Oldalsáv

A Benjámin

2019. augusztus 3.
Ez a keresztnév átvitt értelemben a szerencse fiát is jelenti, másrészt legalább annyiszor a család legfiatalabb tagját. Dorogi Benjámin egy őstehetségként érkezett a „Nagy” csapathoz, ahol ő lett a legfiatalabb! A futsal mellett a Széchenyi Gimnázium tanulója, most lép a tizedik osztályba.

Zemankó Zoltán és Dorogi Benjámin Zemankó Zoltán és Dorogi Benjámin

-Egy ünnepi ceremónia volt a számomra, hogy ennyi idősen aláírhattam egy profi szerződést, a felnőtt NB I-es csapathoz! Nagyon örülök neki, és büszke vagyok rá. Már elmondhatom, hogy megismertem és megszerettem őket. Barátsággal fogadtak és „nemzedéki ellentét” sincs közöttünk. Előttem például a Reveland írt alá. Tisztelem őket, de nem félek tőlük.

Hét évesen ismerkedtem meg a labdarúgással, ami jó döntés volt, hiszen azóta is ez jelenti az életemet. Szeretem ezt a gyors játékot, amiben a sok ütközés sem veszi el a kedvemet. Jó dolog a vakáció, de hiányzott a játék és a közösség is. Most majd a felkészüléssel még jobban fog menni az idő, mint az elmúlt hetekben.

Balogh Tamás

Fő támogatóink:

ISD Dunaferr DUTRADE DMJV Dunaújvárosi Főiskola

Támogatóink:

Corso Hummel Máté Diabló DDSWEB Campus Étterem Neo Computers Pont Plan Építőipari Kft. Kálvin János Református Gimnázium, Szakközépiskola és Általános iskola General Big Building Kft. Aqua Pipe Therm Siker Ablak Pentele Solar

Médiapartnerek:

Dunaújvárosi Hírlap D+ TV Rádió 24
Dunaújváros Online Dunaújváros Közéleti Hetilapja
Minden jog fenntartva! © DUNAFERR DUE DUTRADE FUTSAL CLUB | honlapkészítés: DDSWEB