Oldalsáv

Folytatódnak a küzdelmek a Férfi Futsal NBI-ben

2019. november 18.
A DUNAFERR DUE DUTRADE FC az Aramis SE oroszlánbarlangjába látogat. A megmérettetés hétfőn, 19.20-kor kezdődik. Nagy izgalmak várhatók.

Nagy a tét mindkét csapat számára

Bekerülni és minél mélyebben bent maradni az alapszakasz bűvös „hatosában”, ami a rájátszásban a felsőházi tagságot jelenti. Ez ugyan nem csillogtatja egyből a dobogóra kerülést, de a kiesésért folyó ideglelő csaták elkerülését mindenképen garantálja. Ehhez nagy és létfontosságú lépés lehetne mindkettejük számára a hétfő esti győzelem. 

A hazaiak

Ettől nehezebb sorsolásuk nem is lehetett volna, mint amin hétfő estével lassan már túljutnak. Három fajsúlyos csapattól, sorrendben a Debrecenben 3-0-ra, a Haladástól idegenben 5-0-ra és most legutóbb a saját pályájukon a Berettyóújfalutól 9-1-re elszenvedett vereség után levegőhöz juthatnának.

És a vendégek?

Ők sem unatkoztak az utóbbi időben. A számukra is meglepetésként ható idegenbeli, a Veszprém elleni fiaskó után, talán első olvasásra furcsán hat, hogy két döntetlent harcoltak ki (pedig ez a pontos meghatározása azoknak a meccseknek) hazai pályán a Nyírgyulajtól és vendégként a Rubeolától. Ezért a Dunaferr szintén nehéz perceket okozhat az Aramisnak, hiszen jó csapat, akik még erősebben közelítenének az élbolyhoz. Ugye, hogy nagy csata várható?!

Két megfontolt, a szurkolói ráhangolódást is segítő nyilatkozat a Dunaferr csapatának meghatározó személyiségeitől.

Fehér Zsolt vezetőedző

Ez a soron következő mérkőzés lesz a harmadik, amikor idegenbe kell utaznunk, ami nem egy könnyű széria számunkra, de most így kell sikeresnek lennünk! Nem lehet kérdés, hogy a három pontért utazunk az Aramis otthonába!

Tiszteljük az ellenfelünket, fiatal jó erőkből álló csapat, akik mindenkinek tudnak meglepetést okozni! Sajnos nem tudunk a legerősebb összetételben pályára lépni! Faragó piros lapja miatt lesz kénytelen kihagyni a találkozót, Németh Péter sérüléssel bajlódik, illetve Pál Patrik a csütörtöki edzésen rosszul fogott talajt, és emiatt a bokája megsérült!

Németh Péter, a csapatkapitány

Nem akarok nagy szavakkal dobálózni, de egy újabb döntő következik a felsőházba jutásért folyó küzdelemsorozatban. Az elmúlt mérkőzéseken sajnos nem a terveink szerint alakult a pontjaink gyűjtése, ezért most az a legfontosabb, hogy hárommal térjünk haza. Nem lesz egy egyszerű feladat. Az Aramis utolsó, a Berettyóújfalu elleni eredménye csalóka, hiszen ők biztosan nincsenek egy súlycsoportban. Nem abból az eredményből indulunk ki, hiszen tisztában vagyunk a játékerejükkel, és alaposan felkészültünk belőlük.

Mi kell ahhoz, hogy elővedd a híres, látványos, és eredményes cselsorozatodat? A választ Fridrich Dávodtól vártuk

Nem titok, hogy szeretem, ha nálam van a labda és szívesen cselezgetek, de a csapat érdeke mindig felülírja a „szólókat”. Veszprémben egy jól sikerült szériám volt, amiben azt sajnálom, hogy a végén a kapufáról kipattant és a Tatai Joci sodorta be, ezért neki írták föl a nevét… Szívesen emlékszem rá, két embert is „megvertem”, valamint a kijövő kapust is. Nyilván szeretném minél több góllal segíteni a csapatot, persze ma is, de nem föltétlen a szóló megoldásokkal!

Balogh Tamás

Fő támogatóink:

Hungrana Dunaújvárosi Főiskola KK-Grain Kft. KK Raktárház

Támogatóink:

Corso Hummel Máté DDSWEB
Campus Étterem Siker Ablak Grabarics Út és Közmű Kft.

Médiapartnerek:

Dunaújvárosi Hírlap D+ TV Rádió 24
Dunaújváros Online Dunaújváros Közéleti Hetilapja
Minden jog fenntartva! © DUNAÚJVÁROS FUTSAL | honlapkészítés: DDSWEB