Oldalsáv

Ez a hét is jól kezdődik!

2017. november 5.
Hétfőn este 19 órától a Debrecen együttesét fogadjuk.

Hogy "kiscsapat" érkezik?

Majd meglátjuk, hogy mennyire az?! Egy biztos, hogy meg nem rettenünk tőlük, de az is, hogy a bajnokság előtti felkészülési szakaszban egyszer már ránk pirítottak.  Azt az eredményt még egyszer le nem írom, de azzal talán erősítem az érdeklődést, hogy bevallom: nem mi győztünk…

Mi is történt azóta?

A DEBRECENI EGYETEMI AC a szezont a szomszédok kakaskodásával kezdték, amikor első alkalommal a Nyírgyulaj KSE-t fogadták és egy szűk 5-3-as vereséggel nyitották az NB I.-es idényüket, A következő megméretést idegenben a Veszprém végezte és ők 3-1-re verték az újoncot. A harmadik fordulóban a Berettyóújfalu próbálta ki az ellenállásukat, akik a profi szokásokhoz híven saját pályájukon 7-1 re döngették szegényeket. A rossz szériájuk nem kis meglepetésre, idegenben, a Fradi ellen szakadt meg, akiket 1-0-ra vertek. A legutóbbi kanyarban ismét önbizalom erősítő meccsük lehetett, hiszen a hányatott sorsú Bőnyt fogadták és győzték le 6-4-re.

Most akár magabiztosan is érkezhetnek az újvárosi csatába, de hazai szívvel inkább a Németh Péterék minden kategóriában kitapintható fölényükre fogadnék. Remélem nem bántottam meg ezzel a debrecenieket!

Mindenesetre jelenleg az eddigi öt forduló után a két nyert és három bukott fordulójuk után, a mínusz hetes gólkülönbségükkel a nyolcadik helyen állnak. Hat pontot gyűjtöttek.

És a DUNAFERR DUE RENALPIN FC?

Azt is mondhatnám, hogy köszönjük, jól vagyunk. Nyugodtan eldicsekedhetjük, hogy nekünk eddig még nem sikerült könnyű ellenfelet kifognunk ebben a szezonban. Hozzáértők szerint ilyenek most nincsenek az első ligában…

Az biztos, hogy már ját itt a Berettyóújfalu legénysége, akik kemény húszperces bemutatót kaptak a mieink tudományából. Szerencsésen, és győztesen távozhattak. A második fordulóban a Fradi következett, akik mindent megtettek a hazai győzelmükért, de a jobb, csapat nyert, szóval elhoztuk a pontokat. Ezután a Bőnyt fogadtuk, akik ellenünk az életük egyik nagy játékát tették ki a pályára, de mi nyertünk. Ezt követően bemutattuk, hogy hogyan játszák a futsalt a nagyfiúk. Amikor a győriek már - már elhitték a győzelmüket, egy remek játékot követően itthon fogtuk az egyik pontot. Vérbő rangadó volt. Aranyponttal. Legutóbb az Aramisnál jártunk, mire ők is úgy küzdöttek ellenünk, mint egy BL csapat, de az újvárosiak nyerték a meccset…

Összegezve: mivel a Haladás egy mérkőzéssel többet játszott, könyörtelenül beelőzött bennünket, így a negyedik helyen állunk. Most viszont hétfő este kisétálunk a Dunaújváros Sportcsarnokba és keményen szurkolunk a mieinknek. Utána ismét ellenőrizzük az élcsoportot! Ugye velünk tartotok?

Hajrá Dunaferr, hajrá Újváros!

Utóirat:

A Klubunk menedzsmentje ezúttal is komoly vendéglátóként gondol a Szurkolóinkra. A Dunaferres munkavállalók a munkahelyi belépőkártyájukkal ezúttal is ingyenesen jöhetnek szurkolni. A csapatunk színeibe, a piros-fehérbe öltözött szurkolóinkat sorsolás után, valamint a szünetben lebonyolításra kerülő kapufarúgó verseny győztesét egy-egy finom Diabló pizzával fogja jutalmazni.

Természetesen a meccset végigkövethetitek a FB oldalunkon írásban vezetett  élő tudósításunkkal.

Balogh Tamás

Fő támogatóink:

Hungrana Dunaújvárosi Főiskola KK-Grain Kft. KK Raktárház

Támogatóink:

Corso Hummel Máté DDSWEB
Campus Étterem Siker Ablak Grabarics Út és Közmű Kft.

Médiapartnerek:

Dunaújvárosi Hírlap D+ TV Rádió 24
Dunaújváros Online Dunaújváros Közéleti Hetilapja
Minden jog fenntartva! © DUNAÚJVÁROS FUTSAL | honlapkészítés: DDSWEB