Oldalsáv

Megállni tilos!

2018. november 15.
Mindkét fél számára a Férfi Futsal NB I. 10. fordulójában a DUNAFERR DUE DUTRADE FC-BME-BT FC mérkőzésen a Dunaújvárosi Sportcsarnokban, 2018.11.16-án pénteken 19.00-tól.

A vendégek alapkérdése: hogy le tudják lelassítani az imponáló formában lévő hazaiakat. Fehér Zsolt legénysége viszont nyilván lendületben szeretne maradni, hiszen a jövő héten ismét kőkemény rangadó vár rájuk – idegenben. Ennek megfelelően a mostani mérkőzés sem lesz egy egyszerű labdázás, hanem a szurkolóknak való finom futsal csemege a javából.

BME-BT FC

A fővárosi egyetemi csapat talán senki által nem várt módon, a tabella alsó pontján szerénykedik. Borzasztó széria után állnak, hiszen az eddig lejátszott nyolc mérkőzésükből egyet nyertek, a többit elbukták.

Példátlanul nagy sérülés hullám okozta ezt a súlyos állapotukat, hiszen a legutóbbi, a Csömör elleni fiaskójuk nyomán Csernai Gábor, a vezetőedzőjük sommás nyilatkozatot tett, amit a Futsal Hungary-tól vettünk kölcsön.

-Sajnos hat alapember nélkül vágtunk neki a mérkőzésnek, és az első félidőben még egyet elvesztettünk kiállítás miatt. Így is úgy éreztem rendben leszünk, és meg is voltak a lehetőségeink. Viszont a következő játékrészre tovább csökkent a keret, amit már nem bírtunk el, talán az lett volna a meglepő, ha még így is fordítani tudunk.

 

A DUNAFERR DUE DUTRADE FC

Köszönjük, jól vagyunk! Akár ezt is mondhatná a dunaújvárosi csapat, amely az elmúlt hétfőn a talán legkeményebb ellenfelével vívta meg a csatáját, szintén hazai pályán és egy igen értékes döntetlennel, két pontot csikart ki a jelenlegi listavezető kezéből.  

A magabiztos beköszönés egy elvárható dolog az élcsapat részéről, de a bajnoki táblázatot vizsgálók számára egyből nyilvánvaló lesz, hogy az idei szezonba anélkül, reménytelen álmodozás lenne belépni. Minden pontnak és minden gólnak óriási jelentősége lesz a rájátszás végén. Is.

A Dunaferr az őszi nyitány óta egyre pallérozódó játékstílussal, és az abból következő teljesítményjavulással örvendeztette meg a híveit.

Fehér Zsolt (Fotó: Dénes J.) Fehér Zsolt (Fotó: Dénes J.) Fehér Zsolt a Dunaferr vezetőedzője legutóbb így nyilatkozott a mostani mérkőzéssel kapcsolatban:

Amennyiben a BME jelenlegi helyezését nézzük, akkor rájuk mondhatjuk, hogy egy kiscsapat.  Én viszont úgy gondolom, hogy nem szabad senkit sem lenézni, mert akkor borzalmasan nagy pofonba szaladhatunk bele. Ugyanúgy fogunk készülni a pénteki találkozóra, mint ahogy legutóbb a Berettyóújfalu ellen. Szeretnénk a hazai pályánkon meggyőző játékkal, itthon tartani a három pontot. 

Balogh Tamás

Fő támogatóink:

Hungrana Dunaújvárosi Főiskola KK-Grain Kft. KK Raktárház

Támogatóink:

Corso Hummel Máté DDSWEB
Campus Étterem Siker Ablak Grabarics Út és Közmű Kft.

Médiapartnerek:

Dunaújvárosi Hírlap D+ TV Rádió 24
Dunaújváros Online Dunaújváros Közéleti Hetilapja
Minden jog fenntartva! © DUNAÚJVÁROS FUTSAL | honlapkészítés: DDSWEB