Oldalsáv

Véget ért a bajnokság első szakasza

2018. március 20.
Tegnap este minden csapat lejátszotta utolsó bajnoki mérkőzését is, amely egyben a bajnokság első körének utolsó mérkőzését is jelentette.
Lássuk, hogyan tovább....

A tegnapi napon a 2017/2018-as bajnoki szezon első szakaszának utolsó bajnoki mérkőzéseit lejátszották a csapatok.

Az így kialakult tabella jelenlegi állapotát mutatjuk. Tabella - Első szakasz vége (2017/2018) Tabella - Első szakasz vége (2017/2018)
Az elért eredmények alapján a csapatokat, a helyezésük függvényében két csoportra osztják. Az "A" csoportba az első szakasz 1., 4., 5., 7., 9., helyezettje, a "B" csoportba a 2., 3., 6., 8., 10. helyezettje kerül. A csoportok itt újra egy teljes kört (oda-vissza) játszanak egymással, ez a bajnokság második szakasza. Ide a csapatok bónuszpontokat visznek. Az 1. helyezettek 6, a második 4, a harmadik 3, a negyedik 2, az ötödik 1 pontot.
A második szakasz végén a két csoportelső vívja majd a bajnoki döntőt egymással, a helyezettek pedig a helyosztókat. Ez lesz majd a bajnokság harmadik szakasza.

A második szakasz lebonyolítási rendjének sorsolását ma (2018.03.20.) 11 órakor tartják az MLSZ székházában. A sorsolás eredményéről tájékoztatjuk kedves szurkolóinkat.
Azt viszont már most tudjuk, hogy a bajnokság már ezen a héten pénteken vagy jövő héten hétfőn folytatódik csapatunk számára.

Zemankó Zoltán

Fő támogatóink:

ISD Dunaferr DUTRADE DMJV Dunaújvárosi Főiskola

Támogatóink:

Corso Hummel Máté Diabló DDSWEB Campus Étterem Neo Computers Pont Plan Építőipari Kft. Kálvin János Református Gimnázium, Szakközépiskola és Általános iskola General Big Building Kft. Aqua Pipe Therm Siker Ablak Pentele Solar

Médiapartnerek:

Dunaújvárosi Hírlap D+ TV Rádió 24
Dunaújváros Online Dunaújváros Közéleti Hetilapja
Minden jog fenntartva! © DUNAÚJVÁROS FUTSAL | honlapkészítés: DDSWEB