Oldalsáv

Ő a mi nyolcasunk

2017. október 13.
A nyáron igazolta le a csapatunk a 8-as számmal játszó Bánfalvi Balázst. A robbanékony, rutinos támadójátékos a következőképpen mutatta be magát.

Korábban a Veszprém csapatában játszottam és kemény csatákat vívtunk egymással a mostani társaimmal. Mostantól viszont közösek a céljaink és barátsággal küzdünk egymással az elérésükért. Egy kis átigazolási nehézség miatt Pál Patrik után ékeztem a csapathoz.

 

Úgy érzem, hogy már mindenféle értelemben a Csapat tagjának mondhatom magamat. A csapatjátékba való beilleszkedésem, a taktikai elemekben leginkább még nem száz százalékos, de a többiek segítségével jó irányba haladunk. Egy-két héten belül behozom a pillanatnyi lemaradásomat.

 

Leginkább támadó játékosként számíthattok rám. Az idei keretet Schrancz Balázs így rakta össze, többen vagyunk támadók, mint védekezők, ezért remélem, hogy több gólt is fogunk lőni, mint amennyit nekünk rúgnak az ellenfeleink. A rangadók nem jelentenek problémát a számomra, mivel ezek a mérkőzések engem feldobnak és semmiképpen sem veszik el a harci kedvemet. A „gyengébb” csapatok ellen nekem és talán másoknak is, sokkal nehezebb felpörögnöm. Egy jó ellenféllel szemben sokkal inkább meg tudom mutatni az erényeimet.

Bánfalvi Balázs Bánfalvi Balázs

Balogh Tamás

Fő támogatóink:

Hungrana Dunaújvárosi Főiskola KK-Grain Kft. KK Raktárház

Támogatóink:

Corso Hummel Máté DDSWEB
Campus Étterem Siker Ablak Grabarics Út és Közmű Kft.

Médiapartnerek:

Dunaújvárosi Hírlap D+ TV Rádió 24
Dunaújváros Online Dunaújváros Közéleti Hetilapja
Minden jog fenntartva! © DUNAÚJVÁROS FUTSAL | honlapkészítés: DDSWEB