Oldalsáv

Belépni az oroszlánbarlangba

2019. október 11.
Ez a kihívás vár a DUNAFERR DUE DUTRADE FC NB I-es csapatára péntek este félhéttől, ugyanis az FUTSAL VESZPRÉM ellen, idegenben kell pályára lépniük.

Ehhez már kemény idegekre lesz szükség!? Föltétlenül és minkét fél részéről! Ugyanis, ahogy azt már hétről – hétre elmondjuk abban a szezonban már nagy a tét, minden meccsen sok múlik.

A Veszprém nagy előnyt adott a riválisainak.

Igazi, lényegi változást, a csapat összetételét illetően nem hozott a számukra az új szezon. Egy új edzőt viszont mindenképpen. Frank Tamás, aki az Aramisból érkezett hozzájuk, egy nagyon komoly ismeretekkel bíró szakember. Ő mindenféle értelemben egy hosszú távú beruházásként, egy új szemlélet alapjait próbálja lerakni. A hírek szerint tanítványai nem lázadnak, és egy újból sikeres Veszprémben szeretnének játszani.

Mindenki nagy izgalmára a teljesítményük hétről-hétre javul. Balszerencséjükre a két legerősebbel vitézkedtek az elmúlt fordulókon. Egyszer valaki csúnyán belefog szaladni a csapdájukba.

A DUNAFERR DUE DUTRADE FC

Jó szériában vannak, és tartani is akarják ezt. Az elmúlt négy napban kimondottan arra készültek, hogy ne ők legyenek a Veszprém új sikereinek a megnyitói. Nézzük, hogy ők maguk mit gondolnak erről a meccsről!

Fehér Zsolt vezetőedző

Fehér Zsolt (Fotó: Dénes János) Fehér Zsolt (Fotó: Dénes János) Az, hogy a Veszprém az eddigi hat mérkőzésből mindet elveszítette, ez mindannyiunk számára egy óriási nagy meglepetés. erre azért nem gondoltam a szezon elején. Tudjuk, hogy egy nagyon jó csapat. Én nézem a mérkőzéseiket, a helyzetkihasználásuk nem nagyon sikerül nekik. Nagyon felkell készülnünk belőlük, mert biztos vagyok benne, hogy az utolsó vérükig küzdeni fognak. ahogy egyébként mi is. Természetesen Veszprémbe is a három pontért utazunk.

Klacsák Bence is keményen készül.

Klacsák Bence (Fotó: Dénes János) Klacsák Bence (Fotó: Dénes János) Kemény meccsre számítok, hiszen tavaly a bronzéremért játszottunk ellenük. Van miért revansot vennünk. Harcos a közönségük, de egy jó hangulatú meccshez kell is az ilyen hangzavar, ami engem különösebben nem szokott zavarni. Jó formában várom a találkozót, mindent megfogok tenni azért, hogy győztesen hagyjuk el a pályát.

Az egyik fiatal játékostól, Csányi Dávidtól ezt hallottuk:

Csányi Dávid (Fotó: Dénes János) Csányi Dávid (Fotó: Dénes János) Mindig nehéz mérkőzést játszunk velük, pláne otthon nagyon veszélyesek. Igaz, hogy hat vereséggel kezdték a szezont, de ezzel együtt valószínűleg most is tartják a régi hagyományt, és nagy küzdők maradtak. Igazi „Mumusnak” számítanak, de megfelelően felfogunk belőlük készülni és megpróbálunk egy jó eredménnyel zárni velük szemben is. 

Visszaadni a fricskákat

Újból félelmetes ellenféllé erősödött a veszprémi csapat? A választ Szeghy Szabolcstól vártuk.

Szeghy Szabolcs (Fotó: Dénes János) Szeghy Szabolcs (Fotó: Dénes János) Már hetekkel ezelőtt látszott, hogy a rossz rajtjuk után nem lesznek könnyű helyzetben. A mi mérkőzéseink eddig is parázs meccseket hoztak. Náluk még izgalmasabb lesz a helyzet, hiszen vannak egyéni konfliktushelyzetek, mellette a két hasonló erejű csapat közti bizonyítási vágy, és az ő tüzes közönségük, még inkább azzá teszik ezt a mérkőzésünket.

Biztos, hogy jó meccs lesz és az is, hogy most már nagyon nyerni akarnak. Hiába állnak a tabella végén, nem fogják magukat könnyen adni. A papírforma nem az, hogy most odamegyünk és megverjük őket, de nyilvánvaló, hogy mégis győzni szeretnénk, mert most csapatként jobbak vagyunk náluk.

Az erősségünk ebben az idényben az, hogy jó katonák vagyunk. Mindenki beáll a sorba, nem kérdőjelez meg semmit és azt csinálja, amit kérnek tőle. Amikor ezt véghezvisszük, az általában jó eredménnyel társul.

Úgy érzem, hogy egy jó fonalat kaptam el, és ezzel a megfelelő irányba tartok. Jól esik a játék.  Várom ezt a mérkőzést, mert már szeretnénk visszaadni a tavaly tőlük kapott fricskákat!

Balogh Tamás

Fő támogatóink:

Hungrana Dunaújvárosi Főiskola KK-Grain Kft. KK Raktárház

Támogatóink:

Corso Hummel Máté DDSWEB
Campus Étterem Siker Ablak Grabarics Út és Közmű Kft.

Médiapartnerek:

Dunaújvárosi Hírlap D+ TV Rádió 24
Dunaújváros Online Dunaújváros Közéleti Hetilapja
Minden jog fenntartva! © DUNAÚJVÁROS FUTSAL | honlapkészítés: DDSWEB