Oldalsáv

Véget ért a bajnokság első szakasza

2018. március 20.
Tegnap este minden csapat lejátszotta utolsó bajnoki mérkőzését is, amely egyben a bajnokság első körének utolsó mérkőzését is jelentette.
Lássuk, hogyan tovább....

A tegnapi napon a 2017/2018-as bajnoki szezon első szakaszának utolsó bajnoki mérkőzéseit lejátszották a csapatok.

Az így kialakult tabella jelenlegi állapotát mutatjuk. Tabella - Első szakasz vége (2017/2018) Tabella - Első szakasz vége (2017/2018)
Az elért eredmények alapján a csapatokat, a helyezésük függvényében két csoportra osztják. Az "A" csoportba az első szakasz 1., 4., 5., 7., 9., helyezettje, a "B" csoportba a 2., 3., 6., 8., 10. helyezettje kerül. A csoportok itt újra egy teljes kört (oda-vissza) játszanak egymással, ez a bajnokság második szakasza. Ide a csapatok bónuszpontokat visznek. Az 1. helyezettek 6, a második 4, a harmadik 3, a negyedik 2, az ötödik 1 pontot.
A második szakasz végén a két csoportelső vívja majd a bajnoki döntőt egymással, a helyezettek pedig a helyosztókat. Ez lesz majd a bajnokság harmadik szakasza.

A második szakasz lebonyolítási rendjének sorsolását ma (2018.03.20.) 11 órakor tartják az MLSZ székházában. A sorsolás eredményéről tájékoztatjuk kedves szurkolóinkat.
Azt viszont már most tudjuk, hogy a bajnokság már ezen a héten pénteken vagy jövő héten hétfőn folytatódik csapatunk számára.

Zemankó Zoltán

Fő támogatóink:

Hungrana Dunaújvárosi Főiskola KK-Grain Kft. KK Raktárház

Támogatóink:

Corso Hummel Máté DDSWEB
Campus Étterem Siker Ablak Grabarics Út és Közmű Kft.

Médiapartnerek:

Dunaújvárosi Hírlap D+ TV Rádió 24
Dunaújváros Online Dunaújváros Közéleti Hetilapja
Minden jog fenntartva! © DUNAÚJVÁROS FUTSAL | honlapkészítés: DDSWEB