Oldalsáv

Futsal rangadó

2019. november 21.
Minden bizonnyal ez várható a Férfi Futsal NB I. 11. fordulójában következő DUNAFERR DUE DUTRADE FC - HALADÁS VSE összecsapástól, ami a Dunaújvárosi Sportcsarnokban ma este 19.00-kor kezdődik.

Mire alapozzuk ezt a reményünket? A vendég és a hazai csapat céljára, ami egy kicsit általánosítva, a minél jobb helyezés elérése. A Haladás nyilvánvalóan a bajnoki címre, a Dunaferr a dobogó minél erősebb megközelítésére tör. Nézzük csak, hogy is állnak pillanatnyilag.

A Haladás VSE

Akár magabiztosan is érkezhetne Dunaújvárosba, hiszen a dobogó második helyén áll, az előnye a harmadiktól kettő pont, de… Most már öt pont a hátránya az elsőtől, és neki az számít igazán? Ebben nem vagyunk nagyon biztosak, mert sanszos, hogy hátrafelé is tekinget! 

Igaz, hogy valószínűleg az alapszakaszban már nem tudják befogni a listavezető Berettyóújfalut, hiszen a legutóbbi fordulóban éppen ők vitték el tőlük a bajnoki pontokat, de mögöttük egyre izgalmasabb a tülekedés.

Ez egy sok szempontból különleges bajnoki széria. A Hali egy jó csapat, de ők sem mehetnek senki ellen biztosra. Bizonyíték erre a legutóbbi, a Rubeolánál tett látogatásuk, ami két pontjukba került. Döntetlent játszottak velük, akárcsak a Dunaferr.

Biztos, hogy nem akarnak még egyet hibázni! Ezért aztán, ha valaki kíváncsi a legerősebb összetételű Haladásra, pénteken este megnézheti őket Dunaújvárosban!

A DUNAFERR DUE DUTRADE FC

A csapat erényeit, a látványos, szellemes, gyors játékukat már jól ismerjük. A kiváló hangulatú csapategységükről, ahogy az elszánt győzni akarásukról, megbízható híreink vannak. Az elmúlt időszakban hozott eredményeikről is. Nyilván ők maguk is megszenvedték a pontok elhullajtását, de ezt az egész mezőny kipróbálta már.

Hogy mit várunk a csapatunktól? Hogy valósítsa meg a terveit!

Fehér Zsolt vezetőedző:

Tudjuk, látjuk, illetve a saját bőrünkön is tapasztaltuk a szezon elején, hogy a Haladás milyen erős csapat! Azóta viszont mi nagyon sokat tanultunk! Tiszteletre méltó a tabellán elfoglalt helyezésük, de nekünk most a saját helyzetünkön kell javítani és az ilyen ellenfelek ellen megmutatni, hogy ott akarunk lenni a legjobbak között!

Magyarán szólva, menni és küzdeni a győzelemért az utolsó csepp vérünkig! Úgy ahogy tettük ezt a legutóbbi találkozók során is! Fejben megvan, hogy mivel tudjuk legyőzni hazai környezetben a bomba erős Haladást. Most már csak meg kell tölteni azt tartalommal! Bízok a játékosaimban, hogy csodát tudnak tenni péntek este, és itthon marad a három bajnoki pont!

Rigó László:

Mindenképp egy éles és parázs csatára számítok. Az ellenfelünk nagyon jó külföldi és magyar játékosokból áll, de felkészülten várjuk őket. Sajnos több játékosunk bajlódik kisebb-nagyobb sérüléssel, köztük én is, de erre a 2x20 percre el kell felejtenünk mindent és férfiként beleállunk a harcba.

Úgy látom, hogy a csapatunkban mindenki érzi ennek a mérkőzésnek a súlyát és igyekszik ennek megfelelően készülni rá. Személy szerint én is nagyon várom már, hiszen az ilyen összecsapásokért edzünk és készülünk egész évben. Úgy gondolom, hogy hazai pályán mindent meg kell tennünk a siker érdekében és ezért bízom benne, hogy a nézőtéren is szép számmal megjelennek a drukkerek, és segítenek belehajszolni a csapatot a pontszerzésbe!

Pál Patrik:

Nagyon nehéz mérkőzésre számitok, mivel az ő esetükben egy kiváló játékosokból álló csapatról beszélünk. Sajnos meccsek óta egy rosszabb szériában vagyunk, amin át kell lendülnünk. Bízok benne, hogy ez a meccs lesz a fordulópont. Készültünk a Haladás játékából, kielemeztük azt. Ezt a tudást ki kell vinnünk a pályára, és akkor itthon tudjuk tartani a három pontot. Úgy kell játszanunk, ahogy a Nyírgyulaj ellen: fegyelmezetten es okosan. Tudom, hogy képesek vagyunk rá, el kell hinnünk, hogy meg tudjuk csinálni!

Sáhó Kristóf

A mai napon egy szívós, kemény, kiegyenlített csatára számítok, de ehhez az kell, hogy mindenki a tudása legjavát nyújtsa. Mellette az is, hogy a Fehér Zsolt taktikai utasításait betartsuk. Remélem, hogy ezt megtudjuk oldani!

Balogh Tamás

Fő támogatóink:

Hungrana Dunaújvárosi Főiskola KK-Grain Kft. KK Raktárház

Támogatóink:

Corso Hummel Máté DDSWEB
Campus Étterem Siker Ablak Grabarics Út és Közmű Kft.

Médiapartnerek:

Dunaújvárosi Hírlap D+ TV Rádió 24
Dunaújváros Online Dunaújváros Közéleti Hetilapja
Minden jog fenntartva! © DUNAÚJVÁROS FUTSAL | honlapkészítés: DDSWEB