Oldalsáv

Ez is egy komoly rangadónak ígérkezik

2018. november 19.
A Férfi Futsal NB I. 11. fordulójában feszül egymásnak a KÚTHÁZ HALADÁS VSE és a DUNAFERR DUE DUTRADE FC a Szombathelyi Haladás Sportkomplexum Sportcsarnokában, 2018.11.20-án kedden, 20:15-től. Az itthon maradóknak az M4 élőben hozza.

A KÚTHÁZ HALADÁS VSE

Évek óta stabilan állnak az élvonalban, remek körülmények között készülhetnek, kiváló a játékosállományuk, és most a Rába ETO kiválásával ismét megcsillant a lehetőségük a legfényesebb érem elnyerésére. A romantikus cél elérését talán kissé lassítja a riválisai hasonló törekvése. Például legelőbb a Dunaferrt kellene mattolniuk.

Az őszi szezonban kiváló szériát hoztak a szombathelyiek, amibe egyedül a veszprémiek rondítottak bele, amikor némi meglepetésre, illetlen vendégként vitték a pontokat és 6-2-re verték őket két héttel ezelőtt.

A Haladás jelenleg a bajnoki tabella negyedik helyét tartja úgy, hogy a pillanatnyilag éllovas Dunaferrtől két mérkőzéssel kevesebbet játszott. Egy komoly csörtéje várat magára a Berettyóújfaluval szemben.

A DUNAFERR DUE DUTRADE FC

Az újvárosi csapat elegáns helyről, a tabella éléről várja a kedd esti megmérettetést. Egy pillanatra sem feledve el azt a tényt, hogy a vendéglátóinak két meccsel kevesebbjük van ebben a pontgyűjtésben.

Nyilván azt sem, hogy egy kis kellemetlenség történt kettejük dolgában a szezon elején, Dunaújvárosban, ahol az akkor még erősen formálódó csapatot meglepve 7-4-es győzelmükkel felejthetetlen emléket hagytak maguk után. Izgalmas lesz a visszavágó.

A Dunaferr ritka kemény sorozat után vár a kedd délutáni indulásra és a késő esti mérkőzés kezdetére.  Sűrű egymás után következtek az összecsapásaik, amelyek gyakran parádés játékkal és gólzáporos győzelmekkel jártak. 

Bár kevesebb középkezdéssel, de fantasztikus csatával álltak a TV-s nagy nyilvánosság elé, és a vendégükkel az MVSC Berettyóújfaluval bemutatták, hogy milyen is az igazi mai futsal. Ez a szakág reklámjaként is szolgáló sportesemény egy héttel ezelőtt zajlott, Dunaújvárosban.

Azóta lezajlott ugyan egy fontos, 6-2-re nyert csörtéjük a BME-BT FC ellen, de az igazi nagy várakozás a most keddi eseményt övezi.

Fotó: Dénes János Fotó: Dénes János

Balogh Tamás

Fő támogatóink:

Hungrana Dunaújvárosi Főiskola KK-Grain Kft. KK Raktárház

Támogatóink:

Corso Hummel Máté DDSWEB
Campus Étterem Siker Ablak Grabarics Út és Közmű Kft.

Médiapartnerek:

Dunaújvárosi Hírlap D+ TV Rádió 24
Dunaújváros Online Dunaújváros Közéleti Hetilapja
Minden jog fenntartva! © DUNAÚJVÁROS FUTSAL | honlapkészítés: DDSWEB