Oldalsáv

A szélső poszt a kedvence

2019. augusztus 3.
Kolompár Márk már egyszer, egy edzőmérkőzésen szerepelt a sportcsarnokunkban. Ellenfélként, a Málta SE színeiben. Az akkori teljesítménye igazán meggyőző volt ahhoz, hogy az új szezonra lehetőséget kapjon arra, hogy beverekedje magát a mi első csapatunkba is.

Zemankó Zoltán és Kolompár Márk Zemankó Zoltán és Kolompár Márk

Monorról a Máltai SE-ből érkeztem, az volt az első csapatom. Most töltöm be a tizenkilencedik évemet. Szakácsnak tanulok. Ideköltöztem Dunaújvárosba és csak a hétvégenként fogok hazautazni a családomhoz.

Bár felkészültem rá, de az első edzés nagyon nehéz volt, de nem baj, szívesen állok a kemény kihívások elé. Szeretnék a csapattal együtt minél jobb eredményt elérni és jó teljesítménnyel minél több játéklehetőséget kapni. A szélső posztokon érzem magam igazán jól, és igyekezek minél több gólt lőni az ellenfeleknek.

Balogh Tamás

Fő támogatóink:

ISD Dunaferr DUTRADE DMJV Dunaújvárosi Főiskola

Támogatóink:

Corso Hummel Máté Diabló DDSWEB Campus Étterem Neo Computers Pont Plan Építőipari Kft. Kálvin János Református Gimnázium, Szakközépiskola és Általános iskola General Big Building Kft. Aqua Pipe Therm Siker Ablak Pentele Solar

Médiapartnerek:

Dunaújvárosi Hírlap D+ TV Rádió 24
Dunaújváros Online Dunaújváros Közéleti Hetilapja
Minden jog fenntartva! © DUNAFERR DUE DUTRADE FUTSAL CLUB | honlapkészítés: DDSWEB