Oldalsáv

Ez is rangot adó mérkőzés lesz

2019. április 1.
Hogy, hogy? Kérdezhetik azok, akiknek elkerülték a figyelmét a Fustal NB I. rájátszásában született eredmények. Márpedig ma este ismét egy különleges összecsapásra, a SZIGETSZENTMIKLÓS FUTSAL- DUNAFERR DUE DUTRADE FC mérkőzésre kerül sor, Szigetszentmiklóson a Sportközpontban, este félkilenckor.

Hogy miért lesz ez rangot adó mérkőzés?

A SZIGETSZENTMIKLÓS FUTSAL szempontjából azért, mert a győzelmük esetén megelőznék a tabellán, a nem csak papírforma alapján rangosabb vendégüket. Ezekkel a remélt pontokkal a súlycsoportbelinek számított Csömörrel együtt, biztonságos távolságra kerülnének a kieséstől. Legalábbis egyelőre.

Evés közben jön meg az étvágy

Nagyon jól és hasonló szerencsével kezdték a rájátszást. Első ellenfélként a Debrecent fogadták és elismerhető teljesítménnyel, kihasználva a vendégeik sorozatos hibáit, 4-3-ra hozták a meccset.

A második nekifutásra a Berettyóújfalut kapták, akiktől nekik belefér egy zakó. Most viszont itt az újvárosi csapat, aki a Csömörtől vereséget szenvedett, ezért még szép, hogy ők is megpróbálják bemutatni a bravúrt.

A DUNAFERR DUE DUTRADE FC számára pedig azért, hogy bebizonyítsák: vége a hét szűk esztendőnek. Már hetek óta nem fogadkoznak és elemezik a véletlenek sorozatát, hanem szép csöndben, és egyre fölszabadultan dolgoznak. A jókedvet csináló, a Debrecen elleni hazai siker után, most vendégségben, az érthető módon feltüzelt hazaiak ellen is csak a győzelemre törnek. jelenleg a Csömör mögött a harmadik helyen állnak.

A szisztematikus munka közben egy nagyon hasznos edzőmérkőzést is játszottak a TF ellen, akik nem próbababának érkeztek, hanem, hanem ahol lehetett, borsot törtek a hazaiak orra alá. Mindkettőjüknek hasznos volt ez a próbatétel.

Fehér Zsolt a Dunaferr vezetőedzője ezt nyilatkozta róla:

Nem az elért eredmény volt a legfontosabb hanem, hogy a hétfői mérkőzésre készüljünk. Ilyen éles helyzetben, mint a rájátszás, nem férnek bele egy hetes kihagyások két meccs között. Köszönö9m szépen a TF-nek, és a vezetőinek, hogy ilyen jót tudtunk játszani velük. A csapatunknak még volt mit gyakorolnia a Szigetszentmiklós elleni csata előtt, vasárnapra is jutott belőle egy feladat. Felkészülten fogunk pályára lépni hétfő este.

Balogh Tamás

Fő támogatóink:

ISD Dunaferr DUTRADE DMJV Dunaújvárosi Főiskola

Támogatóink:

Corso Hummel Máté Diabló DDSWEB Campus Étterem Neo Computers Pont Plan Építőipari Kft. Kálvin János Református Gimnázium, Szakközépiskola és Általános iskola General Big Building Kft. Aqua Pipe Therm Siker Ablak

Médiapartnerek:

Dunaújvárosi Hírlap D+ TV Rádió 24
Dunaújváros Online Dunaújváros Közéleti Hetilapja
Minden jog fenntartva! © DUNAFERR DUE DUTRADE FUTSAL CLUB | honlapkészítés: DDSWEB