Oldalsáv

I. Dunaújvárosi Általános Iskolai Futsal Kupa

2017. november 22.
Örömmel értesítünk róla, hogy egy jelentős futsal versenyt bonyolítunk le az általános iskolák alsó tagozatosai számára. Ez lesz az I. Dunaújvárosi Általános Iskolai Futsal Kupa, melynek fővédnöke Cserna Gábor, Dunaújváros, Megye Jogú Város polgármestere. Szervezője a Dunaújvárosi Egyetem Diáksport Egyesületének Futsal Szakosztálya. Főrendezője Zemankó Zoltán, a csapataink vezetője.

A Kupa napot a Dunaújváros Sportcsarnokban bonyolítjuk le, 2017. november 24-én, pénteken délelőtt. Az ünnepélyes megnyitó 07.50-kor kezdődik, az eredményhirdetés a déli órákban várható.

Az eseményen a városunk valamennyi, és Baracs általános iskolájának a csapatai fognak részt venni.  Iskolánként kettő, tíz fős csapatot várunk, ami várhatóan százhatvanas játékos létszámot fog jelenteni. Célunk a korosztályokban szereplők egészséges életmódra való nevelésének segítése, a mozgás örömének biztosítása, az amatőr sport népszerűsítése, és számukra egy újabb szórakozási-versenyzési lehetőség létrehozása.

A versenyen indulók az első és másodikas, valamint a harmadik- negyedikes korosztályokban mérhetik össze a tudásukat. Őket négyes csoportokba sorsoljuk és majd a körmérkőzések után derül ki, hogy ki juthat az elődöntőbe és végül a döntőbe.

A tizennégy perces mérkőzéseket futó órával mérik, melyeket a teljes méretű kézilabdapályán, a felnőttekével egyező módon, 4+1-es felállásban fognak megvívni.

A korosztályonkénti első három helyezett teljesítményét a DUEDSE Futsal Szakosztály formapólóival és oklevéllel, a többi résztvevő csapatét emléklappal ismerjük el. A rendezvény valamennyi résztvevőjét kisebb ajándékokkal jutalmazzuk.

A Kupa-nap folyamán a kicsiket a DUNAFERR DUE RENALPIN NB I-es csapatába a nyáron felkerült fiatal felnőttek: Bartha Roland, Csányi Dávid, Krokovics Bálint, Szabó Kristóf, Velez Donát, Vajai Viktor, valamint az utánpótlás edzőink, Pap István és Facskó József futsalos tanácsaira is számíthatnak. Mellettük a hazai szakág egyik legrangosabb játékosa a száztizenhárom válogatottságot jegyző Németh Péter is várja őket, aki emellett, a jeles nap szakmai koordinátori feladatait is viszi.

Minden érdeklődőt szívesen látunk az I. Dunaújvárosi Általános Iskolai Futsal Kupa mérkőzésein. 

Balogh Tamás

Fő támogatóink:

Hungrana Dunaújvárosi Főiskola KK-Grain Kft. KK Raktárház

Támogatóink:

Corso Hummel Máté DDSWEB
Campus Étterem Siker Ablak Grabarics Út és Közmű Kft.

Médiapartnerek:

Dunaújvárosi Hírlap D+ TV Rádió 24
Dunaújváros Online Dunaújváros Közéleti Hetilapja
Minden jog fenntartva! © DUNAÚJVÁROS FUTSAL | honlapkészítés: DDSWEB