Oldalsáv

Mese nincs, nagy a tét

2019. január 15.
Magyar Kupa mérkőzésre készül A DUNAFERR DUE DUTRADE FC a közelmúltban ellenük parádésan helytálló RUBEOLA FC CSÖMÖR csapatával - idegenben, szerda este fél nyolctól.

Hogy mire a nagy készülődés?

Azért, mert egy igazi tétmeccsen ez a normális. Azért is, mert a hazaiaknak ez a legértékesebb lehetőség a felkészülésre, az alapszakasz hajrájához, ahol a megszerezhető pontok dolgában egy kis lemaradásuk mutatkozik. Az újvárosiaknak pedig azért, mert nagyon komolyan veszik a terveiket, amik szerint a Magyar Kupa minél szebb színű érmeihez akarnak jutni. Nem kis izgalmat hoz a kiírás azon pontja, miszerint itt már oda-vissza vágó rendszerben kell bebizonyítani, hogy ki a legény a gáton! Itt a nagy lehetőség a továbbjutás bebiztosításához, amihez, mint azt a múltkor láthattuk: a Csömörnek is lehet még egy-két határozott szava.

És mit mondanak a főszereplők?

Fehér Zsolt az újvárosiak karizmatikus vezetőedzőjétől például ezt hallottuk:

Fehér Zsolt (Fotó: Dénes J.) Fehér Zsolt (Fotó: Dénes J.) Nagyon sokan várjuk a Hosszú Ádám visszatérését, aki egy betegség miatt, és egy jelentős kihagyás után léphet a pályára. Várhatóan nem tud sokat játszani, de neki és a csapatnak is sokat jelenthet a visszatérése szerdán este. A télen Kecskemétről igazolt Móra Viktor igazolása már rendben van, ezért rá is számítunk.

A Csömör csapatától ez alkalommal is a múltkor látott óriási elszántságukra vagyunk felkészülve. Azt is lehet rájuk mondani, hogy kupa specialisták, hiszen az utóbbi években rendre ott voltak a négy között, illetve tudjuk, hogy a hazai pályán nagyon veszélyesek. Ettől függetlenül az első mérkőzést is szeretnénk megnyerni. Az elmúlt péntekihez hasonlóan, ezúttal is szeretnénk jó játékkal kirukkolni, és azzal is megörvendeztetni a közönségünket.

Mivel kevesen vagyunk, a játékosaink minden alkalommal erősen kivannak „hegyezve”. A hét elején három sérültünk volt, de bízok abban, hogy szerda estére mindenki hadra fogható lesz. Nyilván mindenki összefogja magát rakni ere az alkalomra is, hiszen fontos, hogy bejussunk a Final Fourba. 

Sáhó Kristóf legutóbb Csömörön az utolsó percben döntötte el a mérkőzést a csapata javára, és megállíthatatlanul, nagyot küzdött a pénteki meccsen is.

Sáhó Kristóf (Fotó: Dénes J.) Sáhó Kristóf (Fotó: Dénes J.) Megpróbáltam a magam módján kihozni ebből a mérkőzésből a maximumot. Egy pár hibát ugyan vétettem, de úgy érzem, hogy összességében megfelelő volt a teljesítményem. Keményen dolgoztunk a mérkőzés előtt, és ez beérett erre a találkozóra. Az első félidőben is sok lehetőségünk volt, de a másodikban még nagyobb erővel támadtunk, és a gólok is megszülettek.

Ismét nagy csatára számítok, mivel a Csömör ezúttal sem fogja könnyen adni a győzelmet.. Szeretnénk már az első meccsen eldönteni a továbbjutást. Szerencsére gondmentes volt a felkészülésem, minden rendben van velem. Én is várom magamtól a gólt, és a gólokat.

Balogh Tamás

Fő támogatóink:

Hungrana Dunaújvárosi Főiskola KK-Grain Kft. KK Raktárház

Támogatóink:

Corso Hummel Máté DDSWEB
Campus Étterem Siker Ablak Grabarics Út és Közmű Kft.

Médiapartnerek:

Dunaújvárosi Hírlap D+ TV Rádió 24
Dunaújváros Online Dunaújváros Közéleti Hetilapja
Minden jog fenntartva! © DUNAÚJVÁROS FUTSAL | honlapkészítés: DDSWEB