, Szakközépiskola és Általános iskola General Big Building Kft. Aqua Pipe Therm Siker Ablak Pentele Solar

Médiapartnerek:

Dunaújvárosi Hírlap D+ TV Rádió 24
Dunaújváros Online Dunaújváros Közéleti Hetilapja
Minden jog fenntartva! © DUNAFERR DUE DUTRADE FUTSAL CLUB | honlapkészítés: DDSWEB