Oldalsáv

Élvezi a nagy csatákat

2019. augusztus 3.
Faragó Lajost eddig a sok galibát okozó ellenfélként ismertük meg. Frissen igazolt játékosként most a mi csapatunkba igyekszik beilleszkedni.

Zemankó Zoltán és Faragó Lajos Zemankó Zoltán és Faragó Lajos

A Debrecenből, komoly tervekkel érkeztem. Tizenhat éves korom óta futsalozok, egy év múlva már az NB I-ben játszhattam. A fiatal korom ellenére (huszonnégy éves vagyok) elég megfontoltnak érzem magam, ezért főleg a védekező munka a kedvencem, de civilben békés természetű vagyok. 

A korosztályos válogatottakból ismerem a mester stílusát, ezért örömmel jöttem, amikor lehetőséget kaptam rá. Ezt még azzal együtt is vállalom, hogy az első itteni edzések a vártnál is keményebbek voltak, szinte téglákat érzek a lábaimban tőle. Ezt az elfoglaltságot egy nagyon kellemes dolognak találom, ezért örömmel veszem a vele járó összes nehézséget. Az új csapattársaim szerencsére ismerős arcokból állnak, barátsággal fogadtak ezért azt gondolom, hogy könnyű lesz a beilleszkedésem a soraikba. A várost is kellemesnek találom.

Balogh Tamás

Fő támogatóink:

ISD Dunaferr DUTRADE DMJV Dunaújvárosi Főiskola

Támogatóink:

Corso Hummel Máté Diabló DDSWEB Campus Étterem Neo Computers Pont Plan Építőipari Kft. Kálvin János Református Gimnázium, Szakközépiskola és Általános iskola General Big Building Kft. Aqua Pipe Therm Siker Ablak Pentele Solar

Médiapartnerek:

Dunaújvárosi Hírlap D+ TV Rádió 24
Dunaújváros Online Dunaújváros Közéleti Hetilapja
Minden jog fenntartva! © DUNAFERR DUE DUTRADE FUTSAL CLUB | honlapkészítés: DDSWEB